• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Bizar toeval? Auto rijdt op mensen bij Amsterdam CS in, 8 gewonden

Twee tienermeisjes die in één weekend werden vermoord was ook al ‘bizar toeval’

2017-06-10-23-20-36.amsterdam cs 10 juni 2017 auto op 8 voetgangers 04a

De Amsterdamse politie gaf kort na elkaar twee nogal tegenstrijdige verklaringen voor de bestuurder die vanavond rond 21.00 uur met zijn auto op voetgangers bij het Centraal Station inreed, en daarbij 8 gewonden –van wie 2 ernstig- veroorzaakte. Eerst zou hij zijn gevlucht omdat hij door de politie werd aangesproken op het feit dat hij zijn auto geparkeerd had op een plek waar het niet mocht. Daarna zou hij ‘onwel’ zijn geworden. Is dit, gezien de car jihad aanslagen in andere Europese landen, een ‘bizar toeval’? Of was dit wel degelijk een aanslag, maar doen de Nederlandse autoriteiten er alles aan om dit voor ons verborgen te houden?

‘Geen link met terrorisme,’ was al snel de conclusie van de politie. Wel werd de bestuurder van de auto gearresteerd. Het is zeker mogelijk dat het om ‘zomaar iemand’ met een kwaad geweten ging – wellicht een man die drugs of iets dergelijk bij zich had, of dat zojuist had opgesnoven? (Maar wie kijkt daar in Amsterdam nog van op?)

We hadden afgelopen week twee tienermeisjes die ‘door een bizar toeval’ in hetzelfde weekend werden vermoord. Vervolgens hadden we een ‘verwarde, geradicaliseerde man’ (het woord ‘moslim’ mag ook in Nederland niet worden gebruikt) die bij een concert van de Nederlandse zanger Guus Meeuwis werd gearresteerd omdat hij zich verdacht gedroeg.

Een van de reacties op Geen Stijl, die de tendens onder de meeste reageerders weergeeft:

‘De man staat geparkeerd op een plek waar dat niet mag.
1. De man wordt aangesproken door de politie.
2. De man gaat er vandoor.
3. De man doet een ISIS actie.
4. De man zegt onwel te zijn geworden.
Ben ik nou gek of de politie? Of denkt de politie dat wij gek zijn? (2)

David D. Letterman

(1) Zero Hedge / Mirror
(2) Geen Stijl
(3) Xandernieuws