• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Linksgroene fractie EU parlement wil complete Syrische dorpen naar Europa halen

Groenen willen ‘enorme aantallen mensen ophalen, omdat dit de integratie zal bevorderen’ – In Baltische lidstaten opgenomen migranten vertrekken in grote getale naar West Europa, omdat de uitkeringen hier hoger zijn

2017-06-22-12-36-28.migranten 50a

In de Baltische staten opgenomen migranten blijken massaal hun koffers te pakken en naar West Europa te reizen, omdat hier de uitkeringen hoger zijn. Kortom: de door Brussel geëiste ‘herverdeling’ betekent dat het overgrote deel uiteindelijk in Duitsland en ook Nederland terecht zal komen.

De Europese fractie van de Groenen / Vrije Europese Alliantie, waar ook het Nederlandse GroenLinks bij is aangesloten, wil de bewoners van complete Syrische dorpen naar Europa halen, ‘omdat het ophalen van enorme aantallen mensen de integratie zal bevorderen, want mensen vinden het fijn ergens naartoe te gaan waar ze onder hun landgenoten kunnen zijn,’ aldus de onthutsende verklaring van de vicepresident van de Europese Groenen, de Duitser Ska Keller. Wij vermoeden dan ook dat zij de omgekeerde integratie in gedachten heeft, namelijk het door links/groen gewenste opgaan van de autochtone Europese bevolking in de islam.

Volgens Keller moet Brussel het verdelen van deze onbeperkte aantallen moslimmigranten over de EU bij alle lidstaten gaan afdwingen. Ze wees in dit verband op het feit dat een zeer groot deel van de migranten die in de Baltische staten zijn opgenomen, al heel snel opnieuw hun koffers pakken en naar West Europese landen zoals Duitsland (en Nederland) trekken, omdat de uitkeringen daar hoger zijn.

Keller had klaarblijkelijk niet in de gaten dat dit bepaald geen typisch gedrag is voor oorlogsvluchtelingen, maar juist wel voor economische migranten.

Oost Europa moet worden gedwongen complete dorpen op te nemen

Om de islamisering ook in Oost Europa onomkeerbaar te maken, wil Keller dat de EU ‘een compleet Syrisch dorp’ in bijvoorbeeld Letland onderbrengt, zodat het voor andere Syriërs aantrekkelijker wordt om ook daar te gaan (/ blijven) wonen. Volgens Keller zal dit de integratie ‘bevorderen’, waarmee ze het overal in de EU vastgestelde feit dat de integratie van moslims vrijwel volledig is mislukt en er reeds in honderden steden parallelle islamistische samenlevingen met onveilige, extreem criminele ‘no-go’ zones zijn ontstaan, negeerde.

De Groenen zijn het daarom eens met het plan van de Europese Commissie om landen zoals Tsjechië, die weigeren grote aantallen moslimmigranten op te nemen, te straffen, omdat ze daarmee ‘het EU Verdrag’ zouden hebben gebroken. Ook dat is een leugen, want volgens de standaardverdragen, zowel van de EU als de VN, zijn lidstaten in geen enkel geval verplicht tot het opnemen van migranten die zich reeds in veilige derde landen bevinden, en volgens het VN Vluchtelingenverdrag zelfs niet uit niet-veilige landen als een land dit als een bedreiging voor de eigen binnenlandse cultuur en stabiliteit beschouwt.

Linksgroenen opzettelijk blind voor islamitische jihad en criminaliteit

Jihad Watch gaf als commentaar dat ‘Ska Keller, net als veel andere Westerse leiders, opzettelijk blind is voor de aanzeggingen van ISIS om in de vluchtelingenstroom te infiltreren (wat ze inderdaad hebben gedaan), net als voor de implosie van de Europese landen door miljardenschulden, moslimmigranten criminaliteit, chaos en jihadistische aanslagen. Dit schijnt Keller allemaal niets uit te maken. Ze merkte zelfs luchtig op dat migranten op zoek gaan naar landen met hogere uitkeringen zoals Duitsland, en Brussel daarom gewoon veel meer migranten naar Oost Europa moet sturen.’

Het Nederlandse GroenLinks is zeer waarschijnlijk dezelfde mening toegedaan als Keller, getuige de opmerkingen van GL leider Jesse Klaver tijdens de verkiezingscampagne eerder dit jaar dat ‘Nederland van iedereen is’. In het licht van de wensen van de linksgroene EU-fractie zal hij daarmee ‘iedereen die hier maar wil komen’ hebben bedoeld, en met name degenen die uit islamitische landen komen en –net als overal waar ze een substantiële minderheid beginnen te worden- hun discriminerende, onderdrukkende en op totale onderwerping gerichte religieuze ideologie aan de Europese volken willen opleggen.

Dat is overduidelijk wat linksgroen onder ‘integratie’ verstaat, en dat komt exact overeen met de islamitische uitleg hiervan.

David D. Letterman

(1) Arutz 7
(2) Xandernieuws