• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’

Indrukwekkend machtsvertoon China met enorme militaire parade – Trump en zijn ambassadeur: ‘We zijn klaar met praten’

2017-07-30-20-33-04.av-B-1B_over_the_pacific_ocean 01

 

Amerikaanse B-1 bommenwerpers vlogen opnieuw over het Koreaanse schiereiland, bedoeld om dictator Kim Jong-un schrik aan te jagen. (5)

Volgens hooggeplaatste militaire bronnen in Washington heeft het Pentagon op bevel van president Trump plannen gemaakt om Noord Korea binnen één jaar aan te vallen. Het zou de bedoeling zijn om tenminste één diep in de Noord Koreaanse bergen verborgen nucleaire installatie compleet te vernietigen. Enkele uren voordat dit nieuws bekend werd vlogen twee supersonische B-1 bommenwerpers over het Koreaanse schiereiland, bedoeld om dictator Kim Jong-un schrik aan te jagen. Die heeft zich tot nu toe nooit onder de indruk getoond, en blijft herhalen dat hij de Verenigde Staten met kernwapens zal vernietigen als er een aanval op zijn land wordt uitgevoerd.

 

De zoveelste Noord Koreaanse ballistische rakettest van afgelopen vrijdag zou volgens sommige experts hebben aangetoond dat de Stalinistische dictatuur inmiddels in staat is om de Verenigde Staten, inclusief steden zoals Chicago en Los Angeles, te raken. Amerika reageerde daar vandaag op met een succesvol verlopen test met een THAAD afweerraket, die een ballistische raket boven de Stille Oceaan vernietigde.

‘Klaar voor actie tegen meest urgente bedreiging’

‘Noord Korea blijft de meest urgente bedreiging voor de regionale stabiliteit,’ zei generaal Terrence O’Shaughnessy, commandant van de strijdkrachten in de Stille Oceaan. ‘Diplomatie blijft voorop staan, maar we hebben desondanks een verantwoordelijkheid voor onze bondgenoten en ons land om te laten zien dat wij hen standvastig blijven steunen, terwijl we ons op het ergste voorbereiden.’

‘Als er een beroep op ons wordt gedaan, zijn wij klaar om met snelle, dodelijke en overweldigende kracht op iedere gewenste plek en tijd te reageren,’ voegde hij er dreigend aan toe. (1)

Groot machtsvertoon China

China is mordicus tegen eenzijdig Amerikaans ingrijpen, en lanceerde een indrukwekkende militaire parade waar tienduizenden militairen en tal van gevechtshelikopters, de nieuwste stealth gevechtsvliegtuigen en enorme aantallen tanks aan meededen. Ook stelde het Volks Bevrijdingsleger grote aantallen kernraketten op. (2)

Trump en zijn VN-ambassadeur: ‘We zijn klaar met praten’

Dat machtsvertoon kwam enkele uren nadat Donald Trump getwitterd had dat hij ‘zeer teleurgesteld’ is in China, dat volgens hem al lang iets aan Noord Korea had kunnen doen, maar tot nu toe ‘enkel heeft gepraat… Wij laten dit niet langer zo doorgaan’. Ook dat lijkt erop te wijzen dat het geduld van Trump op is. (4)

Trumps VN-ambassadeur Nikki Haley voegde daar op Twitter aan toe dat ‘we klaar zijn met praten over Noord Korea. China is zich bewust dat het moet handelen. Japan en Zuid Korea moeten druk uitoefenen, want het is niet alleen een Amerikaans probleem. Er is een internationale oplossing voor nodig.’ (3)

Militaire manoeuvres in Noordwest China lijken erop te wijzen dat het land zich serieus voorbereidt op een grote vluchtelingenstroom uit Noord Korea, die vrijwel zeker op gang zal komen als het land door de VS wordt gebombardeerd.

David D. Letterman

(1) The Sun via Infowars
(2) The Sun via Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Afbeelding: United States Air Force photo by Staff Sgt. Bennie J. Davis III / WikiMedia Commons / Public Domain USA
(6) Xandernieuws