• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Ex hoofd Turkse nationale politie: Erdogan steunt en bewapent ISIS

Nazi toestanden in Turkije: iedereen opgepakt die zelfs maar kritiek uit op Turkse dictator – Bevestigd: Turkse geheime dienst MIT en ‘hulp’organisatie IHH steunen terreurgroepen -Complete ISIS fabrieken in Turkije waar bommen en raketten voor oorlog in Syrië worden gemaakt – ISIS terroristen beschermd door Turkse overheid

2017-08-07-15-44-35.erdogan isis 05

Ahmet Sai Yayla, voormalig hoofd van de Turkse nationale politie, die tevens een hoge official van de anti-terreur afdeling was, heeft bevestigd dat president Recep Tayyip Erdogan ISIS steunt en heeft bewapend, met als doel de regio te destabiliseren en de Turkse invloed te vergroten. Ook gebruikt Erdogan ISIS om zijn politieke tegenstanders te marginaliseren. Yayla heeft voor zijn onthullingen een hoge prijs moeten betalen: zijn 19 jarige zoon werd gearresteerd. Een advocaat kan hij niet krijgen, want niemand durft het nog openlijk tegen de overheid en Erdogan op te nemen. Kortom: Nazi-toestanden in het islamo-fascistische Turkije, dat een almaar grotere bedreiging voor Europa begint te worden.

Yayla was van 2010 tot 2012 hoofd van de afdeling anti-terrorisme en operatieve maatregelen van de Turkse nationale politie. In 2014 werd hij benoemd tot hoofd van de afdeling openbare orde en misdaadpreventie, en werkte hij uiteindelijk nauw samen met Erdogan zelf. Voordat hij chef van de politie in Ankara werd had hij bij elkaar opgeteld al 20 jaar bij de politie gewerkt.

‘Turkije ondersteunt IS en andere jihadgroepen’

In een interview met INSURGE onthult Yayla dat hij door zijn functies zelf moest toezien hoe de Turkse overheid op hoog niveau ISIS ondersteunt, en hij zelf het bevel kreeg om ISIS terroristen in Turkije te beschermen (!) en kosteloos medisch te laten behandelen. Gewonde ISIS terroristen werden met vrachtwagens met Europese kentekens naar Turkse ziekenhuizen vervoerd. Uiteindelijk besloot hij ontslag te nemen toen Erdogan na de -hoogstwaarschijnlijk in scène gezette- militaire coup van juli 2016 totalitaire maatregelen nam door zeker 150.000 mensen te laten arresteren en/of ontslaan.

Zijn ervaringen en kennis tekende Yayla op in het boek ‘IS-afvalligen: Inside verhalen uit het terroristische Kalifaat’, dat hij samen met professor Anne Speckhard, een NAVO- en Pentagon adviseur die gespecialiseerd is in de psychologie van radicalisering, heeft geschreven.

‘Turkije ondersteunt de Islamitische Staat en andere jihadgroepen,’ aldus Yayla. ‘In de eerste plaats weet ik dat als voormalige chef van de Turkse nationale politie en wat ik daar heb meegemaakt, wat tevens de reden was waarom ik de politie uiteindelijk verliet. Ten tweede dankzij voormalige IS-terroristen, die ik vanwege mijn onderzoek naar het jihadistische fenomeen heb ondervraagd. Velen van hen zeggen dat IS officiële Turkse steun geniet.’

Zoon gearresteerd, advocaten durven hem niet te verdedigen

Ondanks zijn kennis van de corruptie in het Turkse nationale veiligheidssysteem werd Yayla verrast door de arrestatie van zijn 19 jarige zoon Yavuz, zogenaamd omdat hij een ‘terrorist’ zou zijn. ‘Ik had nooit gedacht dat ze zo laag zouden zinken. Je kunt werkelijk niets meer doen.’ Advocaten die arrestanten willen verdedigen zijn er niet meer; ze zijn zó bang voor hun eigen hachje geworden, dat ze gewillig meewerken aan de politieke zuiveringen van Erdogan. ‘De advocaten zijn bang. Alles wat ze zeggen is: ‘Ook wij hebben gezinnen. Ze zullen ons ook arresteren’.’

Yavuz’ paspoort werd na zo’n 2 maanden gevangenisstraf ingenomen toen zijn vader een artikel had geschreven in het World Policy Journal, waarin hij bewijs leverde voor Erdogans steun aan het islamitische terrorisme. Het is Yayla meer dan duidelijk dat het regime in Ankara hem via zijn zoon het zwijgen probeert op te leggen.

Turkse humanitaire IHH is inderdaad terreurorganisatie

Het voormalige hoofd van de nationale politie bevestigt tevens dat de zogenaamde humanitaire hulporganisatie IHH, in 2010 verantwoordelijk voor het proberen te smokkelen van terroristen aan boord van een ‘hulp’konvooi naar de Gazastrook, inderdaad een dekmantel is voor het ondersteunen van militante groepen in onder andere Syrië.

Het IHH, dat hoofdpartner is van het Turkish International Cooperation Agency (TIKA) van de overheid, fungeert als schakel tussen Ankara en diverse jihadgroepen (op de Gazastrook is dat Hamas). ‘Het zijn niet louter humanitaire goederen die het IHH uitdeelt, maar ook wapens.’ Yayla wijst er tevens op dat Erdogan hoogstpersoonlijk toestemming gaf voor het provocatieve ‘Gaza flottielje’, dat door hem gebruikt werd om zich als ‘held voor Palestina’ te presenteren.

Op 3 januari 2014 berichtte de grote krant Hurriyet, toen nog niet compleet overgenomen door de regering, dat de Turkse politie een grote hoeveelheid munitie, wapens, granaten en raketonderdelen had aangetroffen in een vrachtwagen van het IHH, waarmee ‘hulp’goederen naar ISIS en andere islamitische rebellen in Syrië werden getransporteerd. Deze vrachtwagen werd door de Turkse geheime dienst (MIT) begeleid. Dit bericht werd totaal genegeerd door de Westerse media, maar stond wel op deze site te lezen.

Volgens Erdogan is iedereen die hem in een negatief daglicht stelt automatisch lid van een ‘terroristisch complot’ van de in ballingschap levende Fethullah Gülen, maar Yayla zegt dat Gülen er in werkelijkheid niet of nauwelijks iets mee te maken heeft.

Erdogan benoemde officiële terreurverdachte tot hoofd geheime dienst

Eén van de voornaamste ISIS-voorstanders in de Turkse regering is Hakan Fidan, die van 2003 tot 2007 leider was van het TIKA, daarna vice-staatssecretaris van de premier, en vanaf 2010 hoofd van de geheime dienst MIT.  In de jaren ’90 was Fidan hoofdverdachte in een serie terroristische aanslagen, waarmee Turkse intellectuelen, waaronder bekende journalisten en mensenrechtenactivisten, door middel van auto- en pakketbommen uit de weg werden geruimd. De politie ontdekte dat Hakan Fidan en Faruk Koca, één van de oprichters van de heersende islamistische AKP van Erdogan, leden waren van de TH-terreurcel die verantwoordelijk was voor deze aanslagen, en dat deze cel nauwe banden had met het Turkse veiligheidsapparaat en de Iraanse geheime dienst.

Al in 1995 concludeerde het Turkse parlement dat de Turkse terreurgroep Hezbollah (TH, niet te verwarren met hun Libanese collega’s) van meet af aan door militaire eenheden werd gecontroleerd, getraind en gesteund, iets dat voormalig minister Fikri Saglar enige jaren later bevestigde. Later bleek dat TH-leiders en terroristen ook actief werden voor Al-Qaeda en vervolgens ISIS. Politie operaties in 2007 en 2008 onthulden en bevestigden de nauwe samenwerking met Al-Qaeda.

Omdat Fidan vanwege zijn banden met deze terreurorganisaties en genoemde aanslagen door de politie werd gezocht, vluchtte hij naar Duitsland. Toen Erdogan aan de macht kwam, keerde hij naar Ankara terug en pakte zijn rol als chef van de Turkse ‘hulp’organisatie weer op. Zijn officiële status als ‘voortvluchtige’ verdween in de prullenbak. Toen Fidan vervolgens tot hoofd van de geheime dienst werd benoemd, voerde hij samen met Erdogan de geheime strategie om de invloed van Turkije met behulp van terreurgroepen te vergroten, verder op.

IHH en MIT leveren wapens aan Al-Qaeda en ISIS

Yayla bevestigt tevens wat de Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh destijds wereldkundig maakte, en wat we enkele jaren geleden ook op deze site schreven, namelijk dat de Turkse overheid onder andere via de IHH en de MIT grote hoeveelheden wapens aan Al-Qaeda en ISIS heeft geleverd voor de oorlog tegen de Syrische president Assad, en dat Turkije bovendien zijn grondgebied laat gebruiken als veilige haven voor de doorvoer van duizenden terroristen, waaronder veel in Europa woonachtige moslims. De Turkse politie heeft zelfs het uitdrukkelijke bevel gekregen om ISIS leden NIET aan te houden. In 2015 liet Erdogan de met ISIS samenwerkende terrorist Abu Hanzala (Halis Bayancuk), de zoon van één van de oprichters van de Turkse Hezbollah, 24 uur per dag door de politie beschermen.

In de Turkse stad Konya bevinden zich complete ISIS-fabrieken waar ‘hellevuur’ bommen en raketten worden gemaakt, en waar honderden ISIS leden vrijelijk kunnen werken. Volgens Yayla zijn met deze bommen al talloze Syrische mannen, vrouwen en kinderen gedood. In Gaziantep staat een fabriek waar al meer dan 60.000 ISIS ‘uniformen’ zijn gemaakt. ISIS-terroristen wonen daar met elkaar in appartementen en doen niet eens meer moeite zich anders voor te doen, zo zeker en veilig voelen ze zich vanwege de bescherming door de politie en het leger.

De MIT transporteerde al talloze terroristen met vrachtwagens naar de grens met Syrië, en zorgde er vervolgens voor dat ze de grensbewaking ongehinderd konden passeren. Hetzelfde gebeurde als de terroristen weer naar Turkije wilden terugkeren, ook als met Kalashnikovs en munitie bij zich hadden.

In de jaren ’90 bleek dat het IHH niet alleen samenwerkte met Al-Qaeda, maar ook ‘medewerkers’ en wapens stuurde om aan de kant van de moslims te vechten tegen de Serviërs in Bosnië, waarbij ze later de steun van de NAVO kregen. Het IHH was ook actief in Tsjetsjenië tegen de Russen, en in Afghanistan.

Conclusie: EU, NAVO en Nederland steunen terroristische Turkse dictatuur

Turkije, dat het op één na grootste NAVO leger heeft, is openlijk een veilige haven voor jihadisten geworden, besluit Yayla. Ook de enkele jaren geleden aan het licht gebrachte diefstal en smokkel door ISIS van ruwe olie met Turkse tankwagens naar Turkije blijkt te kloppen. Het grootste deel van deze gestolen olie gaat echter naar Irak, waar het met Iraakse olie wordt gemengd. ISIS heeft op deze wijze al miljarden verdiend, waardoor het de terreuroorlog nog steeds kan volhouden.

‘Voor Erdogan is de politieke islam een nuttig werktuig om zijn grote schare aanhangers in Turkije te consolideren. Dat werktuig zet hij tegen de hele oppositie in, maar vooral tegen de Koerden, die een effectieve strijd tegen ISIS voeren… Erdogan wil een nieuwe Turkse staat waarin het Salafisme, de Shia- en de politieke islam met elkaar zijn versmolten.’ En het ergste daaraan is dat Erdogan van de NAVO volop de ruimte en steun voor zijn plannen krijgt. (1)

Met al deze al eerder door onderzoeksjournalisten zoals Seymour Hersh bevestigde feiten kan er feitelijk maar één conclusie worden getrokken, en dat is dat iedere dag dat de Europese Unie en ook de Nederlandse regering nog samenwerkt met de Turkse dictatuur, zij zich schuldig maken aan ‘hulp en steun aan een terroristische organisatie’, en hierdoor tevens medeschuldig zijn aan het voortduren van de ISIS/Al-Qaeda terreuroorlog in Syrië, waardoor al honderdduizenden mensen het leven hebben verloren.

David D. Letterman

(1) Anonymous
(2) Xandernieuws