• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Parlement VS veroordeelt unaniem Palestijnse Autoriteit voor aanmoedigen terreur tegen Israël

Waarom werd de leider van een islamitische terreurorganisatie (Fatah, onderdeel van de Palestijnse Autoriteit) die nog steeds officieel een compleet land van de kaart wil vegen en de inwoners wil uitroeien met alle egards als staatshoofd in Nederland ontvangen?

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft unaniem een twee-partijen resolutie aangenomen waarin de Palestijnse Autoriteit wordt veroordeeld voor het voortdurende zaaien van haat tegen Israël en tegen de Joden, en het verheerlijken van terroristen die al maanden dagelijks moorddadige aanslagen op burgers van de Joodse staat plegen. In Europa gaat het er zoals u weet heel anders aan toe. Vorige week werd PA-leider Abbas nog door ‘onze’ premier en koning ontvangen. We hebben niet de indruk dat W.A. van Oranje ook maar iets gezegd heeft over Abbas’ schrijnende respect voor de mensenrechten. En zo ja, dan vond hij het schijnbaar niet belangrijk genoeg om dit aan het volk mede te delen.

De Amerikanen veroordelen Abbas voor het ‘in strijd met Oslo-II… herhaaldelijk benoemen van vrijgelaten Palestijnse terroristen als ‘helden’. Bovendien betaalt de PA zowel terroristen als hun gezinnen, en dat terwijl Abbas in Nederland had beweerd dat hij alleen de gezinnen ondersteunt. Abbas wordt ook veroordeeld voor zijn antisemitisme, zoals onlangs zijn uitspraken dat de Joden Jeruzalem zouden ‘bevuilen’.

De voorzitter van het parlementaire comité Buitenlandse Zaken, Ed Royce, verwelkomde de unanieme steun voor de resolutie. ‘Sinds half september wordt Israël getroffen door een golf terreuraanslagen die wordt aangewakkerd door haatdragende opruiingen. Palestijnse militanten worden aangemoedigd en geprezen door officials van de P.A. en hebben al honderden Israëliërs aangevallen, voornamelijk met messen. Onder de slachtoffers bevinden zich bejaarden en zelfs een 2 jaar oude kleuter.’

Congres eist actie van regering Obama

De Palestijnse leider beschuldigde Israël er onlangs van een 13 jarige jongen te hebben ‘geëxecuteerd’, maar die bleek nota bene in een Israëlisch ziekenhuis te worden behandeld en herstellende te zijn (3).Het Amerikaanse Congres eist dan ook van de regering Obama dat het de Palestijnse leugens en opruiingen eindelijk serieus aanpakt (1). President Obama en minister van BuZa John Kerry bekritiseren doorgaans echter enkel Israël.

De organisatie United with Israël is een petitie gestart –die hier kan worden ondertekend– waarmee de Amerikaanse regering wordt opgeroepen te stoppen met het financieren van de Palestijnse Autoriteit.

‘Onbegrijpelijk dat politici Abbas met open armen ontvingen’

Vorige week bracht Abbas een bezoek aan Nederland. Kamerleden hadden hem opgeroepen de aanvallen op Israëlische burgers te veroordelen. Dat zou hij hebben gedaan, maar enkel ‘in gesprekken’ met de Tweede Kamerleden. Het valt dus onmogelijk te controleren of hij dat echt wel zo gezegd en bedoeld heeft – laat staan dat hij het gemeend heeft.

Van de meeste politieke partijen hoeven we overigens geen enkele serieuze kritiek op de Palestijnen te verwachten, met uitzondering van de SGP, de ChristenUnie en één VVD-kamerlid (en eerder ook de PVV). Elsevier redacteur Robbert de Witte wees op de 10 miljoen euro die Nederland jaarlijks overmaakt aan de PA, en dat terwijl het met de mensenrechten en zowel religieuze- als persvrijheid onder de Palestijnen zeer droevig gesteld is.

‘Vreemd is het wel dat de politici en organisaties die normaal gesproken democratie en mensenrechten hoog in het vaandel hebben, in de aanloop naar zijn bezoek zo stil bleven… De overige politici rollen zwijgend de rode loper uit om Abbas met open armen te ontvangen. Onbegrijpelijk.’ (5)

Ophitser en holocaust ontkenner als president ontvangen

Bij de Tweede Kamer werd door enkele honderden mensen luid geprotesteerd tegen Abbas’ komst. Paul Jaeger, woordvoerder van de Messiaanse gemeente in Amersfoort, zei het ‘verschrikkelijk te vinden’ dat de PA-leider ‘met alle egards’ wordt ontvangen, terwijl ‘deze man de Shoah (Holocaust) ontkent, het terrorisme bevordert en staatsrechtelijk niet eens de president van een staat is.’ Abbas, wiens termijn al in 2009 afliep, wijst nieuwe verkiezingen echter van de hand omdat Hamas die toch zou boycotten. (2)

Elsevier zette onlangs zes recente ophitsende uitspraken op een rij, zoals ‘wij verwelkomen elke druppel bloed die valt in Jeruzalem. Dit is puur bloed, schoon bloed, bloed onderweg naar Allah, elke martelaar komt in het paradijs en elke gewonde krijgt zijn beloning’. Abbas deed die uitspraak in het kader van de huidige terreurcampagne tegen Israël. (4)

‘Smerige Joden’ mogen wel zijn vrouw en zwager behandelen

Dat de P.A. nooit officieel afstand heeft gedaan van zijn officiële doelstelling de hele Joodse staat te vernietigen* zal hoogstwaarschijnlijk niet op tafel zijn gebracht, ook niet door W.A., die op Twitter overigens geen gelegenheid ongebruikt laat om de massale mosliminvasie van Europa te bejubelen.

Dat Abbas ondanks zijn genocidale doelstellingen wel gewoon zijn zwager in een privé kliniek in Tel Aviv aan zijn hart liet opereren –en eerder ook zijn eigen vrouw daarheen stuurde- bevestigt hoe onbeschrijflijk hypocriet hij is. Klaarblijkelijk mogen ‘smerige Joden’ ineens wèl in actie komen als hij daar persoonlijk voordeel van heeft.

* De P.A. heeft enkel toegezegd deze doelstelling uit zijn handvest te halen, wat in Europa is opgevat alsof dat ook echt gedaan is. Dat is echter NIET het geval. Ook hieruit blijkt hoe de Palestijnen gebruik maken van misleidingen en leugens om de wereldopinie aan hun kant te krijgen.

David D. Letterman

(1) Arutz 7
(2) Telegraaf
(3) Telegraaf
(4) Elsevier
(5) Elsevier