• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Zweedse kliniek mag slachtoffers verkrachting niet meer behandelen, enkel nog migranten

Talloze linkse Zweedse vrijwilligers hebben seks met ‘minderjarige’ migranten ‘om ze gerust te stellen’ – Duitsland: asielzoekers maken zich 42,6 x vaker schuldig aan groepsverkrachting dan autochtonen – Nederland: asielzoeker die vrouw uit Hoorn verkrachtte mag gewoon blijven

2017-06-07-17-53-02.rapefugees welcome 02a

In Zweden nemen linkse gutfrauen dit wel héél letterlijk.

De linkse gemeenteraad van Stockholm heeft aangekondigd dat een medische kliniek in de Zweedse hoofdstad niet langer vrouwen mag behandelen die het slachtoffer zijn geworden van verkrachting, maar enkel nog ‘getraumatiseerde’ (moslim) migranten. Het Stockholm Crisis & Trauma Centrum bestaat al 10 jaar en helpt jaarlijks zo’n 200 verkrachte mensen, waarvan 140 vrouwen. De kliniek stelt zeer onaangenaam verrast te zijn door het besluit van de regering. Zweden is dankzij massa immigratie het land met het op één na hoogste verkrachtingspercentage ter wereld geworden.

‘Helaas denk ik dat niet iedereen meer de noodzakelijke hulp zal krijgen,’ reageerde Fredrik Garpe van het traumacentrum. Birgitta Sevefjord, lid van de gemeenteraad, noemde het besluit van de coalitie ‘compleet krankzinnig. Niemand anders kan de noden van deze vrouwen tegemoet komen. Nu is er niemand meer die voor ze zorgt. Wat een schandaal.’

De wrange ironie is dat het overgrote deel van de verkrachte Zweedse vrouwen het slachtoffer zijn geworden van migranten, wier ‘trauma’s’ nu voorrang krijgen. In Zweden, dat al verkrachtingsland nummer één van Europa, is het aantal seksuele misdaden na 2012 nog eens verdubbeld. Volgens de meest recente statistieken plegen migranten 5 ½ zoveel aanrandingen en verkrachtingen dan gewone Zweden.

Asielzoekers (groeps)verkrachten 42,6 x vaker dan Duitsers

Dit officiële percentage is vermoedelijk zeer gebagatelliseerd als naar de Duitse cijfers wordt gekeken, waaruit blijkt dat asielzoekers zich maar liefst 42,6 x zo vaak schuldig maken aan groepsverkrachtingen dan autochtonen – en dan zijn Duitsers met een migrantenachtergrond hier nog niet eens in meegerekend (2).

In januari streamde een groep Afghanen hun groepsverkrachting van een Zweedse vrouw live op Facebook. In februari deed een groep migranten in Göteborg precies hetzelfde. De politie weigerde de zaak aanvankelijk te behandelen, totdat er grote verontwaardiging onder de Zweedse bevolking over ontstond. (1)

Seks met ‘vluchtelingenkinderen’

Linkse en links-liberale Zweedse vrouwen bewijzen hoe ‘tolerant’ ze wel niet zijn door massaal seks te hebben met ‘vluchtelingenkinderen’, zo bericht het Zweedse Friatider. Een middelbare vrouw schreef op de extreemlinkse blog Blankspot dat het voor vrijwilligers in de asielindustrie normaal is om met ‘minderjarige’ migranten naar bed te gaan, zogenaamd om ze gerust te stellen.

Volgens academicus Ann Heberlein is dit ‘volledig geaccepteerd en geïnstitutionaliseerd’, oftewel: de gewoonte, de normaalste zaak van de wereld – althans, voor linksen. In het AZC van Amal houden vrijwilligers zelfs erotische ‘lap’dansen voor ‘vluchtelingenkinderen’ (migranten in de 20 en 30 jaar oud) voordat ze seks met hen hebben (3).

Uit een overheidsonderzoek bleek onlangs dat 76% van de ‘minderjarige’ migranten in Zweden hebben gelogen over hun leeftijd, en in werkelijkheid ouder dan 18 zijn. Consequenties heeft dat niet voor hen, vrijwel niemand wordt teruggestuurd, ook niet als ze een misdrijf hebben begaan.

Nederland: verkrachtende asielzoeker mag gewoon blijven

In Nederland gaat het er overigens net zo ‘tolerant’ aan toe: de 28 jarige Somalische asielzoeker Mohammed die een vrouw uit Hoorn had verkracht –en die via een chatsite door haar in de val werd gelokt-, heeft ondertussen gewoon een verblijfsvergunning gekregen. Oftewel: beloond voor het verkrachten van een Nederlandse vrouw. Hoeveel meer aanmoediging kan ‘onze’ regering moslimmigranten nog geven? Hoeveel meer bewijs kunnen ze ons eigen volk geven dat wij vervangbaar zijn en wat hen betreft geen toekomst meer hebben? (4)

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Anonymous
(3) Infowars
(4) Telegraaf
(5) Xandernieuws