• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Amerikaanse staat Delaware staat abortus tot en met geboorte baby toe

Petitie: Stop de financiering van de internationale abortusindustrie met EU-geld – Westerse doodscultuur gaat weer een stap verder: D66(6) wil gezonde mensen het recht geven om voor de dood te kiezen, maar geaborteerde kinderen krijgen zelfs nooit de kans om voor het leven te kiezen

2017-06-24-14-32-50.baby voetjes 02

Van een moreel compleet weggezonken samenleving die ongeboren kinderen geen recht op leven wil geven, kan ook een wetsvoorstel dat ouderen voor de dood mogen (en straks moeten?) kiezen worden verwacht.

Velen zullen zich nog de gruwelvideo’s van de Amerikaanse ‘familieplanning’ abortusorganisatie Planned Parenthood van enkele jaren terug herinneren, waaruit bleek dat ’s werelds grootste aborteur een levendige handel drijft met weefsels van geaborteerde foetussen, en werknemers op schokkende wijze grapjes maakten over het feit dat het regelmatig voorkomt dat geaborteerde baby’s nog blijken te leven. Deze maand heeft de gouverneur van de staat Delaware een wet ondertekend, die het legaal maakt om baby’s zelfs tot en met de geboorte te ‘aborteren’. Oftewel: gelegaliseerde infanticide. In Nederland werkt een partij als D66 er juist hard aan om over enige tijd nutteloze ouderen permanent uit de samenleving te kunnen verwijderen.

Met de wet schafte de Democratische gouverneur John Carney alle abortus beperkingen af, en maakte hij het met de invoering van de 24 uur durende wachttijd om te zien of een baby ‘levensvatbaar’ is, legaal om kinderen tot het moment van hun geboorte te ‘aborteren’. Dat betekent feitelijk dat een vrouw die weeën heeft en naar een kliniek gaat, en de dokter van mening is dat het kind geen 24 uur buiten de moederschoot zal overleven, hij de baby mag doden.

Gezien de schokkende geheime opnames bij Planned Parenthood (in Nederland bekend onder de cynische naam ‘Pro Familia’) van zo’n 2 jaar geleden valt het –zeker gezien de zeer lucratieve orgaan- en weefselhandel- niet moeilijk voor te stellen dat er grootschalig misbruik van deze nieuwe wet gemaakt zal worden, en tal van reeds levende baby’s legaal zullen worden vermoord.

Amerikanen tekenden (nep-)petities om postnatale abortussen op 5 jarigen te legaliseren

Auteur en maatschappelijk criticus Mark Dice baarde in 2013 opzien toen hij in San Diego met een nep-petitie voor het verzonnen ‘Obama’s Infanticide Programma’, waarmee abortus tot en met het 3e levensjaar zou worden gestaan, de straat op ging. Hoewel hij de voorbijgangers uitlegde waar het precies om ging, namelijk het doden van reeds geboren baby’s en zelfs peuters, werd de petitie door de meeste voorbijgangers gewoon ondertekend, en vond hij er uiteindelijk slechts één die zijn verstand gebruikte en weigerde.

John Biggs verrichtte een jaar later een vergelijkbaar experiment met studenten op de universiteit van Texas, die hij een petitie probeerde te laten ondertekenen om postnatale ‘abortus’ op pasgeborenen en zelfs kinderen van 5 jaar oud te legaliseren. Het was verbijsterend dat er inderdaad een behoorlijk aantal studenten waren die hier gewoon hun handtekening onder zetten. (1)

Petitie: Stop de financiering van de internationale abortusindustrie met EU-geld

Nadat de Amerikaanse president Donald Trump kort na zijn aantreden een streep zette door de financiering van abortussen in het buitenland met Amerikaanse belastinggeld, vond ‘onze’ minister van Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen het nodig om het initiatief ‘She decides’ (zij beslist) op te starten, waarmee diverse Europese landen, Canada, het Europese Parlement en enkele private stichtingen de abortusindustrie miljoenen euro’s beloofden om de weggevallen Amerikaanse dollars (omgerekend € 560 miljoen) te compenseren.

‘Dit voorbeeld laat opnieuw duidelijk zien hoe de globalistische elite in de EU en de VN te werk gaat om hun mensen verachtende doel de bevolking te decimeren te bereiken, zodra een soeverein land in een vrije, democratische verkiezing voor een cultuur van het leven heeft gekozen,’ aldus een deel van de tekst van een petitie van PatriotPetition.org, waarmee wordt opgeroepen deze financiering van de abortusindustrie met EU-belastinggeld te stoppen.

‘Op deze manier worden –alleen al volgens de officiële schattingen van de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie)– jaarlijks 42 miljoen onschuldige kinderen in het moederlichaam gedood. Omdat deze moorden in de meeste landen op de wereld tegen de verklaarde wil en ten nadele van de inheemse bevolking gebeuren, spreekt bijvoorbeeld de president van ‘Culture of Live Africa’, Obiajuju Ekeocha, van ‘nieuwe kolonialisme’, ‘cultureel imperialisme’ en ‘een bevoogdende dictatuur’.

‘Wij mogen niet langer werkeloos toekijken bij deze afschuwelijke moorden door gewetenloze aborteurs en hun helpers van de Europese Unie. De miljardenbusiness met de dood van onschuldige kinderen moet eens en voor altijd stoppen! Laten wij ons samen met het Amerikaanse volk aan de kant van het leven opstellen door met deze petitie aan EU-parlementspresident Antonio Tajani onze stem te geven aan deze miljoenen onschuldige kinderen. Heel veel dank namens deze kinderen!’ (2)

Westerse doodscultuur: D66 wil gezonde mensen recht op de dood geven

In eigen land wordt de Westerse doodscultuur juist aan de andere kant van het spectrum uitgebreid met het wetsvoorstel van D66 om gezonde ouderen het recht (misschien wel als voorbereiding op een latere plicht?) te geven om hun leven te beëindigen, wat in schril contrast staat met de ruim 30.000 potentieel gezonde Nederlandse kinderen die jaarlijks worden geaborteerd, en daarmee zelfs niet de kans –laat staan het recht- krijgen om zelf voor het leven te kiezen.

Die 30.000 nooit geborenen per jaar hadden prima de vergrijzing en te verwachten teruggang van de autochtone bevolking kunnen opvangen. ’Onze’ leiders hebben er echter voor gekozen om dat door middel van massale moslimimmigratie te doen (althans, dat wordt door hen beweerd).

We kunnen ons amper voorstellen dat de ChristenUnie en het CDA daadwerkelijk in zee gaan met een partij die het recht op de dood hoger acht dan het beschermen van het leven, en daarmee de door sommigen toegevoegde derde ‘6’ in ‘D66’ andermaal waar maakt.

David D. Letterman

(1) Anonymous
(2) PatriotPetition.org
(3) Xandernieuws