• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Parijs krijgt ‘no-go zone’ app; Tsjechen mogen zelf terroristen neerschieten

2017-06-30-14-10-14.parijs app tegen no-go zones 03a

Welkom in cultureel verrijkt geïslamiseerd Parijs.

Islamisering Europa, situatie eind juni 2017. Inwoners en bezoekers in Parijs kunnen vanaf nu een app downloaden die waarschuwt voor islamitische no-go zones, aanrandingen en berovingen. In Tsjechië heeft het parlement met overweldigende meerderheid ingestemd met het wetsvoorstel om burgers het recht te geven zelf met vuurwapens terroristen uit te schakelen. Het parlement wijst specifiek op de situatie in West Europa, waar al honderden slachtoffers zijn gevallen omdat de weerloos gemaakte burgers daar niet het recht hebben zichzelf met wapens te verdedigen.

Gebruikers van de app kunnen elkaar waarschuwen voor geweld, agressie, aanrandingen en ‘lomp gedrag’ in de stad, waar illegale migranten soms midden op straat en in metrostations kamperen. Onlangs schreven we dat uit diverse officiële onderzoeken bleek dat in sommige wijken 100% van alle vrouwen is aangerand door migranten.

‘De app is een onmisbare applicatie voor iedereen die vindt dat de culturele ‘verrijking’ van niet-inheemsen niet verenigbaar is met onze manier van leven,’ gaf een gebruiker als commentaar. Iemand anders schreef: ‘Gezien de huidige aftakeling kun je maar beter deze app hebben… helaas.’

Al honderden gebieden gevaarlijk voor overheidsdiensten

In oktober 2016 beweerde de socialistische regering van premier Valls nog dat er geen no-go zones in Frankrijk bestaan. De politievakbonden spraken dit onmiddellijk tegen, en wezen erop dat er al 751 wijken en gebieden zijn waar agenten, brandweermannen, ambulancepersoneel en ‘zo ongeveer iedere vertegenwoordiger van de staat’ niet zonder gevaar voor zichzelf hun taken kunnen uitvoeren, of zelfs maar kunnen betreden. (1)

Dezelfde overheidsdiensten in Nederland waarschuwden enige tijd geleden dat het geweld dat met name tijdens oud-en-nieuw tegen hen wordt gebruikt, onacceptabele vormen heeft aangenomen. Ook hier gaat het in 9 van de 10 gevallen om wijken waar een groot deel van de bewoners een niet-Nederlandse achtergrond heeft, en er vaak één specifieke religie en aanverwante cultuur op nahouden.

Tsjechië: Burgers mogen vuurwapens tegen terroristen gebruiken

In Oost Europa staat de tientallen jaren bezetting en overheersing door de Sovjets de bevolking en politiek nog vers in het geheugen. Daarom weigeren deze landen mee te werken aan de door Brussel, Berlijn en Parijs geëiste massa immigratie en daaraan gekoppelde islamisering van onze samenleving.

Met het oog op de vele terreuraanslagen en honderden slachtoffers in West Europa heeft het Tsjechische parlement met overweldigende meerderheid ingestemd met een wetsvoorstel om burgers het recht te geven zich met vuurwapens tegen terroristen te verdedigen. Tsjechië is het op 5 na veiligste land ter wereld, en is nog door niet één aanslag getroffen. (2)

EU richtlijn maakt onderdanen compleet weerloos

Het besluit van het Tsjechische parlement was een reactie op een eerder dit jaar door de EU ingevoerde richtlijn om de autochtone bevolking van Europa stapsgewijs totaal te ontwapenen (te beginnen met halfautomatische en goed te verbergen vuurwapens), zogenaamd omdat dit het risico op terreuraanslagen zou verminderen.

Dat alle aanslagen in Europa met illegale wapens worden gepleegd, en al tientallen jaren in Israël wordt bewezen dat bewapende burgers juist voorkomen dat er veel meer slachtoffers vallen door (Palestijnse) terroristen, wordt zoals we gewend zijn geheel genegeerd.

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Sputnik News
(3) Xandernieuws