• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump

‘Trump heeft gelijk als hij zegt dat het allemaal leugens over hem zijn’ – ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’ – ‘Amerikaanse elite is door-en-door corrupt’

2017-08-03-14-31-56.av-cia john brennan 01

Obama’s CIA-directeur John Brennan, die onlangs op TV een feitelijke staatsgreep tegen Trump suggereerde, is de grote man achter de volledig uit de duim gezogen ‘Russische samenzwering’.

’s Werelds meest gelauwerde, nog nimmer ontkrachte onderzoeksjournalist Seymour Hersh, die onder andere aan het licht bracht dat ISIS een creatie van de CIA, Turkije en Saudi Arabië is, en de dodelijke chemische aanval in Damascus in 2013 een ‘false flag’ operatie was die werd uitgevoerd door de door het Westen gesteunde rebellen, heeft in een interview met zijn al even vermaarde collega en onderzoekshistoricus en auteur Eric Zuesse bevestigd dat ‘RussiaGate’, de zogenaamde Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van vorig jaar, één grote CIA leugen is, als wraak van de gevestigde orde op de totaal onverwachte overwinning van Trump.

Hersh heeft zijn info van zijn hooggeplaatste inside bronnen bij de FBI en de politie in Washington. De vorig jaar op WikiLeaks gepubliceerde gehackte emails, die tal van uitermate duistere zaken rond de Democraten en de Clintons aan het daglicht brachten –en om die reden compleet werden en worden genegeerd door de Westerse en ook Nederlandse ‘kwaliteits’media- kwamen niet van buitenaf, en zeker niet uit Rusland, maar van bronnen in Washington zelf. Democratisch staflid Seth Rich was daar één van, maar Hersh geloofd niet dat hij werd vermoord omdat hij die gevoelige informatie naar WikiLeaks lekte.

Volgens Hersh maakt het verder feitelijk helemaal niets uit waar de informatie vandaan kwam, want het staat onomstotelijk vast dat ‘de Democraten deze zooi hebben geschreven’, iets wat ze zelf nooit hebben kunnen ontkennen.

Russische samenzwering is CIA-desinformatie

Over de destijds door Obama benoemde officials is hij hard: ‘John Brennan (oud CIA directeur)is een klootzak. Ik ken al die mensen al jaren. James Clapper (oud Nationale Inlichtingen directeur) is een wat betere vent, maar geen raketgeleerde. Die van de NSA is een ongelooflijke idioot. Het probleem met al deze gasten is dat ze alleen hun positie en wat flinke (overheids)contracten kregen als ze ervoor zouden zorgen dat Hillary bleef. Maar met Trump is het gebeurd met ze, dan moeten ze met pensioen, dan redden ze het niet. En ik vertel jullie: dat willen ze niet, ze willen blijven.’

Dan verhaalt hij dat hij al heel lang een insider kent, een zeer hooggeplaatst persoon, die ‘ongelooflijk accuraat en voorzichtig’ is. Die bevestigt dat de zogenaamde samenzwering van Trump met de Russen een operatie van John Brennan is, ‘Amerikaanse desinformatie, wat ze op zeker moment achter de schermen zelfs aan de pers gaven, en dat ze zogenaamd wisten wie er in de GRU, de Russische militaire inlichtingendienst, achter zaten. Allemaal bullsh*t!’

Amerikaanse pers en politiek door-en-door verrot en corrupt

‘Ik heb zelf bij die verrekte New York Times gewerkt. Het probleem is dat daar slimme jongens zitten, maar ze hebben zich volledig verplicht aan zekere bronnen… Deze jongens (Brennan, Clapper, NSA directeur Michael Rogers) hebben de controle over de Times. Trump heeft het niet verkeerd. Ik zou willen dat hij wat kalmeerde en een betere perssecretaris zou hebben, maar Trump heeft het niet fout dat hij denkt dat ze allemaal liegen over hem.’

Al deze feiten worden door de massamedia en de officiële pers, zowel links als rechts, genegeerd, en daarom zijn zij volgens Zuesse de enige echte nepnieuws verspreiders. ‘Het doel van deze verdraaide ‘nieuws’berichten kan wel eens de wens van zowel de Democratische als Republikeinse aristocraten zijn om de aandacht van het publiek af te leiden van wat Hersh omschrijft, namelijk een door-en-door verrot zijnde Amerikaanse elite, die beide politieke partijen controleert, bedoeld om het Amerikaanse publiek te misleiden.’

‘Het doel is om deze aristocratie te beschermen. Daar mag niet over worden geschreven, dat is Amerikaanse samizdat (Russische term voor ondergrondse, verboden krantjes en lectuur tijdens de Sovjet Unie). Amerika wordt geregeerd door corruptie, niet door het publiek. Dat is het feit dat Hersh omschrijft.’

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: LBJ Library / USA Public Domain / WikiMedia Commons
CIA logo: http://www.law.cornell.edu/uscode/50/403m.html / United States federal government /WikiMedia Commons
(3) Xandernieuws