• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

In sommige wijken Parijs is 100% jonge vrouwen aangerand door migranten

Media berichten niet eens meer over de vele dagelijkse aanrandingen in de Parijse metro – Nu al kleedt de helft van alle Parijse vrouwen zich zo onaantrekkelijk mogelijk, net als in Stockholm, Malmö, Oslo, Wenen en tal van andere Europese steden

2017-05-20-13-46-07.moslima parijs 01a

Mannelijke volgingen van de islam dwingen middels massale aanrandingen feitelijk de handhaving van de Sharia af. Ze worden daarbij geholpen door de politiek, die de islamisering van ons werelddeel actief stimuleert met massa immigratie.

Uit een grootschalig onderzoek onder duizenden jonge vrouwen in Parijs is gebleken dat in de wijken Seine-Saint Denis en Essonne maar liefst 100% (!) van alle jonge vrouwen op straat of in de metro is aangerand door migranten. Omdat de schokkende uitkomst van het onderzoek aanvankelijk niet werd geloofd, werd het nog eens overgedaan bij duizenden andere vrouwen, met exact dezelfde resultaten. Het is daarom niet verwonderlijk dat steeds meer Parijse vrouwen zich zo onaantrekkelijk mogelijk kleden, net als al jaren het geval is in sterk geïslamiseerde steden zoals Stockholm, Malmö, Oslo en Wenen.

Parijs staat al decennia lang bekend als modestad, maar op straat is dat steeds minder zichtbaar. Franse vrouwen verwisselen hun mooie kleding, schoeisel en haardracht voor een zo onopvallend en onaantrekkelijk mogelijke uitstraling, omdat ze niet nog eens willen aangerand door moslimmannen. Dat gebeurt namelijk dagelijks zó vaak, dat de media er niet eens meer over berichten. Wat in het Duitse Köln tijdens oud-en-nieuw 20015-2016 gebeurde, is in de Franse hoofdstad dagelijkse praktijk geworden.

Blanke vrouwen worden gezien als aangeschoten seksueel wild

Vooral in het openbaar vervoer worden modieus geklede jonge blanke vrouwen als aangeschoten seksueel wild behandeld, als een stuk vlees dat naar believen overal mag worden gepakt en gegrepen. Le Parisien berichtte in januari over een 22 jarige migrant die aan de voorkant een extra gat in zijn broek had geknipt, zodat hij in de metro gemakkelijker zichzelf kon bevredigen terwijl hij naar vrouwelijke reizigers keek.

Bij een onderzoek onder duizenden jongen vrouwen in de wijken Seine-Saint-Denis en Essonne gaven alle vrouwen aan te zijn aangerand door migranten. De uitkomst was zo schokkend, dat men aanvankelijk dacht dat het gemanipuleerd was. Daarom werd het nog eens overgedaan onder duizenden andere vrouwen, met exact hetzelfde resultaat: 100% van de jonge vrouwen in deze wijken is al eens aangerand door moslimmigranten.

The Spectator durft daders wèl te benoemen: mannen uit Afrika en Midden Oosten

Politici startten vervolgens de campagne ‘Stop – Het is genoeg!’ om de islamitische aanrandingstsunami in Parijs te stoppen. Het resultaat? Tot nu toe NUL. Inmiddels trekt de helft van alle vrouwen in Parijs geen rok meer aan op straat, en buigt daarmee –in navolging van de Parijse en Franse overheid- feitelijk voor de islamitische Shariawetten.

De Londense Spectator schreef onlangs dat deze ontwikkeling, deze islamisering, in heel Europa plaatsvindt. In tegenstelling tot de voornamelijk door links gecontroleerde politiek-correcte media op het Europese vasteland durfde de Spectator de daders wèl te omschrijven: jonge mannen uit Noord Afrika en het Midden Oosten.

Oostenrijkse politie doet niets meer tegen aanrandingen door migranten

In steeds meer grote en inmiddels ook kleinere Europese steden wordt het vrouwen al openlijk afgeraden om na zonsondergang de straat op te gaan. De politie in sommige Oostenrijkse steden heeft zelfs het bevel gekregen om de andere kant op te kijken als de daders van aanrandingen Afrikaanse of Aziatische immigranten blijken te zijn.

Een 27 jarige Oostenrijkse vrouw die in maart vorig jaar in de metro van Wenen door een Afrikaan werd aangerand en aangifte wilde doen, werd door de politie weer naar huis gestuurd. Tal van blanke vrouwen en meisjes in Europa hebben dezelfde ervaringen. Zij en hun vaders, mannen en broers voelen zich in de steek gelaten door de politiek, en zullen daar op zeker moment hun consequenties uit trekken.

David D. Letterman

(1) Anonymous
(2) Xandernieuws