• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Hoofd Zweedse rijkspolitie over chaos en geweld door migranten: ‘Help ons, help ons!’

Scandinavische land telt al 61 islamitische no-go zones –met eigen wetten, banken en rechters- waar de staat de controle over heeft verloren – Politie behandelt slechts 8 van de 100 verkrachtingen, 13 Zweedse vrouwen worden iedere dag ongestraft verkracht zonder dat er onderzoek naar wordt gedaan

2017-06-25-13-36-10.dan eliasson zweedse rijkspolitie 02a

Dan Eliasson luidt de noodklok over het feit dat zijn land dankzij massa immigratie in de afgrond wordt gestort.

Zweden zinkt door het binnenlaten van enorme aantallen migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika weg in een poel van chaos, criminaliteit en geweld. Daar hebben we al enkele jaren lang regelmatig voorbeelden van gegeven, en nu erkent ook de Zweedse politie dat de situatie compleet uit de hand is gelopen. ‘Help ons, help ons!’ is de noodkreet van Dan Eliasson, het hoofd van de Zweedse rijkspolitie. Het ooit zo rustige land telt inmiddels 61 islamitische no-go zones waar de staat de controle over heeft verloren. De soepele en zelfs aanmoedigende standpunten ten aanzien van immigratie en islamisering van bijna alle politieke partijen in Den Haag garanderen dat ook ons land zo’n duistere toekomst staat te wachten.

Afgelopen woensdag presenteerde Eliasson een lijst met ‘in gevaar zijnde gebieden’ in Zweden. Het dunbevolkte land kent er daar al 61 van, die zonder uitzondering worden beheerst door een criminele islamitische parallelsamenleving dat er zijn eigen (Sharia-)wetten op nahoudt, en zelfs zijn eigen banksysteem en eigen rechters heeft. De Zweedse politie heeft er niets meer te vertellen en durft er vaak zelfs niet eens meer te komen.

‘De situatie is acuut,’ zei de zichtbaar aangeslagen politiechef. Smekend, bijna wanhopig, keerde hij zich tot ‘andere partijen in onze samenleving: Help ons, helpt u ons!’ (‘Andra samhällsaktörer, hjälp oss, hjälp oss’).

Arabieren en Afrikanen vechten in veroverde gebieden machtsstrijd uit

In het door moslimmigranten veroverde Zweedse wijken en gebieden vindt tevens een machtsstrijd plaats tussen Arabieren en Afrikanen (in Zweden meestal Somaliërs). Critici van de massa immigratie waarschuwen al jaren dat moslims hun interne strijd, ruzies en oorlogen met zich mee zullen nemen, en op onze straten, ten koste van onze eigen bevolking, zullen uitvechten. Daar werd smalend om gelachen, maar in Zweden is te zien dat zij in alles gelijk beginnen te krijgen.

Honderden agenten dienen ontslag in

De politie moet regelmatig waarschuwingsschoten afvuren om zich tegen jeugdbendes te beschermen. Veel –doorgaans slecht betaalde- agenten trekken het vele geweld, met daarbij het negeren en goedpraten door de linkse regering in Stockholm, niet meer, en stoppen ermee. Dit jaar hebben al bijna 400 agenten hun ontslag ingediend.

Politiek gaf politie bevel te zwijgen over misdaadgolf migranten

Net als in ons eigen land onderdrukt de Zweedse politie op last van de politiek sinds oktober 2015 systematisch informatie en statistieken over de misdaadgolf die migranten veroorzaken. Criminaliteit die door migranten wordt veroorzaakt wordt enkel onder ‘code 291’ geregistreerd, waaraan het bevel is gekoppeld ‘om hier niets van naar buiten te brengen’.

Slechts 8 van de 100 verkrachtingen behandeld

Zoals bekend heeft Zweden het op één na hoogste verkrachtingspercentage ter wereld. Dat was zo’n drie jaar geleden al het geval, en ook toen waren migranten uit moslimlanden volledig verantwoordelijk voor de enorme stijging van het aantal aanrandingen en verkrachtingen. In de eerste vijf maanden van dit jaar is dat aantal nog eens met 16% gestegen.

Tegelijkertijd worden heel veel seksmisdrijven niet eens meer onderzocht – iedere dag laat men 13 vrouwen ongestraft verkrachten. Slechts 8 van de 100 gemelde verkrachtingen leidt tot een officiële aangifte. Eerder dit jaar gaven we enkele voorbeelden van door migranten verkrachte Zweedse vrouwen, die ijskoud door de politie naar huis werden gestuurd met de boodschap ‘het maar te vergeten, want wij doen er toch niets mee’.

Europa pleegt zelfmoord

En wat doet de Zweedse politiek? De premier Stefan Löfven –sociaaldemocraat, dus kampioen wegkijker- reisde naar Polen om met ‘consequenties’ te dreigen als dat land niet net als Zweden zijn grenzen opent voor dezelfde soort islamitische ‘cultuurverrijkers’.

Het horrorscenario voor ons werelddeel wordt dus in alle opzichten bewaarheid: de politiek vernietigt opzettelijk onze ooit vrije, stabiele en welvarende samenleving met massa immigratie en islam, en staat daarbij nog te juichen ook. En de paar (Oost Europese) landen die niet vrijwillig aan de zelfmoord van onze cultuur, samenleving en autochtone volkeren willen meewerken (door links in Duitsland liefkozend ‘Volkstod’ genoemd), worden door Brussel gestraft met boetes en sancties.

David D. Letterman

(1) PI-News
(2) Xandernieuws