• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

19 doden bij aanslag in Manchester; Politie vermoedt zelfmoordterrorist

Ook een bom gevonden in metrostation

2017-05-23-02-28-24. ariana Grande - aanslag manchester 01

UPDATE 02.40 uur in donkerblauw: Bij een of meerdere explosies in een volle concertzaal in het Britse Manchester zijn gisterenavond rond 22.30 uur minimaal 19 doden -onder wie veel jonge meisjes- en zo’n 50 gewonden gevallen. De politie gaat inmiddels uit van een aanslag door een zelfmoordterrorist. Getuigen komen met afschuwelijke verhalen van uit elkaar gereten mensen, die zojuist een concert van Ariana Grande hadden bijgewoond.

Bij één of meerdere explosies zou volgens sommigen ook een spijkerbom zijn gebruikt. Een concertbezoeker op zijn Facebook: ‘Toen we vlak voor het einde van het laatste liedje weg wilden gaan, ontplofte er vlak voor mij een bom. Huid en uitwerpselen van mensen zaten overal, inclusief in mijn haar en op mijn tas… Dat geluid, het bloed en al die rondrennende verbijsterde mensen met missende lichaamsdelen en stukken huid, zal ik niet snel vergeten.’

Volgens Sky News heeft de politie ook een bom gevonden in het metrostation Victoria, dat compleet werd geëvacueerd. In Londen zijn de anti-terreur autoriteiten met spoed bij elkaar gekomen.

Wéér een aanslag. Het wordt inderdaad het nieuwe normaal in Europa, zoals de kersverse Franse president Macron al voorspelde met zijn kille ‘daar zult u maar aan moeten wennen’.

Dus onze grenzen….? U raadt het al. Die zullen na de gebruikelijke ‘geschokte’ commentaren van politici gewoon openblijven voor massa immigratie van miljoenen volgelingen van de ‘religie van vrede’. Want dat ook deze aanslag weer uit die hoek komt, lijkt zo goed als zeker, net als het almaar dichterbij komen van zo’n aanslag in ons eigen land.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Infowars
(4) Xandernieuws