• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

‘Rellen Charlottesville door links op touw gezet om rassenoorlog tegen blanken te starten’

2017-08-13-22-05-24.charlottesville auto in menigte 1 dode 26 gewonden

In Charlottesville vielen 1 dode en 26 gewonden toen een 26 jarige man met zijn auto op de menigte inreed.(5)

Beelden van een ‘extreemrechtse’ demonstratie in Charlottesville voor het behoud van een standbeeld van generaal Lee gingen de hele wereld over, en iedereen sprak er schande van. Maar wat is er nu werkelijk gebeurd? Journalisten van onder andere Infowars en Breitbart waren ter plekke, en zagen tot hun verbijstering dat de politie extreemlinkse Antifa anarchisten opzettelijk op de conservatieve demonstratie afstuurde. Enkele tientallen extreemrechtse racisten doken plotseling voor deze demonstratie op om voor de camera’s een aanval uit te lokken, een aanwijzing dat ze in werkelijkheid door Antifa werden ingeschakeld. Infowars voorspelt het al maanden, en nu lijkt het zover te zijn: links probeert een rassenoorlog in de VS ontketenen, Trump ten val brengen, en uiteindelijk zoveel mogelijk blanke conservatieven te laten vermoorden.

Miljardair en ex Waffen-SS’ er George Soros, via zijn Open Society stichtingen partner van de Europese Unie, volgens zijn eigen woorden hater van zijn eigen (Joodse) afkomst en van de Verenigde Staten, lijkt het met zijn enorme financiële steun voor extreemlinkse anarchistische en fascistische groepen zoals Antifa dan toch te gaan lukken: Amerika in chaos storten, een ‘Paarse Revolutie’ en burgeroorlog ontketenen, met massale slachtpartijen op de blanke conservatieve bevolking. En Trump? Voormalig vicedirecteur Mueller verklaarde enkele dagen letterlijk op TV dat de Deep State hem zal vermoorden.

Denkt u eens in als dit omgekeerd was geweest, als dit een paar jaar geleden publiekelijk over de nog altijd verafgode Barack Obama was gezegd. Alle Westerse nieuwszenders zouden dit hun enige hoofdthema maken, en vrijwel alle politici zouden er schande van spreken. Maar nu? Nu kan hun stilzwijgen als instemming worden geïnterpreteerd.

Democraten planden rassenoorlog voor het geval Trump zou winnen

U denkt dat een rassenoorlog overdreven is? In een aantal van de door WikiLeaks gepubliceerde gehackte Democratische emails –waarvan de inhoud nooit is ontkend, maar de aandacht werd afgeleid door valselijk de Russen de schuld te geven- staat letterlijk te lezen dat de Democraten bij het toen nog onwaarschijnlijk geachte winst van Trump een plan hadden opgesteld om een rassenoorlog te ontketenen, het land in chaos te storten en zo alsnog de macht te grijpen.

Geweld is iets wat links graag inzet als ze hun zin niet krijgen; Project Veritas journalisten filmden undercover hoge Democraten die verklaarden dat het geweld bij enkele campagnebijeenkomsten van Trump door hen was opgezet, om hem en zijn supporters in een zo negatie mogelijk daglicht te stellen. Het is dus zeker aannemelijk dat de Infowars verslaggevers in Charlottesville het goed hebben gezien, en het grove geweld –waarbij één dode en 26 gewonden vielen toen een 26 jarige man met zijn auto op de menigte inreed (5)- inderdaad opnieuw door linkse Antifa groepen werd uitgelokt, mogelijk inclusief het inhuren en inzetten van enkele extreemrechtse racisten of mensen die zich als zodanig voordeden.

‘Blanken, wij zullen jullie wijken platbranden’

Op Twitter en Facebook doen zwarte racisten weer van zich spreken, zoals de 19 jarige ‘Jay Versace’ die een foto van zichzelf met getrokken mes plaatste, met de tekst “blanken, dit is jullie eerste en laatste waarschuwing’. Ze dreigt dat de zwarten inderdaad een oorlog tegen de blanken zullen beginnen, en ‘wij jullie wijken zullen platbranden’. (2)

Antifa geweld in Hamburg: slechts één relschopper veroordeeld

De Antifa relschoppers in Charlottesville werden door de politie beschermd en zelfs naar de conservatieve demonstranten gedirigeerd, die bewust door de politie in een fuik waren gelokt. Dat de extreemlinkse anarchisten ook in Europa heimelijk door zekere politieke krachten worden beschermd, bleek onlangs opnieuw in Hamburg, tijdens de G20 top, toen ze de stad in een waar slagveld veranderden waar tienduizenden agenten urenlang niet tegen opgewassen waren.

Dan zou u denken: er zullen wel veel relschoppers zijn gearresteerd en veroordeeld, mede omdat een flink aantal agenten zwaar gewond was geraakt, en er voor miljoenen schade was aangericht? Mis. Tot op heden werd welgeteld één geweldpleger veroordeeld. Dat klopt precies met de onthullingen in 2015  dat Antifa in Duitsland nauwe banden onderhoudt met Die Linke en de sociaaldemocratische regeringspartij SPD, en zelfs deels door hen gefinancierd wordt. Waren het ‘rechtse’ demonstranten geweest, dan waren ongetwijfeld die allemaal opgepakt en achter slot en grendel gezet.

Trump veroordeelde alle partijen die geweld pleegden

Terug naar Charlottesville. De almaar hypocrieter wordende reguliere Nederlandse media huilen zoals gebruikelijk weer mee met hun Amerikaanse collega’s, en verketteren Trump omdat hij het ‘extreemrechtse geweld’ niet zou hebben veroordeeld. Ook dat is weer een leugen, want Trump veroordeelde het geweld ‘van alle kanten’. In de ogen van de NOS, NU.nl, de bekende linkse kranten zoals de Volkskrant en het NRC bestaat er schijnbaar alleen maar ‘rechts geweld’, zodat linkse Antifa terroristen ook van hen een ‘free pass’ krijgen om te doen en laten wat ze willen, vooral als conservatieven het doelwit zijn.

Pact tussen links en islam

Misschien wilt u het nog steeds niet beseffen, maar ‘progressief / links’ heeft de oorlog verklaard aan alle conservatieve- en vrijheidspartijen en groepen, die met almaar erger wordende misleidende propaganda in het ‘extreemrechtse’ verdomhoekje worden gezet. Ironisch genoeg is het juist links dat de grootste voorstander is van het binnenhalen van miljoenen volgelingen van uitgerekend de meest racistische, discriminerende, antisemitische, vrouwen- en minderheden onderdrukkende en vervolgende, en slaven houdende ideologie die de wereld ooit heeft gekend: de islam.

Burgeroorlog

De bekende conservatieve Amerikaanse radiopresentator Michael Savage herhaalde vorige week dat ‘rechts’ langzaam maar zeker door links over een grens wordt geduwd, en als de Democraten, de ‘Soros’ globalisten, en hun ‘presstitutes’ van de media op zeker moment te ver gaan, men niet anders kan dan de wapens oppakken en zich te verdedigen tegen Antifa, Black Lives Matter en andere haatgroepen, voordat die erin slagen om het complete land over te nemen tijdens hun ‘Paarse Revolutie,’ en een moorddadige tirannie te starten waarin iedereen die weigert hun ‘principes’ te volgen in concentratiekampen zal worden gestopt en afgemaakt.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) Infowars
(5) Zero Hedge
(6) Xandernieuws