• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor en stuurt 50.000 man naar Syrië’

‘Noord Korea kan Zuid Korea alleen al bij vermoeden Amerikaans ingrijpen preventief aanvallen’ – 600.000 mensen geëvacueerd uit Noord Koreaanse hoofdstad Pyonyang

2017-04-14-03-37-11.kim-jong-un 04a

Diverse hoge Amerikaanse inlichtingenofficials hebben aan NBC laten weten dat de Verenigde Staten een preventieve aanval op Noord Korea voorbereiden. Op dit moment koersen twee destroyers bewapend met kruisraketten op enkele honderden kilometers afstand van de Noord Koreaanse nucleaire installaties. In Washington is men nog het meest bang voor een verwoestende Noord Koreaanse vergeldingsaanval op buurland Zuid Korea, mogelijk met kernwapens. Dictator Kim Jong-un (foto) zou alleen al bij het vermoeden van een aanstaande Amerikaanse aanval als eerste het vuur kunnen openen.

Volgens diverse bronnen zou Noord Korea aanstaande zaterdag een zesde ondergrondse kernwapentest gaan uitvoeren. Daarmee zou het alle waarschuwingen van zowel de VS als China trotseren. Sowieso gaat men er overal van uit dat Noord Korea keihard uithaalt als het wordt aangevallen door wat voor land dan ook.

‘Rand van een kernoorlog’

Naast de destroyers hebben de Amerikanen ook zware bommenwerpers naar de basis op het eiland Guam gestuurd, en zal de ‘carrier strike group’ rond de USS Carl Vinson dit weekend in de wateren bij de Korea’s arriveren. De Noord Koreaanse regering verklaarde dat de Verenigde Staten daarmee ‘de vrede en veiligheid ernstig bedreigen, en de situatie naar de rand van een kernoorlog brengen.’

Uit de Noord Koreaanse hoofdstad Pyonyang zouden vanaf deze week zo’n 600.000 mensen worden geëvacueerd. Dat zou volgens berichten worden gedaan omdat men in deze crisissituatie enkel regime getrouwe burgers in de stad wil hebben (2). Het kan er echter ook op duiden dat Kim Jong-un feitelijk al uitgaat van een oorlog.

Moeder van alle Bommen waarschuwing?

Mogelijk een waarschuwingsignaal aan het adres van de dictator was de allereerste operationele inzet van Amerika’s zwaarste niet-nucleaire bom, ook wel de ‘Mother of All Bombs’ (MOAB) genoemd, tegen ISIS in Afghanistan. Eén zo’n bom heeft de explosieve kracht van 21 kruisraketten, en verwoest in een klap een gebied van 300 meter doorsnee.

Zuid Korea zou Amerikaans ingrijpen nog kunnen tegenhouden, omdat het land zo goed als zeker te maken krijgt met een zware Noord Koreaanse vergeldingsaanval. Officials benadrukken dat de Zuid Koreaanse regering overtuigd moet worden dat dit risico genomen dient te worden.

‘50.000 troepen naar Syrië’

Trump lijkt ondanks de waarschuwingen van Rusland ook in Syrië te gaan ingrijpen, en tussen de 10.000 en 50.000 troepen naar Syrië te sturen Volgens enkele serieuze bronnen worden dat er later zelfs 150.000. Sinds 2014 zijn er overigens al beperkte aantallen Amerikaanse special forces in het land actief. Een invasie van een dergelijke omvang zou officieel bedoeld zijn om ISIS eens en voor altijd te verslaan. Dat moge misschien waar zijn, maar het verwijderen van president Assad, bondgenoot van Rusland, zal officieus de eerste prioriteit hebben.

Waarmee ook hier de Derde Wereldoorlog steeds onafwendbaarder lijkt te worden.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Xandernieuws