• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Burgemeester Den Haag zet Shariapolitie in tijdens nieuwjaarsnacht

Van Aartsen, met op de achtergrond de Schilderswijk, ook wel de ‘Shariahoek’ genoemd, hèt pro-ISIS bolwerk van Nederland.

VVD-burgemeester Josias van Aartsen, die in 2014 voor de nodige ophef zorgde toen hij zei dat moslims ‘geen grenzen hadden overschreden’ toen ze tijdens een demonstratie ISIS vlaggen met zich meedroegen en om de uitroeiing van de Joden schreeuwden, laat opnieuw zien als notoire dhimmi-leider volop mee te werken aan de islamisering van Nederland door tijdens deze nieuwjaarsnacht –niet voor het eerst- de Shariapolitie van een Salafistische moskee in te zetten.

De beruchte ‘no-go’ Schilderswijk, in de volksmond ook wel de ‘Shariahoek’ genoemd, kwam in de zomer in het nieuws vanwege gewelddadige Marokkaanse jeugdbendes die al plunderend door de straten trokken en de politie aanvielen.

Van Aartsen besloot toen om in de daarop volgende nachten enkele daders in te zetten als hulppolitie om daarmee de onrust te beteugelen, wat bij veel landgenoten in het verkeerde keelgat schoot.

De burgemeester gaat echter onverstoorbaar door met het stap voor stap overdragen van zijn stad aan de islam. Aanstaande nieuwjaarsnacht wil Van Aartsen opnieuw een beroep doen op ‘bewoners initiatieven’ om eventuele chaotische toestanden te voorkomen. De Tweede Kamer had nota bene op 17 december een motie aangenomen om niet langer met salafisten samen te werken (3).

Linkse verraders eerste slachtoffers na islamitische machtsgreep

Op de bekende blog GeenStijl wezen velen erop dat Van Aartsen eens naar Iran zou moeten kijken, waar linkse handlangers van de politieke islam de eersten waren wier hoofden werden afgehakt na de islamitische revolutie van Ayatollah Khomeini. (1) ‘Progressief’ Nederland (of dat nu links of liberaal is) wil maar niet begrijpen dat de islam Westerse verraders van hun eigen volk en cultuur nog meer minacht dan Joden en christenen.

The Post heeft een brief afgedrukt waar ene JanD aan hem vraagt of er in de toekomst ook voetbalhooligans, bikers, sportschool-vriendjes van Badr Hari of neonazi’s als hulpjes van de politie zullen worden ingezet. ‘Ik denk niet dat u het zou laten gebeuren. Het is daarom ongelooflijk dat u toestaat én toejuicht dat vertegenwoordigers van de Salafistische as-Soennah moskee uitgerekend dat weer gaan doen.’ (2)

David D. Letterman

(1) Opposition24
(2) The Post
(3) The Post