• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen

‘Het is wachten totdat de eerste moslim een kerk in Amerika of Europa binnenstormt en wild om zich heen begint te schieten’

2017-04-19-17-37-14.amerikaanse kerk moslim terrorist 01a

Gisteren begon in het Californische Fresno de moslim Kori Ali Muhammad lukraak allerlei voorbijgangers en autobestuurders onder vuur te nemen. Daarbij kwamen drie mensen om het leven. Op 6 april blijkt een andere moslim maar net afgehouden te zijn van het plegen van een aanslag met vuurwapens op een conferentie in South Dakota, waar 500 christenen bij elkaar waren gekomen. Volgens Michael Snyder van de bekende ‘End of American Dream’ blog is het dan ook een kwestie van tijd voordat een moslim een volle kerk binnenstormt en daar een slachtpartij aanricht.

 

De 39 jarige Ali Muhammad, die luid ‘Allahu Akbar!’ schreeuwde toen agenten hem overmeesterden (2), laat er op zijn Facebook pagina geen misverstand over bestaan dat hij blanken haat. Al zijn slachtoffers waren dan ook blank. Op zijn Facebook gebruikt hij apocalyptische ‘taal en eiste hij dat ‘zwarten vrij worden gelaten’, noemt hij blanke mensen ‘witte duivels’, en prijst hij het feit dat velen van hen worden getroffen door huidkanker.

Net geen aanslag op christelijke conferentie

De Christian Worldview conferentie werd gehouden in de grote zaal van een hotel in South Dakota. Ehab Jaber, een Saudische immigrant, liet tijdens een livestream op Facebook zien hoe hij het hotel binnenging en de bewakers daar begon uit te schelden. Jaber droeg een t-shirt met de tekst ‘I’m American, I’m Muslim, I open carry, I conceal carry, and I’m dangerous only if you’re stupid’.

Eenmaal terug in zijn auto liet hij aan zijn kijkers een arsenaal wapens zien, inclusief twee geladen militaire geweren en drie pistolen, ondertussen bedreigingen uitend zoals ‘Wees bang, wees hartstikke bang!’.

Of de Saudische Amerikaan nu wel of niet daadwerkelijk een aanslag wilde plegen, maakt niet zoveel uit. Feit is dat hij er ‘live’ mee dreigde. Bizar is dat de autoriteiten hem weliswaar ondervroegen, maar nergens voor arresteerden. Toch heeft het minsterie van Homeland Security onlangs bevestigd dat in alle Amerikaanse staten potentiële moslimterroristen zijn die op ieder moment nieuwe aanslagen zouden kunnen gaan plegen, en dat het gevaar daarop nog nooit zo groot is geweest.

Amerikaanse en Europese christenen gevrijwaard van vervolgingen?

Er zijn ook de nodige christenen die –al dan niet op grond van ‘profetische’ woorden, dromen en visioenen die ze zouden hebben gekregen- zeggen dat er in de nabije toekomst tal van bloedige moslimaanslagen op Amerikaanse kerken en christenen zullen worden gepleegd.

Net als in Amerika denken ook de meeste christenen in Europa dat het zo’n vaart niet zal lopen en dat zij ‘veilig’ zijn, of er voor worden gespaard. Eergisteren plaatsten we nog het artikel ‘Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof’, waarin we een Italiaanse research organisatie aanhaalden die concludeert dat wereldwijd inmiddels 600 miljoen christenen niet meer vrijelijk hun geloof kunnen belijden zonder het risico te lopen te worden vervolgd. 80% van de top 50 van landen met de ergste christenvervolgingen zijn moslim.

Desondanks denkt de doorsnee Amerikaanse en Europese christen nog steeds een uitzonderingspositie te hebben, en zoiets nooit te zullen hoeven meemaken. De vermoedelijk al nabije toekomst zal hun (on)gelijk gaan bewijzen.

David D. Letterman

(1) End of American Dream via Infowars
(2) Breitbart
(3) Xandernieuws