• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

EU wil dit jaar grenzen openen voor nog eens 10 miljoen immigranten

Duitse filosoof-historicus: Er zijn hier geen vluchtelingen, enkel immigranten – Turkije kreeg € 3 miljard van EU voor terugnemen van nog geen 1000 migranten uit Griekenland –Inmiddels 21% van Duitse bevolking met migrantenachtergrond

2017-05-14-13-05-44.economische migranten afrika 01a

Wekelijks worden duizenden economische migranten uit Afrika met schepen van Europese hulporganisaties, die zich als ‘watertaxi’s’ laten oproepen door mensensmokkelaars, opgehaald. De EU grensbewaking organisatie Frontex heeft daar nieuw bewijs voor gevonden: veel in Italië aankomende migranten hebben op hun mobieltjes de telefoonnummers van deze ‘hulp’organisaties opgeslagen (4).

Onlangs riep de Europese Unie lidstaten die in september 2015 toestemming kregen om tijdelijk weer grenscontroles in te voeren, deze binnen een half jaar stop te zetten. De reden? Volgens officials zijn er nog eens zo’n 8 tot 10 miljoen immigranten (net zoveel als de bevolking van Hongarije) uit Noord Afrika en het Midden Oosten onderweg, en die wil Brussel geen strobreed in de weg leggen, zodat ze nog dit jaar kunnen worden toegelaten.

Vooral via de Middellandse Zee blijft het aantal –voornamelijk islamitische- immigranten maar stijgen en stijgen, mede veroorzaakt door de tientallen Europese hulporganisaties die in veel gevallen samenwerken met mensensmokkelaars, en die wekelijks honderden tot duizenden immigranten vlak voor de kust van Afrika ophalen, om ze als ware ferryboten en ‘watertaxi’s’ naar Europa te brengen (4).

Turkije misbruikt kostbaar nepverdrag, nam nog geen 1000 migranten terug

Daarnaast worden de dreigementen van Turkije om het ‘vluchtelingen’verdrag op te zeggen, de poorten te openen en miljoenen migranten uit het Midden Oosten op Europa af te sturen, steeds sterker. ‘Hebben jullie het lef, Europa? Als jullie willen, sturen wij 15.000 migranten per maand, om jullie tot waanzin te drijven. Jullie moeten er altijd aan denken dat je in deze regio niets zonder Turkije kunnen doen,’ waarschuwde de minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu op 17 maart.

Sowieso is de uitvoering van het verdrag met Europa een complete farce, want sinds het werd ondertekend kwamen er toch nog ruim 30.000 migranten in Griekenland aan, waarvan Turkije er nog geen 1000 terugnam. En daar kreeg Ankara van de EU € 3 miljard voor betaald. Gouden handel dus, betaald met Europees belastinggeld.

Ankara eist in ruil voor dit absurde verdrag ook nog steeds de door de EU beloofde visumvrijheid, want dan kan het land het ‘Koerdische probleem’ naar Europa ‘exporteren’, en zullen daarnaast zeker 11 miljoen arme Turken hun geluk hier komen beproeven. De Griekse overheid heeft inmiddels noodplannen opgesteld voor het geval dat de Turken zo’n 3 miljoen migranten uit Syrië en Irak op de bus of opblaasboot zet.

Slechts paar procent echte vluchtelingen

In het eerste kwartaal van dit jaar kwamen er ruim 30.000 migranten in Europa aan, meer dan in dezelfde periode in 2015, het jaar waarin de grote ‘vluchtelingen’tsunami begon. Het grootste contigent, zo’n 24.000, arriveerde in Italië.

Sinds vorig jaar wordt in onder andere Duitse en Italiaanse officiële cijfers erkend dat het voor het leeuwendeel om economische gelukszoekers gaat (2), en slechts een zeer klein percentage –zo’n 5% à 10%- echte vluchtelingen zijn.

Opheffen grenscontroles brengt nieuwe migrantenstroom op gang

Critici waarschuwen dan ook dat de door Brussel geëiste opheffing van de grenscontroles een sterke aanzuigende werking zal hebben, en een nog veel grotere immigrantenstroom op gang zal brengen. Zoals de afgelopen jaren ook al het geval was zullen er zich tal van islamitische jihadstrijders onder de migranten bevinden, en zal het aantal aanslagen en misdaden in Europa te komende jaren waarschijnlijk explosief gaan stijgen.

De EU-commissaris voor Migratie, Dimitris Avramopoulos, wil desondanks de ‘Schengen’ open grenzen zone, die in 1995 werd ingevoerd, zo snel mogelijk weer herstellen. Het Schengen verdrag vormt samen met de euro de dragende pijler van de EU, en is een cruciaal onderdeel van de toekomstige oprichting van de door Brussel zo gewenste Europese superstaat, een Verenigde Staten van Europa.

Zweden heeft inmiddels gehoor gegeven aan de eis van Brussel, waardoor het aantal immigranten dat naar het land komt fors is toegenomen. Landen zoals Oostenrijk, Denemarken en Noorwegen willen hun grenscontroles juist verlengen of zelfs uitbreiden.

Duitse minister: ‘Nog 8 tot 10 miljoen reeds onderweg’

In Libië wachten nog minstens 1 miljoen migranten totdat ze door schepen van Europese NGO’s en hulporganisaties worden opgehaald. En als het aan de VN ligt zijn zij slechts het begin. Michael Møller, hoofd van het VN bureau in Genève, heeft namelijk gezegd dat Europa er nog vele miljoenen migranten uit Azië en Afrika op Europa zullen afkomen.

Slechts 10% van de migrantentsunami is hier al gearriveerd, zo verklaarde de Duitse minister van Ontwikkelingshulp Gerd Müller. ‘8 tot 10 miljoen zijn nog onderweg.’ Diezelfde Müller benadrukte vorig jaar juli nog dat iedere euro die in Irak wordt ingezet om migranten te helpen, 30 keer effectiever is dan in het duizenden kilometers verder weggelegen Europa.

Dat feit alleen al bewijst dat het Europa helemaal niet te doen is om het verlenen van humanitaire hulp, maar om het binnenhalen van zoveel mogelijk moslimmigranten, om zo de islamisering van onze landen onomkeerbaar te maken.

‘Er zijn hier geen vluchtelingen, enkel economische migranten’

Die 10 miljoen die al op weg zijn gegaan zijn dan ook allemaal economische migranten, bevestigt de Duitser Jürgen Fritz, filosoof, historicus en auteur. Dat mag in zijn thuisland inmiddels niet meer op Facebook en andere sociale netwerken worden geschreven, want dan wordt dat door de staatscensuur meteen verwijderd. Hetzelfde geldt voor het tussen aanhalingstekens zetten van het woord vluchtelingen.

Volgens Fritz is er sprake van een gigantische manipulatie- en misleidingscampagne om de Duitse en Europese bevolking wijs te maken dat we met echte vluchtelingen te maken hebben. In Duitsland is het aantal mensen met een migrantenachtergrond inmiddels gestegen naar meer dan 17,1 miljoen, ruim 21% van de bevolking.

De schadelijke gevolgen voor de autochtone Europese bevolking zullen al binnen enkele jaren worden gevoeld, niet alleen door een sterk toenemend aantal aanslagen en misdaden, maar ook door het overbelasten en vervolgens instorten van de sociale zekerheid en delen van de gezondheidszorg, die voor velen onbetaalbaar zal worden. Fritz schrijft dat dit ‘geen mening’ is, maar een objectief verifieerbaar feit. (3)

David D. Letterman

(1) Anonymous
(2) Gatestone Institute
(3) Epoch Times
(4) Krone
(5) Xandernieuws