• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘Dit is voor Allah’: Opnieuw terreuraanslagen in Londen

Getuigen zagen brug bezaaid met bloedende mensen wier kelen waren doorgesneden

2017-06-04-03-12-34.londen aanslag 3 juni 2017 a

Alles moet in Europa wijken, inclusief de levens van talloze onschuldige burgers, voor het grote globalistische mantra: onbeperkte immigratie en totale islamisering.

‘Dit is voor Allah,’ riepen volgens getuigen drie met messen bewapende mannen die gisterenavond op de London Bridge wild op voorbijgangers instaken. Op dezelfde brug zou vermoedelijk met dezelfde bestelbus over voetgangers zijn heengereden. Elders zouden er geweerschoten zijn gehoord. Over het aantal slachtoffers is op dit moment nog niets bekend. Kortom: het zijn zeer waarschijnlijk wéér volgelingen van de religie van vrede, waar we van de huidige politiek onze grenzen wijd voor open moeten houden, die weer van zich doen spreken.

De mannen sprongen uit de bestelwagen en ‘begonnen (de voetgangers) letterlijk te schoppen en te stompen, en haalden messen tevoorschijn. Ze gingen enorm tekeer,’ aldus een getuige. ‘Ze liepen verder richting de Southwark Cathedral naar de bar, en begonnen op mensen af te rennen. Mensen in de bar vochten terug. Toen besloten ze alle drie om naar de brug te gaan. Een vrouw keek hen na, en ze begonnen op haar in te steken. Over de hele brug lagen bloedende mensen. Ze probeerden elkaar te helpen.’ Deze getuige voegde eraan toe dat hij de daders ‘dit is voor Allah’ had horen schreeuwen.

Eerder vanavond werd heel politiek correct nog over ‘incidenten’ gesproken, maar premier May heeft inmiddels bevestigd dat het om terreuraanslagen gaat. SAS special forces zouden zijn ingezet om eventuele nieuwe aanslagen te voorkomen.

BBC verslaggever Holly Jones, die op het moment van een van de aanslagen op de London Bridge was, zei dat de bestelbus waarschijnlijk zo’n 80 kilometer per uur reed. Later zag ze dat de politie tenminste één man had gearresteerd.

Een andere ooggetuige verklaarde tegenover Sky News dat hij had gezien dat er dekens werden gelegd over mensen die waren neergestoken en/of overreden. Van sommigen zou de keel zijn doorgesneden. Een station in de buurt werd afgesloten. De politie adviseert iedereen om uit de buurt te blijven.

Ook Nederland zal grenzen verder openzetten voor islam

Wij voorspellen dat na de zoveelste ‘welgemeende’ geschokte reacties in Den Haag vanaf dinsdag gewoon weer verder onderhandeld gaat worden met pro-immigratie partijen GroenLinks en D66, en de uitkomst over enkele weken zal zijn dat VVD en CDA in het ‘landsbelang’ zullen toegeven, en onze grenzen en samenleving nog verder zullen openzetten voor precies die haatideologie die gisteren voor de zoveelste keer dodelijke burgerslachtoffers in Europa maakte: islam.

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Xandernieuws