• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

WO-3 angst in VS: Stormloop op survival winkels

Grote online keten ziet bestellingen in één week met 1200% stijgen – Ook kleine bunkers zeer in trek – Autoriteiten eiland Guam geven inwoners instructies voor overleven kernaanval – Radiopresentator Michael Savage verwacht plotselinge aanval met neutronenbom, mogelijk wraak op VS met nucleaire kofferbommen

2017-08-12-14-04-07.ben orr manager prepper storen detroit

Jodiumtabletten zijn volgens de manager van een dumpstore in Detroit één van de meest gewilde artikelen.

In de Verenigde Staten is een ware stormloop ontstaan op dump-, prepper- en survival stores. Vooral jodiumtabletten, die de schadelijke effecten van radioactieve straling kunnen tegengaan, zijn niet aan te slepen, al zijn ook gasmaskers zeer in trek. De rijkeren schaffen massaal bunkers aan. Al deze bedrijven en winkels spinnen dus duidelijk garen bij de over en weer geuite oorlogsdreigementen tussen Washington en Pyongyang. Of het daadwerkelijk tot een (wereld)oorlog komt valt onmogelijk te voorspellen, maar de bekende conservatieve radiopresentator Michael Savage gelooft in ieder geval dat er een aanval met neutronenbommen wordt voorbereid.

‘We hebben het heel druk, ongewoon druk zou ik zeggen,’ verklaarde Ben Orr, manager van een ‘Army Surplus Store’ in Detroit. ‘Er worden absoluut meer ‘prepper’ spullen verkocht, einde-van-de-wereld materiaal. Heel veel voor water en voedsel, en militaire maaltijden.’

Daarnaast vliegen de ‘anti-straling’ jodiumtabletten, waar er normaal maar weinig van worden verkocht, van de schappen. ‘Deze voorkomen dat je schildklier straling absorbeert. Ze vullen je schildklier met jodium, wat die normaal gesproken sowieso al doet.’ Nog een populair artikel is vrijwel uitverkocht: gasmaskers. ‘Die zijn ook enorm in trek, maar die verkopen we alleen nieuw.’

Bestellingen in één week met 1200% gestegen

Ed Thomas, woordvoerder van TopTierGearUSA.com, dat de duurdere beschermende artikelen tegen nucleaire, biologische of chemische calamiteiten verkoopt, zei dat het aantal bestellingen de afgelopen week met 1200% is gestegen. ‘We kunnen het amper verwerken. Ons personeel werkt dubbele uren om alles verzonden te krijgen. De mensen maken zich zorgen over Noord Korea, de Derde Wereldoorlog en wat president Trump zou kunnen gaan doen.’

‘Op deze schaal heb ik dit nog nooit meegemaakt. Echt alles…. anti-stralingspillen, gasmaskers, lichaamspakken en zuurstoffilters… mensen proberen deze cruciale zaken in huis te krijgen voor het geval het echt gebeurt. Onze grootste zorg is dat onze producenten de vraag niet aankunnen.’ De prijzen van al deze artikelen zullen de komende weken vermoedelijk gaan exploderen.

Bunkers niet aan te slepen

Een dreigende wereldwijde kernoorlog is ook voor Ron Hubbard, president van Atlas Survival Shelters in Los Angeles, reden om zich te verheugen, want ook hij noteert ongekende verkopen. ‘Het is gestoord, dit heb ik nog nooit meegemaakt. En het is in het hele land. Ik heb vandaag in tal van staten bunkers verkocht.’ Ook uit Japan heeft hij bestellingen binnen gekregen.

De bunkers kosten tussen de $ 10.000,- en $ 100.000,- moeten zo’n zes meter onder de grond worden geplaatst, en kunnen –afhankelijk van het gekozen model- tot een jaar lang als schuilkelder dienen. (3)

‘Kijk niet in de flits of vuurbal van kernexplosie’

De situatie is dermate gevaarlijk, dat de autoriteiten van het eiland Guam, dat recent met vernietiging werd bedreigd door de Noord Koreaanse dictator Kim Jong-un, een emergency-gids aan de inwoners heeft verstrekt waarin onder andere staat te lezen dat ze beslist niet naar de flits of vuurbal van een kernexplosie moeten kijken (omdat je daardoor in één klap blind kunt worden – X.).

‘Aanval met neutronenbom, wraak met nucleaire kofferbommen’

President Trump is in ieder geval ‘locked and loaded’ voor een eventuele oorlog. Volgens de bekende conservatieve radiopresentator Michael Savage doelt Trump met zijn ‘fire and fury zoals de wereld nog nooit heeft meegemaakt’ op een aanval met een neutronenbom, waarmee vooral de materiële schade wordt beperkt. ‘Ik denk dat het gaat gebeuren, sneller dan je denkt, in een oogwenk, heel plotseling.’ Vervolgens moeten de Amerikanen oppassen voor wraak. ‘Er kunnen Noord Koreaanse agenten met (nucleaire) kofferbommen in het ons land zijn.’ (3)

David D. Letterman

(1) SHTFplan via Zero Hedge
(2) The Sacramento Bee
(3) Infowars
(4) Afbeelding: Sandra McNeill/WWJ Newsradio 95
(5) Xandernieuws