• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘Zwarte leiders Zuid Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien’

Zuid Afrika stevent af op massale etnische zuiveringen en burgeroorlog – Westerse linkse media blijven muisstil nu blanke christenen het doelwit zijn

2017-05-04-14-38-26.mandela - zwarte moorden op blanken zuid afrika 01a

Al talloze blanke gezinnen zijn op de meest gruwelijke manieren afgeslacht door zwarten.

Mensenrechtenexperts waarschuwen dat de politieke, raciale en maatschappelijke spanningen in het door criminaliteit verscheurde Zuid Afrika zo hoog zijn opgelopen, dat de blanke bevolking op het punt staat massaal te worden afgeslacht. Zwarte leiders hebben al oproepen om de blanken binnen 5 jaar te laten verdwijnen of zelfs compleet uit te roeien. De ultralinkse racistische president Zuma suggereerde in maart dat hij al het bezit van de blanken in beslag wil laten nemen.

Zwarte leiders willen blanken binnen 5 jaar uitmoorden

Simon Roche is de leider van ’s werelds grootste burgerrechten NGO, genaamd Suidlanders, dat is gevestigd in Zuid Afrika. Zijn organisatie probeert de blanke christelijke minderheidsbevolking in het land te beschermen, en ziet steeds meer signalen dat die al op korte termijn het slachtoffer kan worden van grootscheepse etnische zuiveringen. Volgens Roche hebben zwarte leiders de afgelopen maanden ‘gedreigd om alle blanken af te slachten, en de verwijdering van alle blanken binnen 5 jaar,’ reden waarom veel blanken zich serieus beginnen voor te bereiden op een burgeroorlog.

‘In zo’n openlijke burgeroorlog zouden we onze mensen verzamelen en op een afgelegen plek onze toevlucht zoeken, zodat we voorkomen dat we worden afgeslacht of uitgeroeid,’ verklaarde Roche, die constateert dat de oorlog tegen de blanken in perifere gebieden al op een laag niveau is begonnen, als voorbereiding op iets veel groters. ‘Het gaat ons niet om het opnemen van de wapens, maar ons terugtrekken van de dreiging.’

‘Regering medeplichtig, één stap verwijderd van genocide’

Dr. Greg Stanton, oprichter van de mensenrechtenorganisatie Genocide Watch die correct de Rwandese genocide van 1994 voorspelde, waarschuwde eerder dat het grote en toenemende aantal moorden op blanke boeren in Zuid Afrika enkel worden uitgevoerd om de blanken uit te roeien, en aangestuurd lijken te worden door elementen binnen de regering in Pretoria. ‘Met andere woorden, de regering is op zijn minst stilzwijgend medeplichtig aan deze astronomische misdaadcijfers. We  zijn nog maar één stap verwijderd van door de staat gesponsorde genocide.’

President Zuma wil bezit blanken confisqueren

President Jacob Zuma gooide in maart olie op het vuur door te suggereren dat hij het land en bezit van de blanken in beslag wil laten nemen, en hun bedrijven wil laten opheffen of overnemen.

Ongeveer 20% van de Zuid Afrikaanse bevolking is blank. ‘Wij hopen er zo’n 800.000, misschien een miljoen, te kunnen redden. Dat is ons doel,’ vervolgde Roche. ‘Ons evacuatieprotocol is voornamelijk gebaseerd op het individu dat voor zichzelf zorgt.’

Bij uitzondering kreeg het al jarenlange grove anti-blankengeweld in Zuid Afrika onlangs eventjes de aandacht van de internationale pers, toen een Brits-Zuid Afrikaans gezin wreed werd vermoord. (1)

Ook in Europa en VS anti-blanken bewegingen

In Europa bestaat ook een anti-blanken beweging, die paradoxaal genoeg voor een groot deel uit blanke zelfhaters bestaat: de extreemlinkse Antifa beweging, die om die reden actie voert om miljoenen moslimmigranten naar ons werelddeel te halen. In de VS is oorlog tegen de blanken het belangrijkste doel van de racistische ‘Black Lives Matter’ beweging.

Media, politiek en beroemdheden muisstil nu blanken slachtoffers zijn

In de jaren ’80 voerden Westerse media, politici en beroemdheden massaal actie om het blanke Apartheid regime van Zuid Afrika weg te krijgen. Nu de blanken echter zelf het doelwit zijn en de zwarten de daders, blijft het muisstil. Klaarblijkelijk maakt het dus wel degelijk uit welke huidskleur je hebt, en komt er niemand voor je op als dat de ‘verkeerde’ is: wit. En wij vermoeden ook dat de ‘foute’, door het Westerse establishment zo gehate religie van veel blanken, de christelijke, daar een rol bij speelt.

David D. Letterman

 

(1) Infowars
(2) Xandernieuws