• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Paus geeft Trump klimaat encycliek die miljarden mensen wil doen verdwijnen

Franciscus koos extreemlinkse globalisten en anti-humane milieu activisten als adviseurs

2017-05-26-14-17-14.trump op bezoek bij franciscus mei 2017 a

Beide heren glimlachten naar elkaar, maar zeker wat betreft hun wereldvisie kunnen hun verschillen kunnen niet groter zijn.

Tijdens zijn bezoek aan het Vaticaan kreeg president Donald Trump deze week de klimaat encycliek van paus Franciscus in zijn handen gedrukt. Als Trump de paus de 95 stellingen van Maarten Luther, waar de Reformatie mee begon, zou hebben overhandigd, was de belediging niet groter geweest. In zijn door extreemlinkse globalisten opgestelde encycliek ijvert Franciscus namelijk voor een forse reductie van de Aardse bevolking met miljarden mensen, ook al wordt dat niet rechtstreeks gezegd. Het Vaticaan heeft er echter overduidelijk een nieuwe (af)god bij: het klimaat, de Aarde zelf, waar alles en iedereen volledig aan ondergeschikt gemaakt moet worden.

Opgesteld door anti-humane milieu activist

De huidige paus meent zich als geen enkele andere voorganger als absolute autoriteit op te kunnen stellen op gebieden waar hij vanuit zijn (veronderstelde) oorspronkelijke taak helemaal niets over te zeggen heeft, zoals de politiek, de wetenschap en de economie.

Vanwege zijn gebrek aan autoriteit en expertise heeft hij adviseurs zoals Schellnhuber uitgekozen, een extremistische anti-humane milieu activist die zijn klimaatprogramma geheel heeft gebaseerd op de ‘junk science’ – feitenloze ‘wetenschap’- dat er zoiets als antropogene (door mensen veroorzaakte) klimaatverandering bestaat.

Aanbidding van Gaia

Franciscus’ adviseurs streven naar het vrijwel geheel ontvolken van de Aarde. Miljarden mensen moeten verdwijnen om de planeet ‘duurzaam leefbaar’ te houden. Degenen die mogen overblijven worden in een feudalistisch socialistisch systeem geperst waarin ieder aspect van hun leven in het teken staat van ‘het klimaat’, wat eigenlijk niets anders dan de aanbidding van ‘Gaia’ is, ‘Moeder Aarde’, alsof de planeet zelf een bewust wezen is.

Verbod op fossiele energie: iedereen arm

Natuurlijk staat dit niet letterlijk in de encycliek te lezen, maar worden omzichtige termen en excuses gebruikt zoals het opkomen voor de armen, terwijl die juist zwaar zullen worden getroffen omdat ze zullen worden beroofd van goedkope (fossiele) energie, om nog maar niet te spreken over het feit dat het proberen te reduceren van de uitstoot van CO2 – de brandstof van planten, bomen en gewassen- mislukte oogsten en daardoor massale hongersnoden zal veroorzaken.

De Westerse bevolking staat torenhoge klimaatbelastingen en dwingende radicale maatregelen te wachten, die een einde zullen maken aan onze welvaart en persoonlijke vrijheden. Het ecofascistische programma van GroenLinks en deels ook D66 komt daar nog het dichtst bij in de buurt.

Feudalistische wereldregering

Schellnhuber zette met prins Charles ‘De Aarde Liga’ op, pleit voor een ‘Aarde Grondwet’, een Wereldraad en een Planetair Gerechtshof, oftewel: een wereldregering, precies waar het Vaticaan ook al jaren op inzet.

De CO2 / klimaatbelastingen die worden voorgesteld doen denken aan de puissante zelfverrijking van het Vaticaan en de heersende elite in het verleden, die uiteindelijk leidden tot een opstand van het opzettelijk arm en onmondig gehouden volk, tot de Reformatie en tot revoluties. (1)

Agenda 2030

Ook middels het VN programma ‘Agenda 2030’, de opvolger van ‘Agenda 21’, moet met name de Westerse bevolking gedwongen dit wurgende anti-humane programma, waarmee ons feitelijk zal worden bevolen onszelf op te offeren voor de afgod Gaia, te accepteren. In dit verband over religie gesproken: In de Bijbel, het boek waarvan de paus beweert zijn positie aan te hebben ontleend, wordt een wezen omschreven dat eveneens de mensheid en het menselijke leven intens haat en dat ons allemaal totaal wil vernietigen: Satan.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Xandernieuws