• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Umvolkung: Afgelopen 2 jaar wilde slechts 3% migranten taal van gastland leren

Nieuwste cijfers: Slechts 1,4% van migranten in Italië is Syrische vluchteling – Britse Telegraph berichtte al in 2009 over geheim plan van elite om met massa immigratie een Europese ‘eenheidsmens’ te scheppen, zodat straks iedereen dezelfde huidskleur heeft

2017-08-02-14-02-53.av-getty images -migranten boot

(Afbeelding: (c) Getty Images, vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik).

Uit Duitse overheidscijfers blijkt dat in de afgelopen 2 jaar een onthutsend laag aantal van 38.000 migranten, slechts 3% van het officiële totaal (wat officieus bijna 2 x zo hoog ligt), bereid was om een taalcursus te volgen. Sinds een jaar geldt er weliswaar een verplichting, maar die wordt –zoals ook met uitzettingen en gevangenisstraffen gebeurt- zelden of nooit gehandhaafd. De overige 97% kan zich dan ook prima beperken tot het Duitse zinnetje ‘Für mich Haus, Geld, Frau, und Papa, Mama, Oma, Opa, Nichten, Neffen und ganze Familie hier.’ Over integratie heeft dan ook helemaal niemand het meer, of het moet omgekeerde integratie zijn, namelijk het gedwongen opgaan van het autochtone volk in de islam, ook wel Umvolkung genoemd.

Eerlijk is eerlijk, er is nog een andere reden waarom het aantal migranten dat Duits leert zo laag is: er zijn te weinig leraren. Althans, ze zijn er wel, maar de overheid wil hen slechts een hongerloontje betalen, en dat terwijl er jaarlijks tientallen miljarden worden uitgetrokken om de migranten in alles gratis te verzorgen, en het hen zoveel mogelijk naar hun zin te maken.(Desondanks sloeg een Iraaks migrantengezin met 10 kinderen in een gebouw van de sociale dienst de boel kort en klein, bedreigde medewerkers met brandblusser, en dreigde zelfs van het balkon af te springen (8)).

En waarom Duits leren als de overheid zelf de islamisering van de complete samenleving met zulke enorme hoeveelheden belastinggeld, nieuwe maatregelen en wetten, en het hard aanpakken van iedereen die het hier niet mee eens is, bekostigt? Linkse politici pleiten nu al voor het verplicht stellen van de Arabische taal op Duitse scholen – voor autochtone scholieren, wel te verstaan. Omgekeerd is Duits leren voor migrantenkinderen wat hen betreft onnodig.

Van uitzettingen van illegalen komt vrijwel niets terecht

Van de door bondskanselier Merkel beloofde uitzettingen van illegalen komt dan ook vrijwel niets terecht. Mecklenburg-Vorpommern is met een percentage van nog geen 9% de deelstaat die nog de meeste uitzettingen uitvoert; het aan Nederland grenzende Nordrhein-Westfalen met slechts 4,4% de minste (3).

De messenterrorist van afgelopen weekend in een supermarkt in Hamburg, waarbij een Duitser werd vermoord en enkele anderen werden verwond, was een Palestijnse illegaal wiens uitzetting nog altijd niet in daden was omgezet. Hetzelfde geldt voor de moslim die in december een dodelijke aanslag pleegde op een kerstmarkt in Berlijn. (4)

De autoriteiten en media bagatelliseren iedere aanslag als een ‘incident’. Ondanks het feit dat de Palestijn in Hamburg zelf volhoudt uit terroristische en islamistische motieven te hebben gehandeld, en volgens getuigen ‘Allahu Akbar’ schreeuwde, blijft de politie volhouden dat het slechts om een psychisch verwarde man gaat (5). Oftewel: heeft allemaal ‘niets te maken’ met de speciaal beschermde voorkeursideologie van de Europese elite, de islam.

Verreweg de meeste afgewezen asielzoekers worden niet uitgezet omdat ze hun identiteitspapieren hebben weggegooid. Zelfs criminele asielzoekers –waar er volgens alle statistieken ontzettend veel van zijn- mogen daarom gewoon blijven, zo heeft ook de SPD al toegegeven.

Massa immigratie om ‘eenheidsmens’ te creëren

Overdreven? In 2009 berichtte de Britse Telegraph al over een uitgelekt geheim plan van de socialistische Labour Partij, die –ongetwijfeld in samenspraak met de collega’s op het vastenland- al in 2000 besloot dat er door middel van massa immigratie een nieuwe Europese ‘eenheidsmens’ moest worden geschapen, een mix van blank, bruin en zwart. De gedachte hierachter was dat als iedereen dezelfde huidskleur heeft, racisme vanzelf verdwijnt. (2)

Acht jaar later moeten we constateren dat ook de Europese christendemocraten en liberalen dit plan hebben omarmd, en net zo hard meewerken aan de Umvolkung van Europa. Teken aan de wand is dat volgens de nieuwste officiële cijfers slechts 1,4% van de migranten die door Europese hulpmensensmokkelorganisaties naar Italië worden gebracht, een Syrische vluchteling is. 98,6% is economische migrant –waarvan minstens 70% alleenstaande jonge mannen (7)- en heeft daarom geen recht op asiel. Desondanks wordt er dus maar een handjevol van hen teruggestuurd. (6)

David D. Letterman

(1) Anderwelt Online
(2) Telegraph via Michael Mannheimer
(3) Epoch Times
(4) Guido Grandt
(5) Breitbart
(6) Infowars
(7) The Daily Franz
(8) Guido Grandt
(9) Xandernieuws