• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Twee mislukte islamitische aanslagen op Britse kinderen en station Brussel

2017-06-20-22-22-26.aanslagen brussel en canterbury 20 juni 2017 a

Links: brand na de geëxplodeerde bomgordel in het CS van Brussel; Rechts: de met een mes bewapende man die op 20 spelende kinderen inreed.

Veel media berichtten gisteren al snel naar de man die op moskeegangers in Londen inreed dat de dader ‘een blanke man’ was, en moslims zijn slachtoffers. In de 999 van de 1000 gevallen is de situatie andersom, maar dan wordt vrijwel nooit al zo snel van een aanslag gesproken, maar van een ‘incident’, veroorzaakt door ‘een individu’. Zo ook bij twee mislukte aanslagen binnen 24 uur, één in Engeland, waar een moslim/immigrant (immers: ‘individu’ en geen ‘blanke man’) al met zijn auto op zo’n 20 spelende kinderen inreed, en vanavond een moslim die met een bomgordel het centraal station van Klein Marokko Brussel binnenliep en volgens getuigen ‘Allahu Akbar schreeuwde. Agenten namen hem onder vuur, waarna een ‘kleine explosie’ volgde.

15 politiewagens spoedden zich gisterenavond naar een voormalige legerbasis in Canterbury, waar kinderen aan het spelen waren. Een ‘ongeïdentificeerde man’ reed volgens getuigen met getrokken mes uit zijn raam op een andere man af, stapte uit en dreigde hem neer te steken. Daarna stapte hij weer in en reed vervolgens met hoge snelheid rechtstreeks op zo’n 20 spelende kinderen afreed, die in paniek wegvluchtten.

Bij de mislukte aanslag werden naar verluid gelukkig enkel een aantal auto’s en een kinderfiets beschadigd. De politie zette een helikopter in om de auto van de man op te sporen. Het is onduidelijk of de man inmiddels gearresteerd is.

Brussel: weer een aanslag, deze keer mislukt

In één van de snelst islamiserende steden van Europa, Brussel, was vanavond weer een poging tot een aanslag. Volgens getuigen liep een man ‘Allahu Akbar’ schreeuwend het station binnen. Agenten openden vervolgens het vuur, waarna zijn bomgordel zou zijn geëxplodeerd.

We moeten maar wennen aan aanslagen, is iedere keer de boodschap van de gevestigde orde. Geschokte verklaringen, kaarsjes, teddyberen, benefietconcerten, ‘het heeft niets met de islam te maken’, en we gaan weer gewoon door, wachtend op de volgende aanslag, die steeds sneller zal komen.

Bij de spreekwoordelijke uitzondering op de regel gisteren, toen een blanke een aanslag op moslims pleegde, kwam diezelfde gevestigde orde woorden te kort om hun afschuw uit te spreken, en werd onmiddellijk alles en iedereen wat ‘blank’, ‘rechts’, ‘conservatief’ en ‘islamofoob’ was over één kam geschoren. Kortom: moslims mogen van politiek en media alleen slachtoffers zijn, en nooit daders.

De conclusie: dit is het nieuwe normaal, het nieuwe Europa van Angela Merkel, Emanuel Macron, Theresa May, Mark Rutte, Jean-Claude Juncker, en al die andere globalisten die er keihard aan werken om onze ooit vredige, stabiele en welvarende samenleving –om niet te spreken de toekomst van onze kinderen, die de meeste van deze ‘leiders’ niet hebben- met massa immigratie en islamisering te verwoesten.

Eerlijk is eerlijk: met de medewerking van veel van onze landgenoten, die in maart toch weer op dezelfde partijen hebben gestemd die dit alles mogelijk hebben gemaakt, en die daar de komende jaren bepaald geen einde aan willen maken – integendeel.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Express via Infowars
(3) Xandernieuws