• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Trump uit Klimaatakkoord Parijs: Dit is waar de VS nee en de EU ja tegen zegt

Wall Street Journal: Zogenaamde economische groei door omschakeling op duurzame energie is ‘bizarre stelling’, en zorgt ervoor dat elektriciteit een luxegoed wordt

2017-06-01-15-13-47.parijs klimaatakkoord 100 procent renounceable 01a

De enige écht verstandige keus.

Zoals eerder aangekondigd wil president Donald Trump zich inderdaad uit het Klimaatakkoord van Parijs terugtrekken. De EU en China willen nu een ‘versterkte’ inzet om de gestelde doelen van dit politiek-ideologische akkoord, dat op doelbewust vervalste wetenschappelijke data is gebaseerd, alsnog te halen. Hier een kort overzicht van waar Trump ‘nee’ tegen zegt, maar Europa nog steeds volmondig ‘ja’. In het kort komt ‘Parijs’ neer op de ontmanteling van onze vrije welvaartsstaat in ruil voor een ecofascistische dictatuur waarin iedereen –met uitzondering van de elite aan de top- even arm is gemaakt. En dat voor vrijwel NUL effect op het klimaat.

De afspraken van 12 december 2015 in Parijs –die volgens NOAA topwetenschapper dr. John Bates waren gebaseerd op doelbewust vervalste gegevens om alsnog ‘global warming’ te bewijzen– komen neer op een enorme toename van de toch al aanzienlijke regeldruk op het bedrijfsleven, en een aanslag op de economische groei, die al jaren te laag is om de staatsschulden en verzorgingsstaat te kunnen blijven financieren.

Biljoenen dollars en euro’s, die in de economie en samenleving –zoals de volksgezondheid en het onderwijs- zouden kunnen worden gestoken, vloeien nu naar zogenaamd ‘duurzame’ technologieën die vooral heel erg DUUR zijn, en naar hun producenten en hun financiers (de grote banken). Dat is de reden waarom de klimaatafspraken zo populair zijn bij het grote bedrijfsleven: die kijken verlekkerd naar de enorme sommen belastinggeld die hun worden beloofd.

Juist méér CO2 nodig

Centraal staat de reductie van menselijke CO2 uitstoot, wat volgens het uit voornamelijk extreemlinkse ideologen bestaande IPCC van de VN de grote boosdoener zou zijn van klimaatverandering. Dat het klimaat altijd al in beweging is –zo groeiden er bijvoorbeeld enkele honderden jaren geleden subtropische planten in Nederland- wordt geheel genegeerd, net als het feit dat de opwarming van de Aarde –die overigens een pauze van zo’n 17 jaar kende- ruim binnen de normale klimaatfluctuaties valt.

Daarnaast is er het onomstreden wetenschappelijke feit dat de huidige CO2 niveaus in de atmosfeer historisch laag zijn, en CO2 de brandstof is van planten en gewassen. Bij een sterk groeiende wereldbevolking is er daarom juist veel méér CO2 nodig om massale hongersnoden te voorkomen.

Door uit ‘Parijs’ te stappen, zegt Trump NEE tegen

1. De eenzijdige ontmanteling van hun welvaartstaten door het Westen. Volgens analisten zijn er weliswaar internationale afspraken gemaakt zoals met China, maar maken alleen de VS en de EU serieus werk van het omzetten van het akkoord in acties, en doen de andere ondertekenaars er alles aan om de aanslag op hun economische groei door ‘Parijs’ te voorkomen.

2. Massale werkloosheid. Traditionele industriële sectoren, zoals de ijzer- en staalproductie en olieraffinage, zullen een enorm aantal banen verliezen, in de VS alleen al 1,1 miljoen. De industriële productie en werkgelegenheid zal fors dalen, vooral in gebieden met veel traditionele industrie. Zelfs de Wall Street Journal noemt de door links gepropageerde economische groei dankzij de omschakeling naar duurzame energie een ‘bizarre stelling’ en ‘in strijd met de ontwikkelingen in veel Europese landen’ zoals Duitsland, waar elektriciteit na het inzetten van de ‘EnergieWende’ een ‘luxegoed’ is geworden, iets wat Der Spiegel al in 2013 constateerde (2).

3. Het om zeep helpen van kleine bedrijven ten gunste van de grootste. Grote Amerikaanse, Europese en ook Nederlandse multinationals dringen er bij de politiek op aan om ‘Parijs’ zo snel mogelijk uit te voeren. Zij kunnen de veel hogere energie- en administratieve kosten namelijk eenvoudig betalen, in tegenstelling tot veel kleinere bedrijven en ‘startups’. ‘Parijs’ geeft de grootste multinationals dan ook een monopoliepositie, doordat hun minder machtige concurrenten ten onder zullen gaan.

4. Wijd verspreide (energie-)armoede. Door ‘Parijs’ zal er in het Westen –en ook in Nederland- een grote maatschappelijke onderklasse ontstaan, die de exploderende energie- en brandstofprijzen niet meer kan betalen. De zwakste groepen in de samenleving –ouderen, werklozen, chronisch zieken- zullen de eerste slachtoffers zijn. In de VS zal een gemiddeld gezin tot 20% meer aan elektriciteit kwijt zijn. In Nederland zal de extra klimaatbelasting een gezin over enkele jaren zeker € 1000,- per jaar gaan kosten, maar vermoedelijk nog véél meer, omdat de Europese Commissie heeft aangekondigd dat de CO2 emissie prijzen 10 tot 20 x zo hoog moeten worden (2).

Parijs = kassa voor de elite, ramp voor de gewone man

‘Parijs’ is dan ook een totale ramp voor de burger, omdat het nog meer welvaart zal verplaatsen van de gewone man naar de elite, terwijl het volgens onafhankelijke wetenschappers vrijwel NUL effect op ‘klimaatverandering’ zal hebben. De Klimaatakkoorden waren dan ook niets anders dan een voorwendsel om te komen tot een soort globalistische wereldautoriteit, een neomarxistische wereldregering.

Het is daarom zeer toe te juichen dat Trump uit deze verwoestende afspraken is gestapt. Als andere landen zoals China alsnog hetzelfde doen, blijft alleen nog de EU over. Laten we hopen dat de Europese burgers dan eindelijk in de gaten hebben dat de linkse klimaatextremisten, die al tijden met afstand de machtigste lobbygroep in Brussel en ook Den Haag zijn, niet zullen stoppen voordat wij als samenleving eenzijdig economische en culturele zelfmoord hebben gepleegd, en zo snel mogelijk dienen te worden gestopt voor het te laat is.

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Xandernieuws