• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien

China zegt desnoods zelfs Noord Koreaanse installaties te zullen vernietigen – Amerikaanse marine veteraan: Mijn bron die ook Syrië aanval voorspelde zegt nu dat aanval op Noord Korea aanstaande is – Flashback naar Noorse profetie jaren ’60 over plotseling uitbreken WO-3

2017-04-12-03-45-41.carl vinson strike group kernexplosie 02a

Blijft het opnieuw bij dreigementen en stoere taal? Voor de hele wereld is te hopen van wel.

Zoals verwacht kon worden dreigt Noord Korea een kernbom op de Amerikaanse ‘carrier strike group’ te gooien als deze ‘agressieve’ manoeuvres richting het land maakt (1). Op 24 februari plaatsten we een flashback naar ons artikel van ruim 5 jaar geleden, waarin we aandacht besteedden een zogeheten ‘remote viewing’ team, dat zijn oorsprong vond in een geheim CIA programma uit de jaren ’70. Dit in buitenzintuiglijke waarnemingen gespecialiseerde team bleek onder andere de aardbeving en Fukushima kernramp in Japan in 2011 correct te hebben voorspeld. De reden dat wij dit opnieuw aanhalen is dat dit team ‘zag’ dat enkele jaren na deze kernramp een verwoestende wereldoorlog zou uitbreken met de vernietiging van een Amerikaans vliegdekschip door een Noord Koreaanse kernbom.

Wij dringen bij iedereen aan op terughoudend en een gezonde dosis scepsis, want het is natuurlijk onmogelijk te zeggen dat ook deze voorspelling op het punt van uitkomen staat – àls dat al ooit gebeurt-, maar het is op zijn minst opmerkelijk overeenkomstig en daarom enigszins onrustbarend. Het ‘remote viewing’ team kon naar eigen zeggen soms in de toekomst ‘kijken’, maar geen exacte jaartallen ‘zien’, enkel een schatting maken van hoe ver een bepaalde gebeurtenis nog in de toekomst lag.

‘Militaire aanval op Noord Korea aanstaande’

Volgens Jack Posoblec, de Amerikaanse marine veteraan wiens bron correct de recente Amerikaanse aanval op Syrië voorspelde, zegt diezelfde bron dat een militaire aanval op Noord Korea aanstaande is (2).

China heeft inmiddels aangekondigd dat het desnoods zelf de Noord Koreaanse installaties zal vernietigen als het land zijn dreigementen niet inslikt en een bedreiging voor het noordoosten van China begint te vormen. Ook heeft Beijing zeker een dozijn Noord Koreaanse vrachtschepen met steenkool –de belangrijkste inkomstenbron van Pyongyang- geweigerd en teruggestuurd (3).

WO-3 en ‘killshot’ zonnevlam verwoest de planeet

Na de Noord Koreaanse kernaanval zullen er volgens het remote viewing team op diverse plaatsen grote oorlogen uitbreken, die bij elkaar opgeteld een nieuwe wereldoorlog zullen vormen. Toch zal het volgens hen geen kernoorlog zijn die onze planeet grotendeels verwoest, maar een totaal onvoorziene zonne uitbarsting, een ‘killshot’ genoemd, die de Aarde zal treffen en vrijwel het gehele Noordelijke Halfrond zal vernietigen, met miljarden doden als gevolg.

Het commentaar van de majoor Ed Dames, het hoofd van het inmiddels particulier opererende team, in 2003: ‘Soms wil ik het zelf ook allemaal ontkennen en ervoor kiezen niet te geloven dat wat wij zien ook echt zal gaan gebeuren. Maar ik zal wel moeten, ik heb geen keus… Ik begrijp de sceptici overigens wel. Als iemand anders mij dit zou vertellen zou ik hem ook niet geloven. Hoe zou ik dat kunnen? Dit is zó rampzalig, daar wil je dus niet eens aan dénken.’

‘Op veel plaatsen in de wereld is het nu al ellendig genoeg. Wie wil dus horen dat het einde der tijden eraan komt? Dat we door de zon geroosterd zullen worden?’

Niet alles komt uit, maar… flashback naar halve eeuw oude christelijke profetie

Geruststellend is dat het team ook enkele voorspellingen heeft gedaan die niet zijn uitgekomen, zoals het uitbreken van een vrijwel onuitroeibare schimmelinfectie die complete oogsten zou verwoesten, en op grote schaal hongersnood zou veroorzaken.

Een christelijke profetie die sinds 2009 om de zoveel tijd op deze site is aangehaald, geeft echter te denken. Veel christenen zullen ongetwijfeld denken aan deze tot nu toe naadloos uitgekomen profetie van een oude Noorse christin die in de jaren ’60 correct voorspelde dat Noorwegen rijk zou worden door de vondst van olie en gas (toen nog totaal onbekend), en dat er vele honderden TV-zenders zouden komen die grof geweld en openlijke seks zouden uitzenden (wat haar op hoongelach van haar toehoorders kwam te staan).

De vrouw profeteerde dat er op zeker moment een periode van ontspanning tussen Oost en West en grote welvaart zou komen (= na val van de Muur en het communisme), en daarna een serie escalerende crises –waaronder de komst van miljoenen migranten in Europa- waarna ‘op een onverwachte plek’ plotseling de Derde Wereldoorlog zou uitbreken, die zowel Amerika, Europa, Azië als Australië zou treffen, waarbij Europa vrijwel compleet zou worden vernietigd door kernwapens.

Volgens de evangelist die de profetie tientallen jaren later bekend maakte, zal de Wederkomst van Jezus Christus ergens tijdens deze periode plaatsvinden. Op grond van oudere bronnen is het echter onduidelijk in hoeverre deze in de Bijbel voorzegde gebeurtenis daadwerkelijk in de oorspronkelijke profetie van de Noorse christin was opgenomen, en er niet later door de evangelist –zijn eigen interpretatie volgend- aan is toegevoegd.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Xandernieuws