• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Imam Köln: Duitse meisjes lokten verkrachtingen zelf uit

Typisch islam: de ‘ongelovige’ slachtoffers als de schuldigen voorstellen, en de ‘gelovige’ daders als de slachtoffers.

De in Köln werkzame imam Sami Abu-Yusuf (foto), een geestelijke van de ideologie waar ook de Haagse gevestigde orde onze grenzen nog altijd wagenwijd voor openhoudt, zei tegen de Britse Daily Mail en het Russische REN TV dat de inmiddels bijna 900 officieel geregistreerde aangevallen, aangerande en verkrachte Duitse vrouwen en meisjes tijdens de oud-en-nieuw viering bij de Dom het allemaal aan zichzelf te danken hebben. ‘Als je zo rondloopt, halfnaakt en geparfumeerd, dan gebeuren zulke dingen.’ Met andere woorden: dan kunnen moslimmannen feitelijk niet anders dan op seksjacht gaan.

‘Het is niet verrassend dan de mannen hen wilden aanranden,’ verklaarde Yusuf tegen de Daily Mail. (Als je je zo aankleedt) gooi je olie op het vuur.’ De moslimgeestelijke ziet niet het gedrag van zijn mannelijke geloofsgenoten als het probleem, maar dat van de Duitse vrouwen en meisjes. ‘Eén van de redenen waarom moslimmannen vrouwen verkrachtten of aanrandden is hoe ze gekleed waren.’

Het is wachten op het moment dat de eerste politiek-correcte vertegenwoordigers van het pro-islamitische links / liberale / christendemocratische establishment met voorstellen komen dat Europese meisjes en vrouwen zich voortaan maar wat bedekter moeten gaan kleden en zuinig aan moeten doen met parfum, zodat ze moslimmannen niet op verkeerde gedachten brengen.

‘Hebben moslims nu een vrijbrief om op seksjacht te gaan?’

Dat is zeker niet overdreven, gezien de almaar grotere ruimte die de Europese politiek aan de islam biedt door vooral sinds vorig jaar miljoenen moslims binnen te halen. De Duitse onderzoeksjournalist en auteur Markus Gärtner vraagt zich dan ook hardop af of ‘islamitische medeburgers nu een vrijbrief krijgen om gemeenschappelijk op seksjacht te gaan, enkel omdat de vrouwen hier zich niet zo willen kleden als de Koran en de Sharia het voorschrijven?’

‘Deze prediker mag deze warrige opvattingen ondertussen via de media in heel Europa verspreiden. Als Abu-Yusuf niet met journalisten praat, dan is de Al-Tauhid moskee in Köln zijn standplaats.’ Daar mag hij vrijelijk zijn discriminerende, racistische, onverdraagzame en haatzaaiende ideologie in de hoofden van Duitse moslims stampen. Ja, de moskee wordt door de overheid in de gaten gehouden, maar ingrijpen doet men vooralsnog niet.

800-900 aangiftes, nog niet één dader voor rechter

Nota bene een linksgroene politicus, Volker Beck, meldt op Twitter dat hij een aanklacht heeft ingediend tegen de imam wegens het ‘openlijk oproepen tot het plegen van misdrijven’.

Ondertussen heeft de politie in Köln al  821 –andere bronnen: 881- aangiften binnen van meisjes en vrouwen die tijdens oud-en-nieuw door moslimmigranten zijn beroofd, aangevallen, aangerand of verkracht. Tegen 30 verdachten verloopt een gerechtelijk onderzoek. 25 van hen komen uit Marokko of Algerije, en 8 zijn in voorlopige hechtenis genomen. Nog niet één dader is voor de rechter verschenen.

David D. Letterman

(1) KOPP