• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Rusland: ‘Absolute onzin’ dat Trump geheime Israëlische info naar ons gelekt heeft

Westerse publiek opnieuw misleid met schaamteloze propaganda reguliere media – Media zwijgen echter als het graf over moord op Democratische official die tienduizenden emails aan WikiLeaks doorspeelde

2017-05-16-23-37-19.seth rich vermoord om emails naar wikileaks 02

Het échte nieuws, namelijk dat het onderzoek naar de moord op de Democratische official Seth Rich, die tienduizenden emails aan WikiLeaks doorspeelde, door hogerhand werd geblokkeerd, zult u in de reguliere propagandamedia niet te lezen krijgen, omdat daarmee het door hen blindelings aanbeden kamp Obama-Clinton in een negatief daglicht kan komen te staan.

Het Kremlin heeft de sensationele berichten in de Westerse en Israëlische media dat Trump geheime informatie over Israëlische afluistertechnologie aan de Russische minister van BuZa Lavrov zou hebben gelekt, ‘absolute onzin. Wat een nonsens, dit is niet eens een ontkenning waard,’ aldus Putins woordvoerder Dmitry Peskov. Dat de Russen vermoedelijk gelijk hebben blijkt wel als we naar de ‘bron’ kijken: wéér de linkse Washington Post, dat van meet af aan extreem anti-Trump en pro-Hillary is geweest, en dat zich voor de zoveelste schaamteloze keer beroept op ‘anonieme’ officials.

Maria Zakharova, woordvoerder van het Russische minister van Buitenlandse Zaken, reageerde op haar Facebook dat het lezen van de Amerikaanse media inmiddels ‘ongezond’ en ‘gevaarlijk’ moet worden genoemd. Zakharova had een paar dagen vóórdat het gebeurde al gewaarschuwd dat er opnieuw een complotverhaal in de media zat aan te komen naar aanleiding van de ontmoeting tussen Trump en Lavrov. En ze kreeg gelijk.

Bestaan Israëlische afluistertechnologie gelekt?

Volgens Israëlische inlichtingenspecialisten heeft Trump het bestaan van geheime Israëlische technologie om ongemerkt de communicatie van legers tijdens militaire operaties in het buitenland af te luisteren en te verstoren, onthuld. (2)

De Israëliërs nemen het hoog op, maar vooralsnog lijkt er van een mug een olifant gemaakt te worden, want wat moeten de Russen met die info, als die Israëlische technologie inderdaad geen enkel spoor nalaat –en het bestaan ervan dus niet geverifieerd kan worden- , en Trump ze ongetwijfeld niet heeft willen en kunnen uitleggen hoe dat geheime systeem werkt?

Trump heeft recht om info naar eigen goeddunken vrij te geven

President Trump zei dat hij ‘het absolute recht’ heeft om informatie over de strijd tegen ISIS en over de veiligheid van het internationale luchtvaartverkeer met de Russen te bespreken. De Washington Post gaf dat overigens zelf feitelijk eveneens toe: ‘Als president heeft Trump brede autoriteit om overheidsgeheimen vrij te geven, waardoor het onwaarschijnlijk is dat hij de wet heeft overtreden.’

Niettemin gaat de heksenjacht tegen Trump gewoon door, en nemen de Nederlandse media, vrijwel allemaal blindelingse Washington Post volgelingen, het nepnieuws gretig over.

Echt nieuws over moord op Democratische official komt niet in media

Wat verder níet in de media komt, maar wat wél onderbouwd kan worden met harde feiten, is het onderzoek naar de verdachte dood van Seth Rich in 2016. Rich, official van de Democratische Partij, blijkt zo goed als zeker te zijn vermoord vanwege het feit dat hij tienduizenden emails van de partij –met bewijzen van onder andere grootschalige corruptie en verkiezingsfraude- aan WikiLeaks doorspeelde.

Rod Wheeler, de (oud) rechercheur moordzaken die het onderzoek doet zegt bovendien dat zijn voormalige bazen in Washington hem hebben meegedeeld dat ze van hogerhand (vermoedelijk de vorige regering Obama) het zeldzame bevel hebben gehad om het moordonderzoek stop te zetten.

Wheeler ontdekte tevens het bestaan van een corrupte georganiseerde misdadigersgroep die vermoedelijk verantwoordelijk is voor meer ‘ongelukkige sterfvallen’ zoals Rich. Dat de criminelen in opdracht van de Democraten handelen is (nog) niet bewezen, maar lijkt gezien de –ook op deze site vaker besproken- enorm lange lijst mensen die op verdachte wijze om het leven kwamen nadat ze hadden aangekondigd om bepaalde informatie over de Clintons naar buiten te brengen, behoorlijk plausibel. (3)

Maar al dit echte nieuws is niet interessant voor de NOS, NU.nl, de Volkskrant, en noem maar op, want daarmee zou het door hen blindelings, bijna obsessief aanbeden kamp Obama-Clinton in een negatief daglicht kunnen komen te staan. In plaats daarvan worden de zoveelste serie volledig uit te lucht gegrepen beschuldigingen aan het adres van Trump en de Russen enorm opgeblazen.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) DEBKA
(3) Infowars
(4) Xandernieuws