• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

‘Trump trapt in val: Raketten op Syrië na chemische false-flag aanval’

VS en Rusland eens over aanvallen op ISIS, maar niet over verwijderen Hezbollah en Iran uit Syrië – ‘Grote aantallen Amerikaanse troepen naar Syrië, grondoorlog reeds begonnen’ – ‘Zo ontstaan wereldoorlogen’

2017-04-07-12-39-13.6 april 2017 kruisraket aanval vs syrie 01b

Zoals we laatst voorspelden heeft Donald Trump de enorme druk van de gevestigde orde in zowel zijn eigen partij als de Democraten en het Pentagon niet kunnen weerstaan, en heeft gisterenavond het bevel gegeven voor de allereerste directe militaire aanval op Syrië. 59 kruisraketten werden op een luchtmachtbasis afgeschoten van waaraf Syrische toestellen zouden zijn opgestegen om afgelopen dinsdag een chemisch bombardement uit te voeren, waarbij minstens 100 mensen, onder wie zeker 25 kinderen, zijn omgekomen. Er zijn aanwijzingen dat het ook deze keer om een false-flag aanval gaat, net als in 2013 in Damascus, bedoeld om Amerikaans ingrijpen en het afzetten van Assad te rechtvaardigen.

Trump verklaarde dat Assad ‘veel grenzen’ heeft overschreden met ‘zijn’ chemische aanval. Als vergelding voerde de VS de allereerste directe militaire aanval op Syrië uit. Vanaf twee marineschepen werden gisterenavond 59 kruisraketten afgevuurd op een luchtmachtbasis bij Shayrat, vlakbij Homs.

Minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson verweet Rusland niet voldoende gedaan te hebben om ervoor te zorgen dat president Assad inderdaad al zijn chemische wapens heeft vernietigd, zoals in 2013 werd beloofd. Hij suggereerde zelfs dat Rusland ‘medeplichtig’ zou kunnen zijn, en liet weten dat er nu ‘stappen worden ondernomen’ om president Assad te verwijderen. (8)

Het Pentagon verklaarde dat het Kremlin van tevoren op de hoogte is gesteld van de aanval, iets wat minister Tillerson overigens later weer ontkende (7).

Slaan de Russen nu wel terug?

De vraag is nu of de Russische president Putin terugslaat. Na de Israëlische luchtaanval op 17 maart op een basis in noordelijk Syrië, waar ook Russen waren gelegerd, deed hij niets. Volgens Israëlische inlichtingenspecialisten zijn Putin en Trump het eens over het willen vernietigen van ISIS, maar niet over de verwijdering van Iran en Hezbollah uit Syrië. (1)

Kort na de aanval op dinsdag verklaarde Rusland dat de chemische wapens in een gebombardeerde opslagplaats van de rebellen lagen opgeslagen, en het feitelijk dus hun schuld is dat er zoveel mannen, vrouwen en kinderen een gruwelijke dood zijn gestorven.

Trump trapt in ‘100% zekere false flag aanval’

Infowars voorman Alex Jones wees er de afgelopen dagen op dat het erg onwaarschijnlijk is dat Assad, na 6 jaar gevochten te hebben om te overleven, plotseling zelfmoord zou plegen door een chemische aanval in zijn eigen land uit te voeren, wetende dat hij daarmee Amerikaans ingrijpen zou uitlokken.

Jones sprak daarom van een ‘90% zekere false flag’ aanval, en zowel Rand Paul als zijn vader Ron Paul zelfs van ‘100% zeker’ (4). Marinier-veteraan Angelo John Cage, die twee tours in Irak deed, waarschuwde Trump dat het ‘overduidelijk’ is dat hij door de ‘Deep State’ schaduwregering in Washington in de val is gelokt. ‘En veel van ons hebben op u gestemd omdat u geen oorlog zou willen. En nu gaat u na slechts 4 maanden al over tot militaire actie?’ (2)

‘U werkt voor ons, meneer de president…. Niemand van ons wil naar Syrië, zelfs als het waar zou zijn. Het heeft daar niets met Amerika te maken. U zou beter moeten weten, u zou een strategisch meesterbrein zijn, maar nu trapt u in het domste wat ik ooit heb gezien.’ (2)

‘Grondoorlog begonnen, Syrië wordt Al-Qaeda basis’

Volgens Jones zijn er inmiddels complete Amerikaanse legereenheden in Syrië gearriveerd, en is ‘de grondoorlog feitelijk begonnen’ (6). Vier en twee jaar geleden weigerden de hoogste bazen van de strijdkrachten Obama’s bevelen om Syrië aan te vallen uit te voeren. Nu gebeurt alsnog het ondenkbare: Trump komt feitelijk Al-Nusra/Al-Qaeda te hulp in hun bijna verloren strijd tegen Assad.

‘Heel Syrië wordt nu een basis van Al-Qaeda, precies zoals Saudi Arabië het wil… Eerst werd Syrië, het op een na oudste christelijke land ter wereld, dankzij Hillary Clinton en de Saudi”s vernietigd. Nu wordt samen met (de Turkse dictator) Erdogan de weg vrijgemaakt voor een compleet leger jihadi’s naar Europa. We worden zo ontzettend verraden door de globalisten,’ vervolgt Jones.

‘Zou zomaar op wereldoorlog kunnen uitlopen’

‘En wat gaat er gebeuren als er bij de Amerikaanse aanvallen Russen omkomen, en de Russen reageren daarop? We zouden midden in de nacht wakker kunnen worden geschud door een kernoorlog. Ik weet het: niemand gelooft dat dit kan gebeuren, net zoals velen er nooit bij nadenken ooit een auto ongeluk te kunnen krijgen – totdat het wel gebeurt. En naast het Midden Oosten hebben we ook nog China in de Zuid Chinese Zee, Noord Korea –waarover topgeneraals zeggen dat militaire actie nog de enige optie is-, de financiële crisis… Zo ontstaan wereldoorlogen.’

David D. Letterman

(1) DEBKA
(2) Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Breitbart
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Breitbart
(8) Breitbart
(9) Xandernieuws