• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘Duizenden wapens onderschept voor nieuwe Balkanoorlog tegen Servië’

Laatste bondgenoot van Rusland op Balkan opnieuw doelwit van het Westen?

2017-05-06-14-25-22.kla kosovo liberation army 01a

Compleet ‘off the radar’ van de Europese media en politiek wordt er -zoals we in januari al berichtten- een nieuwe Balkanoorlog tegen Servië voorbereidt. Het Servische leger heeft duizenden machinegeweren, granaten en mortieren onderschept die in het geheim naar Albanese partijen in Macedonië werden vervoerd, waar het door Duitsland gecreëerde Kosovo Liberation Army (KLA, foto)) in de jaren ’90 met aanvallen op Servische agenten de eerste bloedige Balkanoorlog in gang zette.

De bij Presevo en Bujanovac onderschepte wapens waren bedoeld voor Albanese politieke partijen in Macedonië, die eerder deel hebben genomen aan het gewapende conflict in het land. Volgens de Servische premier Aleksandar Vucic hadden zoveel wapens kunnen worden gebruikt om de toch al wankele politieke situatie in Macedonië in vuur en vlam te zetten. De onafhankelijke Balkan correspondent Lazar is bang dat de onderschepte lading wapens slechts het topje van de ijsberg is.

Volgens Servische bronnen zijn de afgelopen dagen zeker 1000 bewapende ‘voormalige’ Albanese KLA terroristen uit Kosovo naar Macedonië gereisd. Het KLA werd in de jaren ’90 door Duitsland opgericht, bewapend en getraind om mede namens de moslimbevolking de illegale NAVO oorlog tegen het orthodox-christelijke Servië te beginnen.

Nazi plannen tegen Servië nieuw leven ingeblazen

Tijdens de Tweede Wereldoorlog rekruteerden de Nazi’s grote aantallen Albanezen, Bosniërs, Kroaten en Oekraïners, die als SS-soldaten de Servische bevolking afslachtten, met als doel de Balkan te beheersen. Na de Tweede Wereldoorlog werd bezworen dat Duitsland nooit meer iets dergelijks zou doen, totdat de Duitsers in de jaren ’90 de feitelijke afstammelingen van de Albanese Nazi’s, het KLA, voor dezelfde missie oprichtten.

Op deze archiefvideo uit 1999 is te zien hoe duizenden geüniformeerde en/of bewapende KLA strijders uit Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en de VS in Albanië aankomen voor de oorlog tegen Servië.

Laatste bondgenoot Rusland op Balkan

Servië is de laatste overgebleven bondgenoot van Rusland op de Balkan, ook al is het land sinds 2011 kandidaat-lidstaat van de Europese Unie. Grootste pijnpunt is de door Amerika en de EU erkende onafhankelijkheid van Kosovo, dat na de NAVO oorlog in de jaren ’90 van Servië werd afgepakt en al snel tot een door het Westen beschermde moslim maffiastaat werd omgetoverd.

David D. Letterman

(1) Shoebat
(2) YouTube
(3) Xandernieuws