• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Tienduizenden miljonairs ontvluchten EU vanwege massa immigratie

Manager Magazin: Massaal vertrek van rijken vanwege immigratie alarmerend signaal en zal tot massaal banenverlies leiden – Populairste bestemmingen zijn landen met de strengste immigratie eisen

2017-04-01-14-12-22.jesse klaver massa immigratie

Rijken wegjagen en onbeperkte aantallen arme moslims binnenhalen – dat is de ‘oplossing’ van de groenlinksen waar de VVD van Mark Rutte nu mee in zee wil gaan, en die van ons land een sterk verarmde Derde Wereld natie zal maken.

Mensen met een vermogen van $ 1 miljoen of meer ontvluchten in steeds grotere getalen de Europese Unie. Eén van de belangrijkste redenen: de massale immigratie van miljoenen moslims, en de almaar groter wordende maatschappelijke en religieuze spanningen die hierdoor ontstaan, inclusief het toenemende aantal islamitische terreuraanslagen. In 2016 verlieten 4000 miljonairs Duitsland, vier keer zoveel als een jaar eerder. Uit het percentueel meest geïslamiseerde land van Europa, Frankrijk, vertrokken in 2016 maar liefst 12.000 miljonairs, en dit jaar al 10.000.

Het Manager Magazin constateert dat het ‘naar de mening van de onderzoeksauteurs de emigratie van zeer rijke mensen een alarmerend signaal is, omdat deze groep bij grote migratiebewegingen op grond van hun persoonlijke flexibiliteit vaak de eerste is die vertrekt.’ (3) Met het vertrek van de rijkeren zullen er namelijk ook veel banen verloren gaan, en dat in een periode dat de Europese Unie miljoenen ongeschoolde moslims naar ons continent haalt.

Vanwege de maatschappelijke onrust en financieel-economische problemen vertrokken er ook veel rijken uit Brazilië (8.000), India (6.000) en Turkije (6.000). Brazilië en Turkije behoren officieel tot de opkomende economieën, maar bevinden zich in een diepe crisis die wat Turkije betreft zelfs ‘permanent’ wordt genoemd zolang de islamistische dictator Recep Tayyip Erdogan er de scepter zwaait. En als hij via het referendum deze maand zijn zin krijgt, zal dat voor onbeperkte tijd zijn.

Terreur, islamisering, hoge belastingen

Frankrijk staat voor het tweede achtereenvolgende jaar op de eerste plaats. Behalve terreuraanslagen en grote maatschappelijke onrust door islamisering vertrekken de rijken vooral vanwege de torenhoge socialistische belastingen. Niettemin staat in verkiezingsprogramma’s van veel Nederlandse partijen zoals GroenLinks te lezen dat men vooral de rijken hogere belastingen wil laten betalen. Dat is pas écht een populistische belofte, want zoals u kunt zien vertrekken die dan met al hun rijkdom (en koopkracht) naar vriendelijkere en veiligere oorden, en ‘nemen’ dan en passant ook nog eens duizenden banen met zich mee.

Waar al die mensen met veel geld heengaan? Dat zijn voornamelijk landen met de strengste immigratie eisen, zoals Australië (plus 11.000), de Verenigde Staten (plus 10.000), Canada (plus 8.000) en Nieuw Zeeland (plus 4.000). Rijke Arabieren en moslims zoeken hun heil vooral in de Verenigde Arabische Emiraten (plus 5.000).

‘De ratten verlaten het zinkende schip’?

‘De ratten verlaten als eerste het zinkende schip’, zullen sommigen wellicht vinden. Dat kan dan misschien zo zijn, maar u en ik zijn helaas wèl degenen die op dat zinkende schip achterblijven. En op ons water makende (= steeds voller, armer en onveiliger wordende) vaartuig worden almaar meer mensen getrokken die van andere schepen zijn afgesprongen, omdat ze op het onze alles gratis denken te zullen krijgen – met het voorspelbare fatale gevolg dat ons schip als een van de eersten met man en muis naar de zeebodem zal zinken.

David D. Letterman

(1) Guido Grandt via Sputnik News
(2) Breitbart
(3) NW-Wealth
(4) Xandernieuws