• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Justin Bieber, Katy Perry, Brad Pitt: Entertainment industrie gecontroleerd door ergste pedofielen

Politieke-, muziek-, media- en filmwereld: Alleen macht en invloed als je bereid bent kinderen te misbruiken – Katy Perry: ‘Ze doen het allemaal en pronken er mee, zelfs de vrouwen’ – Brad Pitt: Ouders laten hun kinderen opzettelijk misbruiken in de hoop dat ze daardoor een carrière krijgen

2017-08-04-22-04-02.av-bieber perry pitt 01a

Justin Bieber, Katy Perry, Brad Pitt (3).

Nadat begin dit jaar ‘Lord of the Rings’ acteur Elijah ‘Frodo’ Wood opzien baarde met zijn beschuldigingen dat de complete filmindustrie in het ‘progressieve’ Hollywood uit ‘één grote pedofielen ring’ bestaat die door de politieke elite in Washington wordt beschermd, hebben drie wereldberoemde artiesten, Justin Bieber, Katy Perry en Brad Pitt, exact hetzelfde gezegd over de zowel de muziek- als filmwereld. Bieber zou zelfs op een elitair feestje zijn geweest waar hij werd aangemoedigd om een jong kind, dat ter plezier van de aanwezige VIPs was aangevoerd, te misbruiken en vervolgens te vermoorden. ‘Dat wilde ik niet, echt niet. Ze zeiden dat het kind gedrogeerd was, verschrikkelijk,’ aldus Bieber.

Bieber kwam met zijn onthullingen op een plek waar maar zeer weinig Hollywood sterren zich ooit laten zien: een Bijbelstudie groep. Op 22 juli zei hij tegen de andere deelnemers dat hij dermate geschokt was, dat hij het gevoel had dat hij zijn wereldtournee moest stoppen. Als hij dat kind wel misbruikt had ‘zou ik niet langer slechts een artiest zijn, maar een mogul (invloedrijk persoon). Dat pad zou voor mij opengaan, net als voor Jay-Z. Het is het verschil tussen miljonair en miljardair zijn.’

‘Om bij de club te komen had ik slechte dingen met dat arme kind moeten doen. Maar toen realiseerde ik me dat dit niet genoeg was voor hen. Ik moest dat kleine kind ook vermoorden.’

‘Als je het doet dan filmen ze je, en wordt je hun bezit’

Bieber kende de geruchten over dit soort ‘inwijdingen’ in de hoogste echelons van de entertainment industrie al wel, maar was daar zelf nog niet eerder mee in aanraking gekomen. ‘Ze vertelden me dat ze dit soort feestjes in het geheim filmen. Zodra ze eenmaal een video van je hebben waarop je zoiets doet, dan bezitten ze je.’

De vooral bij tieners populaire artiest zei dat zijn geweten rein is omdat hij ervoor koos er niet aan mee te doen, maar dat het lot van het gedrogeerde kind hem achtervolgd. ‘Ze zeiden dat het kind door verschillende mannen werd verkracht, en dat hij bloedde. Ik ging daar weg, maar ik hoorde dat hij dood is gegaan, en dat spookt in mijn hoofd rond.’

Katy Perry: ‘Ze pronken ermee, zelfs de vrouwen’

Ook megaster Katy Perry, die dit jaar enkele malen op het podium instortte en toegaf dat ze zelfmoordneigingen had en ‘niet langer Katy Perry wil zijn’, gaf enkele van haar vrienden de uitleg dat ‘ik dit leven niet meer wil leven. Het zijn allemaal pedofielen. Het is misselijk wat ze met deze kinderen doen.’

‘Ze zijn overal waar je komt, en proberen het niet eens te verbergen. Ze pronken ermee alsof het een eer is. De producenten, de managers, de grote namen… Ze doen het allemaal. Het is een exclusieve club waar je alleen lid van kan worden als je deze kwaadaardige dingen met onschuldige kinderen doet… En het zijn niet enkel vieze oude mannen, ze doen het allemaal, zelfs de vrouwen.’

‘’Katy, je moet de volgende stap in je carrière zetten’, zeggen ze tegen me. Maar ik ga kinderen absoluut niet dat soort dingen aandoen. Ik moet weg uit dit wereldje. Ik wil weer gewoon Kathryn Hudson zijn.’

Zowel Wood, Bieber als Perry zeggen dat ze beslist niet de enige grote sterren zijn die hiermee in aanraking zijn gekomen. Perry zei dat heel veel kindsterretjes slachtoffer van deze duistere zaken worden.

‘Ze controleren alles, ook Washington en de pers’

De leden van dat uitgebreide pedo-netwerk zijn volgens Perry nergens bang voor, ‘want ze controleren alles. Ze zitten niet alleen in de muziek, maar overal: Hollywood, Washington, en zelfs de pers is erbij betrokken.’

Toch heeft ze hoop dat er een soort opstand kan uitbreken. ‘Ik voel dat er iets aan het veranderen is. Artiesten staan er tegen op. Als we samenwerken, kunnen we dit veranderen. We kunnen deze kinderen redden. Er is ook iets met (Justin) Bieber gaande. Ik denk dat hij daar zelfs mee naar buiten kan komen.’

Corey Feldman, Corey Haim en Brad Pitt

Een andere filmster die het afgelopen jaar met dezelfde onthullingen kwam is acteur Corey Feldman, die verklaarde als kindsterretje ‘te zijn verkracht door belangrijke Hollywood figuren’. Zijn voormalige beste vriend Corey Haim, een Canadese acteur die in 2010 op 38 jarige leeftijd overleed aan een overdosis medicijnen, was volgens Feldman eveneens een slachtoffer. Zijn trauma’s waren het gevolg van het misbruik, waardoor hij verslaafd raakte aan drank en medicatie, wat hem uiteindelijk fataal werd.

Filmster Brad Pitt schokte onlangs zijn fans toen hij beschreef hoe ouders doelbewust hun eigen kinderen bloot stellen aan deze pedo-VIPs, in de hoop dat ze op deze wijze een grote carrière krijgen (= rijk worden). Ook Pitt waarschuwde dat dit pedo-netwerk niet alleen de film- en muziekindustrie, maar ook de politiek, de media, de bankenwereld en de grote multinationals omvat.

Wat de bankenwereld betreft: begin mei plaatsten we een artikel over een succesvolle Nederlandse ex-bankier, die naar buiten kwam met het schokkende verhaal dat ook hij werd uitgenodig om tot de ‘elite’ toe te treden door mee te doen met satanische kinderoffers (zie link onderaan).

Zelfmoord twee rockers, mogelijk vermoord om belastende informatie

De muziekwereld verloor onlanks twee bekende rockers, te weten Linkin’ Park zanger Chester Bennington en Chris Cornell, zanger van Soundgarden. Cornell zou op informatie zijn gestuit over een internationaal pedo-netwerk met grote namen in de elite en de hoogste politieke kringen. Hij zou die informatie met zijn vriend Bennington hebbben gedeeld, voordat hij er in de openbaarheid mee zou treden. Vervolgens maakten beide mannen kort na elkaar een einde aan hun leven. Toeval? Volgens sommigen niet.

Bennington was zelf als kind misbruikt, en ‘schreeuwde’ met zijn wereldberoemde band zijn trauma’s van zich af. In de geanimeerde videoclip van het nummer ‘Breaking The Habit’ (uit 2004) is te zien hoe hij ‘in reverse’ zelfmoord pleegt door van een gebouw te springen, en wordt ook zijn misbruikverleden verkapt uitgebeeld. In de tekst probeert hij uit te leggen wat een innerlijke chaos het misbruik nog steeds bij hem veroorzaakte.

Uiteindelijk maakte hij 13 jaar later inderdaad een einde aan zijn leven, althans – volgens de officiële kanalen. Werden ze in werkelijkheid vermoord vanwege wat ze te weten waren gekomen, en/of waar ze niet aan mee wilden werken?

Massamedia beschermt invloedrijke pedo’s

Dat ook de massamedia gecontroleerd worden door dit omvangrijke pedo-netwerk blijkt wel uit het feit dat ook in Nederland niet één krant, nieuwssite of zender aandacht wilde besteden aan de inhoud van de gehackte Democratische emails, die op WikiLeaks werden gepubliceerd. Daaruit bleek namelijk dat de Clintons in het centrum staan van deze inktzwarte kindermisbruik en kinderhandel kringen.

Massa immigratie moslims brengt pedo-profeet in onze samenleving

In de jaren ’60 en ’70 probeerden met name linkse en liberale Europese en Nederlandse politici om pedofilie stapsgewijs te legaliseren. De afgelopen jaren bleek in Duitsland dat de in met name linksgroene partijen gevluchte pedofielen hun zieke neigingen bepaald niet hebben opgegeven. Het verklaart tevens waarom links en (links-)liberaal (en bij onze Oosterburen inmiddels ook de ‘christen’democraten) zulke grote voorstanders zijn van het halen van miljoenen volgelingen van de islam naar Europa. Die religieuze ideologie volgt immers een profeet die zelf pedofiel was.

David D. Letterman

(1) NeonNettle
(2) Your News Wire
(3) Afbeeldingen:
* Justin Bieber: Lou Stejskal / WikiMedia Commons CC Attribution 2.0 Generic
* Katy Perry: slgckgc / WikiMedia Commons CC Attribution 2.0 Generic
* Brad Pitt: Eva Rinaldi / WikiMedia Commons Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic
(4) Xandernieuws