• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Duitse Politie Vakbond: We hebben de controle over het land verloren

Britse en Russische experts: EU-landen onderschatten het gevaar van massa immigratie, al 40.000 getrainde terroristen in Europa, binnenkort 100.000 – Buitenlandexpert: ‘Tal van toekomstige bloedige aanslagen zullen als chantagemiddel worden gebruikt om Europese volken te onderwerpen aan islam’

2017-08-06-14-16-48.av-BarrikadeG20a

(3)

Het hoofd van de Duitse Politie Vakbond (GdP) Oliver Manchow heeft afgelopen woensdag gewaarschuwd dat de criminaliteit door migranten dermate uit de hand loopt, dat de autoriteiten feitelijk de controle over het land hebben verloren. Ook wordt gewezen op nog een gevaar, namelijk aan islamisten verwante linkse radicalen, die Hamburg tijdens recent G20 top urenlang in een compleet slagveld veranderden, en dat terwijl er maar liefst 23.000 agenten waren ingezet. Malchow: ‘Maar meer hadden we er ook niet.’

Door jarenlange bezuinigingen is er een tekort van zeker 20.000 agenten in Duitsland, en dat terwijl alle vormen van criminaliteit sinds enkele jaren exploderen, vrijwel uitsluitend als gevolg van het toelaten van inmiddels zo’n 2 miljoen moslimmigranten.

Ook de Bond van Rechters luidde de noodklok: er zijn minimaal 2000 extra rechters nodig, want nu blijven ongelooflijk veel misdaden onbestraft. In 2015 moest al één derde van de 5 miljoen strafprocessen worden afgelast. Inmiddels worden jaarlijks vele tientallen zware misdadigers vrijgelaten omdat hun proces wettelijk te lang duurt. Daarnaast is de gerechtelijke macht ernstig overbelast door het gigantische aantal asielaanvragen dat moet worden beoordeeld.

‘Geen handelsbekwame staat meer’

‘Ik heb het gevoel dat de burger het steeds meer in de gaten krijgt, en aan de veiligheid van zijn land twijfelt,’ zei Manchow, tevens wijzende op de anarchistische chaos waar Hamburg tijdens de G20 top dankzij extreem gewelddadige linkse ‘Antifa’ groepen werd gestort. De politie kon daar ‘slechts’ 23.000 agenten inzetten, die urenlang niet in staat bleken om de rellen onder controle te krijgen.

De politie is anno 2017 niet of nauwelijks meer in staat om zich met ‘gewone’ vormen van criminaliteit, zoals inbraken, bezig te houden – laat staan dat die misdrijven ooit worden opgelost. Hierdoor worden mensen in wier woning wordt ingebroken tweemaal het slachtoffer: eerst van de dief of dieven, daarna van de overheid. ‘Dat is geen handelsbekwame staat,’ concludeert de Vakbond chef. Oftewel: de Duitse overheid heeft de controle over het land verloren. (1)

Binnenkort 100.000 getrainde terroristen in Europa

En dit is nog maar het begin. Volgens experts van de in Londen gevestigde European Council on Foreign Relations (ECFR) en de Ruslandraad voor Internationale Zaken in Moskou onderschatten de EU-landen het gevaar van massa immigratie uit Noord Afrika en het Midden Oosten, en wordt genegeerd dat het aantal doden door islamitische aanslagen en misdaden in Europa snel toeneemt.

Terwijl Brussel in slaafse navolging van Washington onterecht Rusland als de grote vijand neerzet, wordt onze samenleving in snel tempo ondermijnd door de islam, en vooral door de inmiddels al 40.000 door oorlog getrainde moslimterroristen die vermomd als ‘vluchteling’ naar Europa zijn gekomen. Gezien de fors stijgende aantallen migranten die dankzij Europesehulpmensensmokkelorganisaties dit jaar in Italië aankomen, zal het aantal terroristen in Europa op korte termijn groeien naar 100.000. Alleen al in Groot Brittannië bevinden zich inmiddels 23.000 teruggekeerde Syriëgangers.

Buitenlandexpert Andrej Baklanow: ‘We zijn er getuige van wat slechts weinig terroristen nu al kunnen aanrichten. Wat kunnen we dan van 100.000 door oorlog ervaren mannen verwachten? Veel van hen zijn ouder dan 40 en al lang in terreurgroepen actief. Het is absoluut een illusie dat zij kunnen worden geïntegreerd in de samenleving.’

Aanslagen zullen voor islamisering worden gebruikt

We kunnen dan ook veel meer een veel ernstigere aanslagen verwachten, ook in Nederland, omdat onze ‘leiders’ nog steeds weigeren om de grenzen te sluiten, zelfs niet voor terugkerende jihadstrijders. Baklanow waarschuwt dat met de terreuroorlog die gaat komen gelijktijdig fase 2 van start zal gaan, en dat is de neutralisering van ‘gematigde’ imams en moskeeën en gedwongen islamisering van het autochtone volk. Tal van bloedige aanslagen zullen als chantagemiddel worden gebruikt om de Europese landen op hun knieën te dwingen voor de (Sharia) islam, precies zoals het in veel andere landen -zoals Afghanistan en Irak- is gegaan.

‘Europese veiligheidspolitici maken op dit moment fouten van strategische orde, vergelijkbaar met de verkeerde besluiten kort voor de Tweede Wereldoorlog,’ waarschuwt Baklanow. Ook toen weigerde Europa samen te werken met de Russen, en werkte men hier door massale ontkenning feitelijk willoos of juist gewillig mee aan de opkomst van het nazisme, een racistische en antisemitische haatideologie die in onze tijd zijn opvolger heeft in de islam.

Dat dit opnieuw op een drama voor onze landen gaat uitlopen, behoeft geen uitleg. Helaas hebben de Fransen en Nederlanders, en in september ongetwijfeld ook de Duitsers, hun wellicht laatste kans om via het stemhokje deze duistere toekomst nog te voorkomen, aan zich voorbij laten gaan. Vermoedelijk zullen we al binnen enkele jaren zaaien wat we hebben geoogst, wat we hebben toegelaten, waar we ons als volk nog steeds massaal pertinent niet mee bezig willen houden. Ook in dat opzicht is dit een exacte herhaling van de jaren ’30.

David D. Letterman

(1) Anonymous
(2) Sputnik via Anonymous
(3) Afbeelding: JouWatch / https://www.flickr.com/photos/95213174@N08/34992701134 / WikiMedia Commons/ Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic
(4) Xandernieuws