• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen

2017-04-14-16-52-08.zweden refugees welcom 02

Welkom in ons land! En mocht je een meisje verkrachten en haar vriend bijna dood schoppen, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer uit de gevangenis bent en als het even kan gewoon mag blijven.

Na de moorddadige car-jihad terreuraanslag in Stockholm door een moslimmigrant uit Oezbekistan heeft politiek-correct Zweden overduidelijk helemaal niets geleerd, en gaat het rustig door met het plegen van maatschappelijke zelfmoord. Zo kregen twee migranten uit Afrika slechts lichte straffen nadat ze een Zweeds tienermeisje hadden verkracht, en haar vriendje permanent hersenletsel bezorgden na hem bijna dood te schoppen.

Drie meisjes waren nog wel zo vriendelijk voor de uit Liberia afkomstige 21 jaar oude Richelieu Jarara, door hem op de typerende linkse ‘wees welkom in mijn land’ wijze uit te nodigen voor een feestje. Jarara nam daar zijn Keniaanse vriend Fayed Mwangi mee naartoe.

Daar begonnen ze seksueel opdringerig te worden tegen de meisjes. Een vriend van het meisje probeerde hen te stoppen door pepperspray in hun gezicht te spuiten, waarop ze hem met grof geweld bijna dood schopten, waardoor hij ernstig hersenletsel opliep. De drie meisjes dachten dat de jongen inderdaad dood was.

Jarara zat daar niet bepaald mee, en zette een video op Snapchat (ongetwijfeld met zijn gratis van de overheid ontvangen mobieltje) waarop hij vol trots vertelde dat hij ‘een gozer had vermoord’. Die leeft echter nog, maar ligt in coma en heeft permanente hersenschade.

De meisjes probeerden de Afrikaanse migranten nog wel te stoppen, maar een van hen werd door Mwangi bijna gewurgd en vervolgens tegen een muur gegooid. Daarna sleurde hij een van de andere twee meisjes aan haar haren naar de slaapkamer, waar hij haar verkrachtte. Ook zij werd bijna gewurgd. Mwangi dreigde haar te slaan als ze zou proberen te schreeuwen.

Levensverwoesters slechts kort in het gevang en mag gewoon blijven

Een buurman die veel kabaal had gehoord beukte ondertussen de deur in en kwam tussenbeide, waarop de meisjes konden vluchten. De politie kon de daders arresteren. Mwangi kreeg van de rechter vervolgens slechts 2 ½ jaar gevangenisstraf, ondanks het feit dat hij in mei 2016 al eerder een vrouw had verkracht. Na het uitzitten van zijn straf zal de regering hem ‘proberen uit te zetten’, maar mag hij –àls zijn deportatie al doorgaat- naar 10 jaar gewoon weer terugkeren.

Jarara, die al meer misdaden zoals diefstal, ernstige mishandeling en verzet bij arrestatie op zijn geweten had, kreeg maar 3 jaar gevangenisstraf, en mag vervolgens gewoon in Zweden blijven, ondanks het feit dat hij zijn slachtoffer levenslang hersenletsel heeft bezorgd.

Einde verhaal voor Zweden – straks ook voor Nederland?

Einde verhaal dus voor Zweden, maar dat weten we eigenlijk al een paar jaar. Het door links en links-liberaal beleid naar de rand van de afgrond gevoerde land is reddeloos verloren en zal door massa immigratie en islamisering wegzinken in totale moslim migranten anarchie, waarbij geen autochtone Zweed zijn leven meer zeker is.

Nu Nederland nog. Daarvoor hoeft er niet veel te gebeuren: in het volgende kabinet geeft de VVD het immigratie- en integratie (=islamisering)beleid gewoon over aan GroenLinks, en het ministerie van Buitenlandse- en/of Binnenlandse Zaken aan D66. ‘Zweeds succes’ verzekerd.

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Xandernieuws