• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

CNN kopstuk Van Jones: ‘Russische inmenging verkiezingen is onzinverhaal’

Clinton News Network genadeloos ontmaskerd door Project Veritas undercover journalisten

2017-06-28-20-27-45.van jones rusland inmening is onzinverhaal

‘Het hele Rusland verhaal is niets meer dan een onzinverhaal (lett. ‘a big nothing burger’),’ waren de woorden van niemand minder dan CNN kopstuk Van Jones. CNN producent Bonifield blijkt niet de enige te zijn die door een undercover journalist van Project Veritas werd ondervraagd en met de onthulling kwam dat de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van meet af aan nepnieuws is geweest, dat op last van Trump-hater CEO Jeff Zucker echter keer op keer wordt herhaald (en daarmee automatisch ook in de Nederlandse propaganda media).

Project Veritas undercover journalist: ‘Wat denk je dat er deze week met het hele Rusland gedoe gaat gebeuren?’

Van Jones: ‘Het Rusland verhaal is enkel een ‘big nothing burger’.’

PV journalist: ‘Echt?’

Van Jones: ‘Ja.’

CNN zet aan tot massa hysterie en schietpartijen

Natuurlijk vertelde Van Jones alleen de waarheid omdat hij niet wist dat hij in het geheim werd opgenomen. Zero Hedges Tyler Durden: ‘We vragen ons af hoe hij zijn ogenschijnlijk tegenstrijdige ‘on-air’ en ‘off-air’ persoonlijkheden aan zijn kinderen uitlegt. U herinnert zich wellicht dat Jones dezelfde radeloze CNN (‘Clinton News Network’) commentator was die Trump gedurende de hele verkiezingsavond een ‘kwelgeest’ en een ‘kwezel’ noemde, en zei dat het ‘zijn grootste angst’ was om aan zijn kinderen te moeten uitleggen waarom Trump had gewonnen.

‘Misschien wordt het tijd om na te denken hoe je aan je kinderen gaat uitleggen waarom je jouw positie en bekendheid hebt misbruikt om de verdeelde Amerikaanse kiezers tot massa hysterie aan te zetten, en dat over een verhaal waarvan je wist dat het vals was… Hysterie die heel goed bijgedragen kan hebben aan de massale schietpartij die de (Republikein) Steven Scalise bijna het leven kostte.’

Stop met kijken en luisteren naar propaganda

Nogmaals: CNN bij het afval, en als u dit nog niet gedaan heeft, doe de NOS/NPO, en de rest van de extreem eenzijdige linkse media, die al jaren slaafs aan de leiband van CNN, NBC en ABC lopen, er meteen bij, want heeft u hierover van hen ook maar één woord gehoord of gelezen? Nee, want ook de Nederlandse regering volgt blind de door Amerika, de NAVO en de EU uitgezette anti-Rusland koers, die ons rechtstreeks naar de Derde Wereldoorlog voert. En niets mag u op andere gedachten brengen.

Stop daarom onmiddellijk met kijken naar hun nieuws propaganda programma’s, zodat uw door hen dood gemaakte kritische geest misschien weer tot leven komt, en u weer zelf leert na te denken. Ons land heeft heel hard dit soort mensen nodig, vooral in Den Haag en Hilversum.

Een waarschuwing vooraf: u zou wel eens kunnen schrikken op hoeveel terreinen –EU, immigratie, islam, klimaat, de economie, de oorlog in Syrië, Obama/Hillary/Trump, Rusland/Putin- u al jarenlang onvoorstelbaar wordt voorgelogen, en dat enkel zodat u slaafs de politiek-correcte ‘mening’ blijft volgen.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
/ YouTube
(2) Xandernieuws