• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Italiaanse maffia verklaart migranten de oorlog

Slechts 8% migranten in Turijn geregistreerd – Sicilië overspoeld door criminele Afrikaanse migrantenbendes – Burgemeester Palermo: Dit is geen Europese stad meer, maar Beirut – Migrantencrisis Zweden: 76% loog over leeftijd, 98% is man

2017-05-31-15-17-31.waarheid over vluchtelingen 01a

Linkse partijen en demonstranten blijven ijveren voor volledig open grenzen en willen tientallen miljoenen Afrikanen naar Europa halen, wat de totale instorting van ons werelddeel zal veroorzaken.

Op Sicilië is te zien wat heel Europa en ook Nederland te wachten staat als de grenzen open blijven voor de verwachte –en door links en Brussel gewilde- komst van tientallen miljoenen migranten uit Afrika. Het ooit zo populaire vakantie eiland vervalt door de komst van deze migranten, waarvan er velen zich verenigen in criminele bendes, steeds sneller in chaos en anarchie, zó erg, dat de burgemeester van Palermo zijn stad inmiddels vergelijkt met Beirut, en de maffia de migranten zelfs de oorlog heeft verklaard.

Werkelijke aantal migranten vermoedelijk een veelvoud

Dat het werkelijke aantal moslimmigranten in Europa nu al vermoedelijk vele malen hoger is dan officieel wordt opgegeven, blijkt uit een artikel over een documentaire die een Italiaans TV-team bij het als AZC ingerichte Olympische dorp in Turijn wilde maken. De journaliste en cameraman werden aangevallen door migranten, en konden pas veilig vertrekken nadat de politie tussenbeide was gekomen (zoals we enkele weken geleden al berichtten).

De krant Il Glornale voegde daaraan toe dat van de 1440 opgenomen migranten in het AZC slechts 110 officieel geregistreerd zijn, amper 8% van het totaal (1). Als dit maatgevend voor de rest van het land is, en mogelijk ook voor de EU, dan beloopt het aantal binnengelaten illegale moslimmigranten nu al in de miljoenen. Van uitzettingen is ondanks alle beloftes nauwelijks sprake.

Ook in Zweden is er sprake van een fors gebagatelliseerde migrantencrisis, al zal dat weinig mensen meer verbazen. De Nationale Instantie voor Medisch Onderzoek (Rättsmedicinalverket) begon dit jaar met het controleren van de leeftijd van migranten aan de hand van hun gebit en hun knieën. Conclusie: 75% van de migranten die beweren minderjarig te zijn, is in werkelijkheid ouder dan 18, en loog daarover.

Steekproef Zweden: 76% loog over leeftijd, nog geen 2,5% is vrouw

Nog een feit wat door de politiek en media wordt genegeerd: onder de onderzoeksgroep van 581 ‘minderjarige’ migranten (waarvan er 442 meerderjarig bleken te zijn) bevonden zich slechts 13 vrouwen, nog geen 2,5% van het totaal. De onafhankelijke instantie bevestigde daarmee dat de overweldigende meerderheid van deze zogenaamde ‘vluchtelingen’ uit (jonge) volwassen mannen bestaat, die hun moeders, zussen en vrouwen gewoon hebben achtergelaten. (2)

De recente berichten van de reguliere media dat het aantal ‘onbegeleide minderjarige vluchtelingen’ fors is gestegen, moeten dan ook opnieuw als nepnieuws worden gekenmerkt, bedoeld om de argeloze Europese bevolking de komst van nog eens miljoenen moslimmigranten te laten accepteren. Europese hulporganisaties gaan daarom vrolijk door met het –met instemming van Brussel, en in samenwerking met mensensmokkelaars- wekelijks ophalen van duizenden illegale migranten voor de Afrikaanse kust.

Ook Duitse overheid laat massaal gesjoemel met papieren toe

Bij een officiële steekproef door de officiële Duitse asielinstantie BAMF onder 2000 goedgekeurde asielaanvragen van Afghanen bleek dat in meer dan 45% van de gevallen onvoldoende documentatie aanwezig was. Bij toegelaten Syriërs ligt dat percentage op 20%. Enkele CDU politici roepen de instanties op de verblijfsvergunning van deze op dubieuze gronden toegelaten migranten desnoods weer in te trekken (3).

De ervaring leert dat dit soort oproepen nooit gevolgd worden door acties, omdat die hoogstpersoonlijk door bondskanselier Angela Merkel, of door één van haar ministers, worden geblokkeerd. Zo is bijvoorbeeld het uitzetten van afgewezen Afghaanse asielzoekers voorlopig helemaal stopgezet vanwege een recente bomaanslag in Kabul (4).

Gewone Duitsers slachtoffer van ‘cultuurverrijkers’

Steeds meer gewone Duitsers beginnen te ervaren wat het inhoudt dat hun land gedwongen geïslamiseerd wordt. Stefanie Kirchhoff werd in elkaar geslagen door migranten omdat ze durfde te reageren toen ze door hen werd uitgescholden voor ‘hoer’. In een video, die sinds vorige week woensdag al zo’n half miljoen keer werd bekeken, laat ze haar opgezwollen gezicht zien, en ‘bedankt’ ze Angela Merkel voor het openen van de grenzen voor deze ‘cultuurverrijkers’. (5)

Migranten pleegden volgens het minister van Binnenlandse Zaken vorig jaar een extra 402.741 geregistreerde misdaden, maar de enigen die hard door de autoriteiten worden aangepakt zijn Duitsers die openlijk kritiek uiten op het massa immigratie en islamisering beleid van Berlijn. Zoals we onlangs al schreven heeft ook de EU social media zoals Facebook en Twitter al verplicht om islam- en migratie kritische video’s en berichten vanwege ‘haatspraak’ en ‘racisme’ te verwijderen.

De schokkende waarheid

‘Dit is de schokkende waarheid over de Syrische ‘vluchtelingen’crisis die wordt verborgen voor het publiek,’ begint Paul Joseph Watson een nieuw videobericht. ‘Ten eerste komen al die Afrikaanse migranten niet uit Syrië. Ten tweede proberen de overheden en hulporganisaties u te laten geloven hoe zwaar ze het hebben als ze proberen met gammele bootjes de Middellandse Zee over te steken. Dat is complete B.S.’.

‘DIT is de krankzinnige realiteit. Dit gebeurt er écht: de migranten betalen ieder € 1500,- aan mensensmokkelaars. Het zijn dus géén ‘noodlijdende vluchtelingen’. De mensensmokkelaars brengen de migranten vervolgens slechts 12 mijl vanaf de Libische kust, waar ze dan een ‘noodoproep’ doen, waarna ze door boten van de EU en hulporganisaties worden opgehaald.’ Zoals we recent al schreven stemmen deze ‘hulp’verleners hun acties telefonisch af met de illegale mensensmokkelaars, wat nog altijd profiteurs en misdadigers zijn.

Internationale wetten stellen dat op zee ‘geredde’ vluchtelingen naar de dichtstbijzijnde veilige haven moeten worden gebracht, wat in dit geval Tunesië is. Dat gebeurt echter nooit. De ‘ferrydiensten’ van de EU brengen ze 4 tot 5 keer verder weg, rechtstreeks naar Italië, wat door de Italiaanse Justitie en ook door de EU-grens’bewakings’dienst Frontex is bevestigd. Op ‘marine traffic’ volgsites bewijzen de vele tientallen scheepsbewegingen onomstotelijk het schandalige bedrog waarmee de nog immer goedgelovige Europese bevolking wordt misleid.

Sicilië: Maffia verklaart criminele Afrikaanse migrantenbendes de oorlog

Watson: ‘Je kunt de steden van Europa niet overspoelen met tientallen miljoenen mensen uit Afrika, en dan verwachten dat alles bij het oude blijft. Uiteindelijk zal het steeds minder op Europa beginnen te lijken, en steeds meer op het Midden Oosten en Afrika.’ Op Sicilië, ooit een populaire vakantiebestemming, is te zien waar dit uiteindelijk overal in Europa toe zal leiden. De criminele Afrikaanse migrantenbendes gaan daar al zo tekeer, dat de maffia hen de oorlog heeft verklaard.

De burgemeester van Palermo verklaarde daarom dat ‘dit niet langer een Italiaanse stad is, niet langer Europees. Als je in de stad wandelt voelt het alsof je in Istanbul of Beirut bent. Palermo is een Midden Oosterse stad in Europa.’

Zweden: Post niet meer bezorgd in migrantenwijken vanwege onveiligheid

‘Ook in andere Europese landen is te zien dat dit grootste experiment met ‘culturele verrijking’ niet werkt, ‘ vervolgt Watson, die erop wijst dat in bijvoorbeeld Zweden migranten voor 90% van alle schietpartijen verantwoordelijk zijn. In sommige migrantenwijken van Stockholm wordt zelfs de post niet meer bezorgd, omdat het er te onveilig is geworden.

Maar publiekelijk kritische opmerkingen maken en klagen wordt niet getolereerd. In Zweden kom je daarmee meteen op de officiële zwarte lijst van de linkse overheid te staan – althans, als je de verkeerde afkomst (Zweeds) en verkeerde huidskleur (blank) en/of verkeerde religie (christelijk) hebt. In Zweden wordt je dan automatisch verdacht van racisme, en in de rest van Europa gaat het hard dezelfde kant op, ook in Nederland, zeker als de pro-immigratie partijen GroenLinks en D66 een grote vinger in de pap krijgen.

Watson besluit: ‘De culturele identiteit van Europa wordt uitgewist. Dit gaat niet over ras, maar om onze fundamentele waarden en manier van leven. We moeten het bloeden –de massa immigratie uit Afrika en Midden Oosten- NU stoppen, voordat het te laat is.’

David D. Letterman

(1) Infowars / YouTube
(2) The Local.se via Inselpresse
(3) Epoch Times
(4) Focus
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Xandernieuws