• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Palestijnse topleiders prijzen media voor manipuleren nieuws over Israël

Hamas krant roept Palestijnen op messen in vergif te dompelen en zoveel mogelijk Joden te vermoorden

Hamasleider Ismail Haniyeh. De Palestijnen zijn openlijk trots op het manipuleren en misleiden van de media en liegen tegen het publiek, waarmee ze de media oorlog tegen Israël inderdaad hebben gewonnen.

Sinds de start van deze site in 2008 hebben we met de regelmaat van de klok tal van voorbeelden gegeven van hoe de internationale media –en zeker de Nederlandse- hun verslaggeving over Israël manipuleren met verdraaide feiten of gewoon glasharde leugens, zodat bij het argeloze Westerse publiek altijd de indruk wordt gewekt dat de Joodse staat de boosdoener is en de Palestijnen de slachtoffers. Twee Palestijnse topleiders, Ismail Haniyeh (vicechef van Hamas) en Hussam Badran (leider in de zogenaamd ‘bezette’ gebieden) hebben nu openlijk op hun eigen TV-zender de Palestijnse media geprezen voor het manipuleren van het nieuws over hun terreuroorlog tegen Israël.

‘De ‘bezetting’ heeft verloren, en wij hebben de media oorlog gewonnen,’ aldus een triomfantelijke Badran. Hij viel zijn collega terrorist Haniyeh bij, die op Al-Aqsa TV in Gaza de redacteuren, producenten en uitzenders prees voor hun rol in het ophitsen van de Palestijnen om terreuraanslagen op Israëlische en Joodse burgers te plegen. De afgelopen maand explodeerde het aantal aanslagen, waardoor al zo’n 10 Israëliërs en Joden midden op straat werden vermoord.

Recruteren en ophitsen terroristen ‘een eer’

De Palestijnse radio, kranten en TV ‘bewijzen zonder twijfel dat ons volk de media oorlog heeft gewonnen, en zichzelf nieuwe kracht heeft gegeven door het op de juiste wijze te manipuleren, zodat de bezetting een vernederende nederlaag heeft geleden,’ zei Badran.

‘De beschuldigingen van de bezetter dat onze strijdende media in staat zijn (terroristen) te recruteren en op te hitsen zijn een eervolle onderscheiding voor iedere Palestijnse en Arabische mediaman die zijn eer, zijn vrijheid, zijn legitieme rechten en de heilige plaatsen (Al-Aqsa moskee) verdedigt.’

De Palestijnse Autoriteit van Mahmoud Abbas, met wie Israël volgens de wereld per se ‘vrede’ moet sluiten, doet de afgelopen tijd opnieuw alle moeite om Hamas in extremisme te overtreffen. De officiële PA-krant Al-Hayat Al-Jadida plaatste onlangs de zoveelste bizarre verering van de vele terreuraanslagen op Israëlische burgers, en schreef onder andere hoe de Palestijnse Arabieren ‘per se de geur van het bloed van de martelaren willen opsnuiven.’

‘Doop je mes in vergif en vermoordt zoveel mogelijk Joden’

Al-Risala, krant van Hamas, publiceerde gisteren een interview met Amar Abu Sarhan, die in 1990 drie Israëliërs neerstak en in 2011 samen met 1026 andere terroristen werd vrijgelaten in ruil voor de vrijlating van soldaat Gilad Shalit. Sarhan werd de pionier van de ‘messen intifada’ van 1990 genoemd, en riep jonge Arabieren op zijn voorbeeld te volgen en zoveel mogelijk Joden met messen te vermoorden. Daarbij gaf hij het advies om de messen eerst in vergif te dompelen, omdat dit volgens hem een nog pijnlijkere dood veroorzaakt.

Westen werkt bewust mee met Palestijnse manipulatie

Ondertussen doen politiek en media in het Westen –die de Palestijnse media manipulatie allang niet meer nodig hebben, want dat doen ze uit zichzelf wel- voorkomen alsof de Israëlische zelfverdediging tegen de Palestijnse terreuraanslagen op één lijn staan. Sterker nog, Europese en Amerikaanse kranten en sites koppen op extreem misleidende wijze bijvoorbeeld ‘Palestijn vermoord door Israëliërs’, terwijl uit de rest van het nieuwsbericht blijkt dat deze Palestijn eerst een paar Israëliërs heeft neergestoken.

Zo beweerde Ayman Mohyeldin, een Arabische verslaggever van de linksradicale Amerikaanse zender MSNBC, dat de Israëlische politie een ‘ongewapende Palestijn’ had neergeschoten. Hij ontkende vervolgens dat deze Palestijn zojuist drie Israëliërs had neergestoken. Tijdens zijn live verslag werd hij door de studio in de VS onderbroken, die hem erop wees dat ‘wij op de beelden duidelijk kunnen zien dat deze man een camouflage shirt en broek draagt, en zo te zien een mes in zijn hand heeft.’ (3)

MSNBC bood deze week ook al zijn excuus aan voor het plaatsen van een vooral op het internet circulerend berucht vals kaartje waarop wordt getoond hoe Israël sinds 1948 steeds meer land van de Palestijnen zou hebben ‘ingepikt’. Kopstuk Martin Fletcher, jarenlang NBC-verslaggever voor het Midden Oosten, zei dat het kaartje inderdaad ‘compleet verkeerd is… er bestond helemaal geen staat genaamd Palestina. Het wekte de verkeerde indruk.’ De getoonde zogenaamde ‘Palestijnse’ gebieden werden in werkelijkheid door Jordanië en Egypte gecontroleerd. (4)

Nederland laat welbewust zelfde soort terroristen toe

Dat er ook vanuit de Nederlandse politiek geen enkel protest tegen de Palestijnen en hun terreur, leugens en manipulatie klinkt komt hoogstwaarschijnlijk omdat ‘onze’ leiders met het openlaten van de grenzen welbewust duizenden andere moslimterroristen, vermomd als ‘vluchtelingen’, ons land binnenlaat, met het onvermijdelijke gevolg dat ons volk straks dezelfde dodelijke terreuraanslagen staan te wachten als waar de Israëlische bevolking al tientallen jaren onder te lijden heeft.

David D. Letterman

(1) Arutz 7
(2) Arutz 7
(3) Jerusalem Post
(4) Jerusalem Post