• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Top psychiater: Macron is gevaarlijke psychopaat die Frankrijk zal ruïneren

Macron net als Obama een narcist die gelooft dat hij alleen maar geweldig is – Kinderloze Europese leiders zoals Macron, Merkel en Rutte missen cruciaal verantwoordelijkheidsgevoel voor toekomstige generaties, en zetten mede daarom de grenzen open voor miljoenen moslims

2017-05-12-13-36-35.macron psychopaat 01a

De prominente Italiaanse psychiater dr. Adriana Segatori heeft tijdens een video interview gewaarschuwd dat de nieuwe Franse president Emmanuel Macron een gevaarlijke psychopaat is die Frankrijk zal ruïneren, omdat hij niets geeft om de toekomst van het Franse volk, en gewone mensen zelfs veracht.

Segatori wijst op het bekende feit dat de 39 jarige Macron met zijn 24 jaar oudere voormalige lerares is getrouwd, wat een indicatie kan zijn dat de globalist emotioneel nooit zijn ‘ik wil met mijn moeder trouwen’ kindertijd is ontgroeid. Dat is natuurlijk niet altijd het geval bij dermate grote leeftijdsverschillen, maar een sterke aanwijzing hiervoor is dat Macron volgens Segatori op 15 jarige leeftijd het slachtoffer was van aanranding door zijn lerares en toekomstige vrouw Brigitte Trogneux. Twee jaar later werden ze officieel een ‘stelletje’.

‘Kwaadaardige vorm van narcisme’

De psychiater noemt Macron daarom een ‘slachtoffer van pedofilie’, ook al is daar geen direct bewijs voor. In Frankrijk is de minimum leeftijd voor seks namelijk 15 jaar, tenzij de oudere partner een legale en/of feitelijke autoriteit over het slachtoffer heeft, zoals in dit geval een lerares. In dat geval is de wettelijke minimum leeftijd 18 jaar.

Dit zou er mede toe geleid hebben dat Macron een omnipotente persoonlijkheidsstoornis heeft ontwikkeld, en het idee heeft gekregen ‘dat er geen grenzen zijn’. Volgens Segatori ligt hier ten diepste een enorm minderwaarheidscomplex aan ten grondslag, waardoor Macron een ‘kwaadaardige vorm van narcisme’ heeft ontwikkeld, en daardoor voortdurend de bewondering van anderen nodig heeft.

Dat was dezelfde diagnose die de vorige president Barack Hussein Obama van enkele prominente psychiaters kreeg toen hij in 2008 werd gekozen, zonder dat hij eerder ook maar iets had gepresteerd in de samenleving. Obama’s voortdurende ‘kijk mij eens geweldig zijn’ houding verleidde vervolgens 8 jaar lang de Westerse media tot blinde aanbidding, iets wat Macron in Frankrijk vermoedelijk ook zal bewerkstellingen.

‘Macron bijzonder gevaarlijke psychopaat die het zwakke veracht’

‘We worden geconfronteerd met een individu wiens psychische structuur perfect te definiëren is als een psychopaat,’ vervolgt de psychiater. ‘Dat is geen belediging. De grote Amerikaanse psychoanalist Nancy McWilliams legde op papier uit dat een psychopaat de hoogste regionen van de Amerikaanse regering kan bereiken. Een psychopaat kan dus zeker een abnormaal iemand zijn, maar als hij sociaal, cultureel en intellectueel goed georganiseerd is, kan hij de top van de politieke en financiële elite halen, wat hier het geval is.’

Segatori benadrukt dat Macron een gewetenloze elitist is die armen en zwakken veracht, een fascinatie heeft voor het bovennatuurlijke, en geneigd is tot dramatische en zelfs hysterische uitbarstingen. ‘Emmanuel Macron is net als alle psychopaten bijzonder gevaarlijk,’ waarschuwt de psychiater, die eraan toevoegt dat hij ‘de potentie heeft om Frankrijk compleet te ruïneren, omdat hij niets geeft om het Franse volk, en enkel bezig is om ten koste van anderen zijn eigen kwetsbare identiteit en zelfverheerlijking overeind te houden.’

Kinderloze Europese leiders missen essentiële verantwoordelijkheid voor de toekomst

Opvallend is dat de EU er met Macron weer een belangrijke politieke leider heeft bijgekregen die geen kinderen heeft. Hetzelfde geldt voor de Duitse bondskanselier Angela Merkel, de Zweedse premier Stefan Löfven, de Luxemburgse premier Xavier Bettel, de Schotse premier Nicola Sturgeon, en ‘onze’ eigen premier Mark Rutte.

Wat de reden ook is van hun ‘No kids No problem!’ levenshouding (de letterlijke titel van een door de EU gefinancierd onderzoeksrapport), het houdt automatisch in dat deze leiders niet uit eigen ervaring weten wat het is om veel van hun tijd, energie en financiën op te moeten offeren voor gezin en kinderen, voor de toekomstige generatie(s), en welke grote zorgen en het daaraan gekoppelde verantwoordelijkheidsgevoel daarbij komen kijken.

Zeker Merkel, Rutte, Macron en Löfven lijken zich in het geheel niet druk te maken over de toekomst van onze landen en ons werelddeel. De Duitse filosoof Rüdiger Safranski schreef ooit dat ‘voor de kinderlozen het denken in termen van toekomstige generaties zijn betekenis verliest. Daarom gedragen ze zich meer en meer alsof ze zelf de laatsten zijn, en zien ze zichzelf als het einde van de ketting.’

Islamitische verovering van Europa

Daarom is het voor deze kinderloze leiders geen enkel probleem om de grenzen open te gooien voor miljoenen moslimmigranten, waarvan inmiddels vaststaat dat 9 van de 10 geen vluchtelingen, maar economische gelukszoekers zijn. Dat onze samenlevingen door islamisering totaal zullen veranderen en zullen verarmen, zal deze leiders een zorg zijn, omdat ze geen nageslacht hebben dat dankzij hen zo’n afschrikwekkende toekomst tegemoet gaat.

Aan de andere kant van de demografische oorlog staan leiders zoals de Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan, die zijn volk juist aanmoedigt om ‘minimaal vijf’ kinderen te krijgen. Moslim imams geven met de regelmaat aan waar die voor nodig zijn: voor de islamitische verovering van Europa, waar de vrouwen juist steeds minder kinderen krijgen. Zo is al bijna één derde van alle vrouwen in Duitsland kinderloos.

‘Onze leiders slaapwandelen ons naar een ramp’

‘Onze Europese leiders slaapwandelen ons naar een ramp,’ concludeert de Italiaanse journalist en redacteur Giulio Meotti voor het Gatestone Institute. ‘Want waarom zou het ze iets kunnen schelen dat Europa op het einde van hun leven Europa niet meer is?’

Als we als autochtone volken de islamisering-instorting van Europa al overleven, is het om die reden wellicht een idee om aan toekomstige politieke leiders de eis te stellen dat ze ouders zijn. Het is geen garantie dat ze dan wel iets om het lot van hun volk zullen geven, maar maakt de kans wel aanzienlijk groter.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Gatestone Institute
(3) Xandernieuws