• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Moslim verkrachtingsbende gooide Britse kinderseksslavinnen in vleesvermaler

Halal slagerij gaf ouders van verdwenen meisje ‘gratis kebab’: het vermalen vlees van hun eigen dochter – 11 jarige meisjes letterlijk gebrandmerkt met ‘M’ van moskee

2017-05-21-14-38-53.moslim verkrachtingsbende rotherham 01a

Enkele van de vele honderden verkrachters.

Een lid van de beruchte moslim verkrachtingsbendes in Groot Brittannië heeft op tape toegegeven dat ze tenminste één spoorloos verdwenen Brits seksslavinnetje in stukken hebben gehakt en vervolgens in de kebab-vleesvermaler van een ‘halal’ slagerij hebben gegooid. Bizar: de moslim die dit heeft toegegeven loopt nog steeds vrij rond. Inmiddels is er een miniserie gemaakt (‘Three Girls’) over de belevenissen van drie Britse meisjes die werden misbruikt, verkracht en tot prostitutie werden gedwongen door moslims, die op hun beurt jarenlang werden beschermd door de politiek correcte elite.

Minstens zo schokkend is dat toen de moeder van het verdwenen meisje, Charlene Downs, in de slagerij kwam vragen of ze hun dochter hadden gezien, ze van de moslimslager ‘gratis kebab’ kregen, bestaande uit het vermalen vlees van haar eigen dochter.

De moslims werden uiteindelijk opgepakt nadat het grootste misbruikschandaal in de Britse geschiedenis eindelijk aan het daglicht kwam. De daders werden door de rechtbank echter vrijgesproken omdat er –ondanks hun bekentenis!- een procedurefout zou zijn gemaakt. De rechter verleende hen ook nog eens bijna € 300.000,- smartengeld.

Vele duizenden slachtoffers, sommigen nooit teruggevonden

Het politie onderzoek naar de verkrachtingsbende van de slagerij wees uit dat er zeker 17 Britse meisjes het slachtoffer van zijn geworden, en er nog zo’n 100 andere islamitische zaken bij betrokken zijn geweest. Let wel: dan gaat het nog maar om één stad (Blackpool). Het schandaal is verspreid over een groot aantal andere grote en kleinere steden, en het aantal slachtoffers loopt in de vele duizenden, waarvan er een aantal, net als Charlene Downs, nooit meer zijn teruggevonden.

Schuldig bevonden moslims werken nog steeds in zelfde bedrijfjes

29 gearresteerde moslims zijn weliswaar schuldig bevonden, maar nooit veroordeeld. Velen van hen werken nog steeds in dezelfde bedrijfjes –zoals slagerijen en afhaal restaurantjes- die werden gebruikt om Britse meisjes –waarvan sommigen niet ouder dan 11 of 12- te ‘groomen’, te drogeren en te (laten) misbruiken.

De meest gebruikte methode is dat moslim leeftijdgenootjes van Britse meisjes eerst contact maken, hen meelokken en vervolgens ‘doorspelen’ naar hun oudere broers of vrienden. De moslims hebben overigens eerst uitgezocht welke meisjes geen vader (meer) hebben en/of in een eenoudergezin wonen, of andersoortige problemen hebben. Die meisjes zijn het meest vatbaar voor dit soort ‘loverboy’ activiteiten.

1400 slachtoffers in Rotherham slechts topje van de ijsberg

De eerste stad die zo’n drie jaar geleden het nieuws haalde vanwege de islamitische martel- en verkrachtingsbendes was Rotherham, waar Pakistaanse moslims jarenlang 1400 (!) Britse meisjes drogeerden, verkrachtten en prostitueerden.

‘Maar Rotherham is nog niets vergeleken bij wat er in andere steden gebeurt,’ aldus de Britse Infowars correspondent Tommy Robinson. ‘En die linkse elite die maar blijft zeggen hoe geweldig de islam is, hoe tolerant we moeten zijn, woont in dure wijken waar hun kinderen nooit in contact komen met die mannen.’

Meisjes letterlijk gebrandmerkt met ‘M’ van moskee

Een 11 jarig meisje in Oxford werd bijvoorbeeld door moslims van de moskee ontvoerd en misbruikt, waarna haar billen –in een woning recht tegenover de moskee- met een gloeiend heet stuk ijzer gebrandmerkt werd met de letter ‘M’ (van mosque), omdat ze voor altijd het ‘bezit’ van hen zou zijn. Dezelfde moslims spijkerden de tong van een ander meisje aan een tafel vast.

Robinson: ‘En ze vinden nog dat ze niets verkeerds gedaan hebben ook! Dat bleek uit al hun getuigenissen tijdens de rechtszaken. Logisch, want de profeet Mohammed deed dezelfde dingen.’

Britse moslimgemeenschap: ‘Het is de schuld van de meisjes zelf’

Tekenend is dat niet één ‘gematigde’ moslim, waar ook de politici in Den Haag altijd zo graag op wijzen, zich openlijk tegen de daders uitsprak. Sterker nog: de meest gehoorde reactie van de moslimgemeenschap in Groot Brittannië was dat het de schuld van de meisjes zelf moet zijn geweest, omdat die –vanaf 11 en 12 jaar oud!- zich als hoeren zouden hebben gedragen. ‘Dit is de houding van islam ten opzichte van meisjes en vrouwen ten voeten uit, vooral als ze niet-moslim zijn.’

Media schrijven niets negatiefs over officieuze staatsreligie

We benadrukken dat dit geen complotverhalen zijn, maar bevestigde feiten. Er wordt sinds 2015 noodgedwongen veel aandacht aan geschonken door de Britse media, en er is zoals eerder geschreven inmiddels een miniserie over gemaakt. Diverse lokale politici, politiefunctionarissen en zelfs complete gemeenteraden zijn erdoor opspraak geraakt, omdat ze al geruime tijd van de misstanden afwisten, maar er niets tegen ondernamen, en in enkele gevallen de ouders van de slachtoffers zelfs intimeerden en bedreigden.

Waarom u er dan zo weinig over leest in de Nederlandse media? Dat behoeft geen uitleg meer: de daders zijn volgelingen van de islam, en dat lijkt –samen met de hieraan gekoppelde massa immigratie- de officieuze staatsreligie te zijn geworden die in geen enkel geval in een negatief daglicht mag worden gesteld, hoe hard de waarheid ook is.

Tekenend voor de politiek correcte houding van ook veel Nederlandse media was de misselijkmakende reactie van een Britse TV verslaggever, die een jong meisje dat het slachtoffer was geworden van groepsverkrachtingen door de moslims ‘extreemrechts’ noemde, enkel omdat ze met haar verhaal naar buiten was gekomen.

Ieder blank meisje aangeschoten seksueel wild

Ook uit ons artikel van gisteren, over het in razendsnel tempo islamiserende Parijs, blijkt dat de tijd niet ver weg meer is dat iedere Europese vrouw en ieder blank meisje dat zich niet-islamitisch gekleed op straat waagt, door moslimmigranten –of ze nu van de derde generatie of pas gearriveerd zijn- als aangeschoten seksueel wild zal worden gezien en behandeld, en daar een ‘free pass’ van de media van krijgen, omdat die er nog altijd weigeren over te berichten.

‘Volk zal in opstand komen – ze moeten wel’

‘Europeanen, het is gebeurd met jullie dochters,’ concludeert Infowars kopman Alex Jones.

Tommy Robinson, die al sinds 2004 waarschuwt voor de hemeltergende toestanden in zijn land: ‘Wanneer het gebeurt weet ik niet, maar de grote klap zal komen. Op zeker moment zal het volk in opstand komen. Ze moeten wel. Het is de enige manier om straks nog vrij rond te kunnen blijven lopen… Gelukkig zie ik de afgelopen drie tot zes maanden een verandering bij het algemene publiek. Iedereen die ik spreek is woedend en wil dat er nu eindelijk iets aan gedaan wordt.’

David D. Letterman

(1) Infowars / YouTube
(2) Xandernieuws