• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Werknemers arbeidsbureau: Maximaal 1 op de 1000 migranten geschikt voor werk

Ook Duitse militairen klappen uit de school: ‘Ons is letterlijk verboden om het volk te beschermen en in te grijpen bij geweld –Hooguit 10% echte vluchtelingen, rest is vrijwel uitsluitend islamitisch en geeft grote problemen’ – ‘Merkel wil na verkiezingen Afrikaanse migranten met vliegtuigen laten ophalen’

2017-08-14-15-13-04.angela merkel mein jihad

Het zou ook ‘Der Untergang – Teil 2’ kunnen worden genoemd.

De meeste moslimmigranten willen helemaal niet werken, zo fluisteren werknemers van een Duits arbeidsbureau, bang als ze zijn om de waarheid te vertellen, want daar staan harde sancties op. Jonge Turken komen brutaal in dikke BMW’s en eisen onder dreigementen met geweld tegen de medewerkers en hun gezinnen steeds meer geld, wat hen vervolgens gegeven moet worden. Van de migranten die wèl willen werken, is ‘op zijn best 1 op de 1000 daarvoor geschikt’. En zelfs die stopt er weer mee zodra hij merkt dat hij ‘maar liefst 8 uur per dag’ moet werken. Arbeidsprojecten voor migranten mislukken daarom allemaal. ‘Vraag maar bij firma (xxxx), hoeveel van die vakkrachten die wij hebben bemiddeld daar nog werken. Ik kan het je wel vertellen: nul, van de 30 die we er hebben geplaatst.’

Achter de door de media opgetrokken politiek-correcte schermen vervalt Duitsland in rap tempo tot een ‘failed state’. De reden: ontelbare aantallen moslimmigranten. Met de nadruk op hun afkomst, want werknemers van arbeidsbureaus vertellen bijna met heimwee over bijvoorbeeld Chinese migranten, die een totaal andere mentaliteit hebben, die wèl heel graag willen werken, zich bijna schamen om van de staat te moeten leven, en zelfs cadeautjes willen geven als ze aan een baan zijn geholpen.

82% permanent aan het uitkeringsinfuus

Hoe anders is het met migranten uit moslimlanden, waarvan het leeuwendeel uit jonge mannen onder de 35 jaar bestaat. Alle lagere ambtenaren hebben er hun buik meer dan vol van. Er wordt alleen maar geëist; de nieuwkomers willen verder niets en nergens aan meewerken. Sowieso zijn ze nergens voor geschikt. Ze spreken niet of niet voldoende Duits en willen dat meestal ook niet leren. Ze hebben geen beroep geleerd en kunnen doorgaans geen enkel diploma overleggen.

De waarheid is dan ook hard: 82% van alle moslimmigranten moet permanent van uitkeringen en toeslagen blijven leven. De overige 18% van Merkels ‘vakkrachten’ is hoogstens geschikt voor de laagst mogelijke gekwalificeerde banen zoals vuilnismannen. En dat geldt dan alleen de zeer weinigen die willen werken. Er vindt dus een massale immigratie in de sociale zekerheid plaats, die uiteindelijk onbetaalbaar wordt en compleet zal instorten. De haat tegen het regime Merkel onder deze ambtenaren is dan ook groot. (1)

Soldaten mogen zich niet verdedigen tegen migrantengeweld

Dat geldt absoluut ook voor de gewone Duitse soldaat. Ook hier angst om met naam en toenaam te worden genoemd, want de sancties op het vertellen van de waarheid zijn streng. Vanaf het allereerste moment dat Merkel eenzijdig besloot de grenzen te openen ‘werd ons gelijk gezegd dat wij ons volledig op de achtergrond moesten houden, ongeacht wat er zou gebeuren. Zelfs als we zouden worden aangevallen, mochten we ons niet verdedigen.’

Duizenden migranten werden ondergebracht op legerbases. Bij de dagelijkse vechtpartijen, waarbij stokken en metalen staven werden gebruikt, mochten de soldaten echter niet ingrijpen, zelfs niet als er mensen bloedend op de grond lagen. Tal van dit soort ‘tijdelijke’ AZC’s werden veranderd in hoerenkasten, waar ook minderjarigen werden geprostitueerd. De prijzen hingen buiten gewoon op een bord te lezen – zelfs dat bord weghalen werd door de autoriteiten verboden.

Waar de soldaten dan wel voor werden gebruikt? Voor het registeren van migranten. Wat per migrant soms twee uur duurde, omdat moslima’s al krijsend weigerden hun boerka’s af te doen om een pasfoto te laten maken.

‘10% is echte vluchteling, rest geeft alleen maar problemen’

De militairen schatten dat hooguit 10% een echte vluchteling is. Meestal zijn dit christenen, Koerden en andere door moslims gehate minderheden. De andere 90% is dan ook moslim, en die veroorzaken doorgaans de grootst mogelijk problemen, om over het gebrek aan hygiëne en het verspreiden van soms ernstige infectieziektes maar te zwijgen. Soldaten mogen zich zelfs niet verweren als er geweld tegen hen wordt gebruikt.

Cameraploegen van de publieke omroepen die kwamen filmen, waren in al deze feiten niet geïnteresseerd. Die hadden slechts de opdracht om een zo positief mogelijk ‘wir schaffen dass’ beeld te schetsen.

‘Duitsland is een gekkenhuis geworden,’ concludeert journalist Hans Mundi. ‘Onder Merkel worden niet alleen de landsgrenzen afgeschaft, maar tegelijkertijd ook het leger. Niet langer enkel ‘zwaarden tot ploegscharen’, maar ‘soldaten tot sociale werkers’ – of gelijk maar tot wc juffrouwen?!’

En het wordt, nadat Merkel volgende maand de volgens diverse bronnen gemanipuleerde verkiezingen zal winnen, de komende jaren nog veel erger, want de bondskanselier wil de miljoenen Afrikaanse gelukszoekers die naar Europa willen een gevaarlijke tocht over de Middellandse Zee besparen, en met vliegtuigen laten ophalen (3). GroenLinks leider Jesse Klaver kan dus zó aanschuiven in Merkels volgende kabinet. Tussen zijn extremistische partij en Merkels CDU bestaan namelijk nauwelijks nog verschillen.

David D. Letterman

(1) Anonymous
(2) Anonymous
(3) Anonymous
(4) Xandernieuws