• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Facebook begonnen met blokkeren kritische berichten over islam

‘Als u wilt weten wie u overheerst, hoeft u er enkel achter te komen op wie u geen kritiek mag leveren’ (Voltaire) – Ook sites zoals ‘Ex moslims van Noord Amerika’ getroffen

2017-05-15-14-37-19.facebook censuur islam kritiek 01a

Onder oprichter en CEO Mark Zuckerberg begint Facebook stapsgewijs een machtig propaganda orgaan van en voor de islam te worden.

Zoals aangekondigd is Facebook daadwerkelijk begonnen met het onderdrukken en blokkeren van berichten en reacties waarin kritiek wordt geleverd op de islam. Vooral in Duitsland worden opvallend veel pagina’s getroffen, onder andere van bekende islamcritici zoals Jürgen Fritz, Joachim Steinhöfel en Markus Hibbeler, maar ook van Amerikaanse en andere buitenlandse sites. Duitsland staat kort voor parlementaire verkiezingen, en de regering Merkel accepteert daarom geen enkele tegenspraak tegen de massa immigratie van miljoenen moslims.

Facebook onderdrukt onder andere ‘tijdelijk’ de sites van ‘Ex Moslims van Noord Amerika’ (24.000 likes) en de ‘Atheïstische Republiek’(meer dan 1,6 miljoen likes). Er kunnen weliswaar nog berichten worden geplaatst, maar daar worden niet langer notificaties van verspreid naar abonnees. Omdat deze berichten niet in de tijdlijn worden opgenomen, krijgen ze veel minder reikwijdte, omdat bijna alle Facebook gebruikers enkel afgaan op notificaties. Het algoritme van Facebook wordt dus misbruikt om kritiek op islam tegen te gaan.

‘Absurde logica’

De bekende advocaat en media expert Joachim Steinhöfel wilde via de rechter het profiel van Imad Karim laten herstellen. Steinhöfel verzamelt al enige tijd een zogenaamde ‘wand van schande’ blokkades en gewiste berichten door de Facebook centrale. Ondertussen is hij zelf ook slachtoffer van de censuur geworden: ‘Hier zit een absurde ‘logica’ achter: Facebook wist een aanwijzing naar wat volgens de Facebook standaard gewist zou moeten worden. Anders gezegd: Facebook wist op deze site een aanwijzing naar wat Facebook nietwist, omdat het niet tegen de ‘gemeenschappelijke standaard’ ingaat.’

Jürgen Fritz werd op 11 mei 24 uur lang geblokkeerd omdat hij in een commentaar uitlegde waarom er volgens de Duitse grondwet dwingend een uitoefeningsverbod op de islam zou moeten worden opgelegd, omdat het islamitische wereldbeeld en de islamitische leer fundamenteel in strijd zijn met de vrije democratische basisorde.

Fritz hoopt dat zoveel mogelijk gebruikers in opstand komen tegen deze schandalige censuur. ‘Ik acht solidariteit als iemand monddood moet worden gemaakt, enorm belangrijk, zodat degenen die anderen willen onderdrukken niet zullen slagen. En de geblokkeerden doet het goed als ze merken dat ze niet gelijk worden vergeten.’

Ook de grote onafhankelijke Duitse nieuwssite Epoch Times is het doelwit van Facebook geworden. Volgens statistieken is het aantal reageerders op de site via Facebook na 14 april met 58% gedaald, en dat terwijl de activiteit van Epoch Times juist met 126% is gestegen.

‘Degene op wie u geen kritiek mag leveren is degene die u overheerst’

De wereldberoemde Franse filosoof en vrijdenker Voltaire schreef het al: ‘Als u wilt weten wie u overheerst, hoeft u er enkel achter te komen op wie u geen kritiek mag leveren’. In zijn eigen tijd (de 18e eeuw) was dat voornamelijk kritiek op kerk, de elite en de staat, in onze tijd is dat onder andere kritiek op islam en het daaraan verbonden massa immigratie en islamisering beleid, en feitelijk dus opnieuw kritiek op de elite en de staat. Dat ook ‘onze’ elite en staat zich daarmee zelf wederom als de vijand van het gewone volk opstelt, behoeft geen uitleg meer.

David D. Letterman

(1) Xandernieuws