• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Open brief agent aan Angela Merkel: U maakt Duitsland en Europa kapot

‘Geen integratie, maar remigratie van alle economische asielzoekers, religieuze fanatici, criminelen en potentiële terroristen’

2017-07-21-14-18-53.av-angela merkel 01a

Zo’n 70 jaar geleden hadden onze Oosterburen nog een leider die hard bezig was ons hele werelddeel in het verderf te storten. (foto: (2))

Een (voormalige) Duitse agent heeft op het onafhankelijke Journalistenwatch een open brief geschreven aan de Duitse regering en speciaal bondskanselier Angela Merkel, omdat zij volgens hem Duitsland tot een dictactuur heeft gemaakt, en zijn land samen met heel Europa door middel van massa immigratie aan het vernietigen is. ‘Ik heb 10 jaar lang als agent op straat met eigen ogen gezien wat er werkelijk gebeurt… Duitsland wordt een land waar vrouwen en kinderen zich niet meer veilig voelen, en dat ook niet meer zullen zijn. Een land, dat zijn vooruitgang, identiteit en grote delen van zijn cultuur zal opgeven, omdat deze ‘regering’ dat met alle denkbare middelen forceert en lanceert.’

‘Beste bondsregering,’ begint Tim Kellner. ‘Ik zet de tv aan en zie ‘vluchtelingen’. Ik sla de krant open en lees ‘vluchtelingen’. Ik ga online en zie advertenties waarin Duitse bedrijven zich richten op…? Juist, op ‘vluchtelingen’. Ik ga wandelen in mijn woonplaats en zie ‘vluchtelingen’. Ik rij met de auto en zie ze in zwermen op de stoep lopen: ‘vluchtelingen’. Ik heb er mijn buik van vol. Wat heeft u ons eigenlijk aangedaan?’

‘Aan ons werd niets gevraagd’

‘Wie van ons werd gevraagd of wij dat alles wel wilden en goed vonden? Wie of wat zijn jullie überhaupt? Jullie zijn onze werknemers, niet meer en niet minder. Jullie zijn aangesteld en hebben tijdelijk het recht gekregen onze belangen te vertegenwoordigen. En daarmee zijn we bij het punt belandt: ONZE belangen!’

‘Is het in het belang van de bevolking dat honderden miljarden aan Griekenland worden gegeven? Is het in het belang van de bevolking om miljoenen economische asielzoekers door open grenzen bij ons binnen te laten? Is het in het belang van de bevolking dat bijna 100 miljard euro voor ‘vluchtelingen’ wordt uitgetrokken? Wat meten jullie jezelf eigenlijk aan? Als er een referendum zou zijn, weet ik zeker dat dan tot 70% tegen dit ‘vluchtelingenbeleid’ zou stemmen. Jullie weten dat natuurlijk, en daarom zijn er dan ook geen referendums!’

‘Eigen volk wordt in gezicht gespuugd’

‘En dan spugen jullie het volk midden in het gezicht door de kinderbijslag met een onvoorstelbare 2 euro te verhogen. Schamen jullie je niet? Jullie zijn voor mij een groep ruggengraatloze en volgzame hulpjes. Een conglomeraat van draaikonten, opportunisten en egoïsten. Maar één ding zijn jullie ook in mijn ogen in zeer speciale mate: jullie hebben diegenen verraden waar jullie eigenlijk voor behoren op te komen, en die ooit hun vertrouwen in jullie hebben uitgesproken.’

‘Iedere dag breken jullie je geloften, waarin jullie hebben gezworen om er voor het volk te zijn en te voorkomen dat ons kwaad wordt aangedaan. Jullie zijn er niet voor jullie eigen mensen, maar in de eerste plaats voor alle anderen en alle vreemdelingen.’

‘Open grenzen schaden ons land en onze bevolking’

‘De open grenzen zijn schadelijk voor ons land en onze bevolking. Vrouwen en kinderen voelen zich niet meer veilig en worden slachtoffers van aanvallen. De ontelbare miljarden die voor vreemdelingen worden uitgetrokken zijn een slag in het gezicht van iedereen die hier woont en gewerkt heeft, of die dit geld eerder toekomt. Jullie bespotten ons dagelijks, en willen dat wij onze mond houden en stilletjes naar onze eigen ondergang kijken.’

‘Jullie mensen zitten in iedere persraad en mediaraad, in de top van de nieuwszenders en grote kranten, en verspreiden het door jullie gewenste denken. Zo willen jullie meningen creëren, beïnvloeden en ook onderdrukken.’

‘Angela Merkel, het ergste wat Duitsland en Europa ooit kon overkomen’

‘Angela Merkel, het ergste wat Duitsland en Europa ooit kon overkomen. Sigmar Gabriel (minister van Buitenlandse Zaken en vicekanselier), een ‘draaikont’ die vandaag naar links buigt en morgen naar rechts, maar zonder ook maar iets voor elkaar te krijgen. Heiko Maas (minister van Justitie), een man die het internet wil censureren, en vermoedelijk het parlement heeft voorgelogen in de landsverraad-affaire tegen journalisten. Minister De Maizière (Binnenlandse Zaken), die zo graag anders zou willen optreden, maar het niet durft om zich tegen zijn ‘koningin’ te verzetten.’

‘Ursula von der Leyen (minister van Defensie): Wat moet ik daar nog over zeggen? Hermann Gröhe (minister van Volksgezondheid), dat is degene die als een schuchter schooljongetje moest toekijken hoe ‘mammie’ de Duitse vlaggetjes verzamelde en weggooide. Wolfgang Schäuble (minister van Financiën): Dat was degene van die ‘incest uitspraak’ (* Schäuble beweerde dat massa immigratie hoogst noodzakelijk is, omdat de Duitsers anders door ‘incest’ ten onder zullen gaan). Peter Altmaier (hoofd van het kantoor van de bondskanselier): Hahahaha! Peter Altmaier!’

‘Dat waren slechts een paar voorbeelden. We mogen ook Horst Seehofer (premier van Beieren en leider van CDU zusterpartij CSU) niet vergeten, de Beierse landvorst, die zich conservatief voordoet, maar zich uiteindelijk door Angela als een circusbeer aan een neusring door de piste laat trekken.’

‘Dat is alles? Is dat werkelijk alles wat jullie te bieden hebben? Niemand van jullie doet iets aan de ‘vluchtelingencrisis’, of handelt zoals het volk dat wil. Het thema ‘vluchtelingen’ is geen tijdelijk thema, maar iets dat dit land zal veranderen – en niet ten goede. Integendeel! Het begin daarvan maken we nu al mee.’

‘Dit wordt een land waar vrouwen en kinderen niet meer veilig zijn’

‘Willen jullie mijn mening horen als voormalig politieagent, die 10 jaar lang op straat met eigen ogen heeft gezien wat er werkelijk gebeurt?! Duitsland zal niet meer het Duitsland zijn dat wij allen kennen en waar wij ons prettig hebben gevoeld. Het zal een ander land worden. Een land van sociaal onrecht, van interne spanningen en onrust. Een land, waar vrouwen en kinderen zich niet meer veilig voelen, en dat ook niet meer zullen zijn. Een land, dat zijn vooruitgang, identiteit en een groot deel van zijn cultuur zal opgeven, als het zo doorgaat wat deze ‘regering’ met alle denkbare middelen forceert en lanceert.’

‘Niemand kan mij vertellen dat deze ‘regering’ nog voor de eigen belangen en die van het volk handelt. Jullie zijn enkel de uitvoerende elementen van degenen die een heel ander plan volgen. Maar dat alles interesseert mij niet. Het enige wat mij interesseert is het land, waarin ik leef en waarin onze kinderen moeten opgroeien.’

‘Remigratie in plaats van integratie – Duitsland kan dat!’

‘Op de internetsite van de Bondsregering staat ‘Integratie, die iedereen helpt. Duitsland kan dat.’

‘Mijn antwoord op jullie is daarentegen: Remigratie (uitwijzing van economische asielzoekers, religieuze fanatici, criminelen en potentiële terroristen), wat ons allemaal écht zal helpen. Duitsland kan dat! Geen deel van het systeem! – Tim K..’

Brief kan met andere namen ook naar Den Haag

Het behoeft geen uitleg dat deze brief met andere namen vrijwel naadloos aan de bevelhebbers in Den Haag, die zich evenmin iets van de mening van de grote meerderheid van hun onderdanen aantrekken –laat staan onze belangen op de eerste plaats zetten-, kan worden gestuurd.

Het is NOG niet te laat om ons vertrouwde land te redden en ook onze kinderen een veilige, vrije en voorspoedige toekomst te geven, maar de tijd begint inmiddels wel erg te dringen.

David D. Letterman

(1) Journalistenwatch
(2) Afbeelding: Emilio Esbardo / http://www.ilnuovoberlinese.com/attentato-di-berlino-una-tragedia-internazionale-il-nostro-resoconto/Wikimedia Commons / Licentie: CC ASA 4.0 International
(3) Xandernieuws