• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Poolse premier over moslimterreur: Europa, sta op, of jullie kinderen zullen dagelijks worden vermoord

‘Wij doen niet mee met de krankzinnigheid van de Brusselse elite’ – Huidige Europese politici, die niets doen om hun volken te beschermen, ‘staan hand in hand met degenen die nu hun wapens op ons allemaal richten’ – Duitse minister Financiën: ‘Islam is onderdeel van Europa, iedereen die dit ontkent zou geen politicus moeten zijn’

2017-05-27-12-41-39.poolse premier beata szydlo

In Polen en Hongarije weet men na tientallen jaren door de Sovjets te zijn overheerst nog heel goed wat onderdrukking en armoede is. Daarom zijn ze mordicus tegen het door de EU verplichte binnenhalen van grote aantallen moslimmigranten.

De premier van Polen, Beata Szydlo (foto), is keihard uitgevallen tegen haar collega politieke leiders van de Europese Unie. Als die niet snel van hun gebogen knieën opstaan en de dreiging van het islamitische terrorisme écht aanpakken, zullen wij ‘iedere dag over onze (dode) kinderen moeten huilen.’

Szydlo reageerde in het Poolse parlement op het drama in Manchester, de zoveelste moslim terreuraanslag in Europa, waarbij ook een Pools echtpaar om het leven kwam. Hun twee dochters blijven als wezen achter.

‘Wij doen niet mee met de krankzinnige Brusselse elite’

‘Wij zullen niet meedoen met de krankzinnigheid van de Brusselse elite,’ ging ze tekeer. ‘Wij willen de mensen helpen, niet de politieke elite. Welke kant ga je op, Europa? Sta op van jullie gebogen knieën en van jullie lethargie, of jullie zullen dagelijks over jullie kinderen huilen.’

‘Als jullie dit niet kunnen inzien, als jullie niet inzien dat het terrorisme op dit moment de mogelijkheid heeft om ieder land in Europa pijn te doen, en jullie vinden dat Polen zich daar niet tegen zou moeten verdedigen, staan jullie hand in hand met degenen die dit wapen op Europa, op ons allemaal, richten.’

‘Het moet duidelijk en rechtstreeks worden gezegd: dit is een aanval op Europa, onze cultuur, onze tradities. Willen wij politici die zeggen dat we maar moeten wennen aan deze aanvallen (o.a. de Franse president Macron, de burgemeester van Londen)? Die de aanvallen van terroristen omschrijven als ‘incidenten’? Of willen we krachtige politici die het gevaar onder ogen zien, en er efficiënt tegen kunnen vechten?’

Duitsland: Wij kunnen van de moslims en hun menselijke waarden leren

Van de Duitse buren hebben de Polen in dit opzicht helemaal niets te verwachten. De reactie van de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble op de aanslag in Manchester sprak boekdelen: ‘Alle grote religies prediken dat we anderen als onze broeders en zusters moeten zien… Islam is onderdeel van Duitsland, dat is een feit. Iedereen die dit ontkent, ontkent de realiteit, en is daarom niet geschikt als politicus… Wij kunnen van de moslims leren. Veel menselijke waarden worden zeer sterk gerealiseerd in de islam.’ (2)

Daarbij zal Schäuble ongetwijfeld gedacht hebben aan zaken zoals eerwraak, vrouwendiscriminatie en –onderdrukking, vervolging van minderheden en niet-moslims, Joden- en christenhaat, het verplicht opleggen van de racistische halal- en Sharia wetten, het ophangen of van daken afgooien van homo’s, de misdaad- en verkrachtingsexplosie in Europa die vrijwel geheel wordt veroorzaakt door moslimmigranten, politieke en etnische zuiveringen in de landen waar ze de baas (proberen te) worden, massa slachtingen… allemaal erkende verworvenheden van de islam.

Brussel wil Polen en Hongarije straffen voor beschermen eigen volk

De Poolse regering strijdt al geruime tijd met Brussel over de eis van de Europese Commissie om het kader van het verplichte verdeelplan moslimmigranten op te nemen. Polen ging er in 2015 mee akkoord om een beperkt aantal van maximaal 5000 migranten op te nemen, wat onde druk van de EU werd verhoogd tot 6200. Na aantreden draaide Szydlo’s kabinet dat besluit weer terug, en beloofde in plaats daarvan om de mensen in vluchtelingenkampen in het Midden Oosten te helpen.

Dat was zeer tegen de zin van Brussel, dat de versnelde massa immigratie en islamisering van ons werelddeel desnoods met harde maatregelen wil afdwingen. Naast Polen dreigt ook Hongarije te worden gestraft voor het sluiten van de grenzen en daarmee beschermen van het eigen volk en de eigen cultuur.

De Europese Commissie heeft de aard van de sancties nog niet nader omschreven, maar diverse lidstaten en politici –waaronder ook ‘onze’ vicepresident Frans Timmermans- willen dat deze landen financieel worden gestraft totdat ze akkoord gaan met het programma.

De Poolse minister van Binnenlandse Zaken Mariusz Blaszczak is echter niet onder indruk, en stelt dat het binnenlaten van duizenden migranten ‘veel erger’ is dan wat voor EU sanctie dan ook. ‘We moeten de terreuraanslagen in West Europa niet vergeten, en dat deze in de grotere EU-landen helaas onderdeel van het dagelijkse leven zijn geworden.’

Nederland dreigt tegengestelde richting van Polen op te gaan

In ons eigen land dreigt het exact de andere kant op te gaan dan in Polen, nu de VVD en zelfs het CDA –ongetwijfeld tot vreugde van D66- toch weer willen praten over een coalitie met GroenLinks, dat onze grenzen wil openen voor onbeperkte aantallen moslims uit Noord Afrika en het Midden Oosten -en ze zelfs met vliegtuigen wil gaan ophalen-, en ons land daarmee binnen luttele jaren tijd volledig zal prijsgeven aan islam en de daaraan verbonden discriminatie, racisme, onderdrukking, armoede, criminaliteit en terreuraanslagen.

GL-leider Yasser Feras Jesse Klaver houdt vol dat hij op het punt van massa immigratie –dat hem immers honderdduizenden geïmporteerde potentiële kiezers zal opleveren- geen enkele concessie meer wil doen. ‘Rubberen Rutte’ zal hem vermoedelijk uiteindelijk grotendeels zijn zin willen geven. Mits hij vasthoudt aan zijn principes en verkiezingsbeloftes is CDA-leider Buma daarom de aangewezen persoon om zo’n groenrechts schrikkabinet te voorkomen.

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Xandernieuws