• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Italië slaat alarm: Hulporganisaties werken samen met mensensmokkelaars

‘Hulp’schepen haalden in paasweekend 8000 Afrikaanse migranten naar Europa – Syrische ‘vluchteling’ gaat op kosten Europese belastingbetaler 3 weken op vakantie naar… Aleppo – Migrant vrijgesproken van urenlange verkrachting Duitse vrouw ‘vanwege zijn culturele achtergrond’

2017-04-24-14-40-22.hulporganisaties helpen smokkelaars 01a

Vlak voor de Afrikaanse kust worden ze met duizenden per week opgehaald, en er is geen enkele regering in Europa die er ook maar iets tegen onderneemt.

Op 4 december 2016 schreven en plaatsten we het artikel: ‘Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen’. Het blijkt zelfs nog erger te zijn, want een Italiaanse officier van justitie beschuldigt een groot aantal ‘hulp’organisaties die actief zijn op de Middellandse Zee ervan zelfs samen te werken met de Afrikaanse mensensmokkelaars. De smokkelaars leiden met lichtseinen de reddingsschepen veerboten naar de migrantenvaartuigjes toe.

‘We hebben bewijs dat er directe contacten zijn tussen enkele NGO’s en smokkelaars in Libië,’ verklaarde officier van justitie Carmelo Zuccaro tegenover de Italiaanse krant La Stampa. Het zou dan niet gaan om de grootste organisaties zoals Artsen zonder Grenzen en Save the Children, maar ‘bij de anderen, zoals het Maltese MOAS of de Duitse organisaties, die daar in de meerderheid zijn, ziet het er anders uit.’

Behalve genoemde organisaties worden ook schepen van Jugend Retter, Sea Watch, Sea-Eye, LifeBoat, SOS Mediterranee, Mission Lifeline en Stichting Bootvluchteling als veerdiensten voor illegale migranten ingezet.

De officier van justitie in Catania is een officieel onderzoek begonnen naar de contacten tussen hulporganisaties en mensensmokkelaars. Zo blijken smokkelaars de schepen met lichtseinen naar hun doelen –bootjes vol migranten- te leiden. De zogenaamd ‘in nood’ zijnde migranten worden veelal binnen de 12 mijlszone, dus vlak voor de kust, opgehaald, en vervolgens naar het honderden kilometers verder gelegen Italië gebracht.

NGO’s werken welbewust mee aan bom onder Europa

Dat dit een enorm aanzuigende werking heeft behoeft geen uitleg. Afrikaanse migranten weten nu dat ze amper risico lopen te verdrinken, omdat ze zo goed als zeker toch wel worden opgehaald door Europese schepen. Er blijven echter altijd bootjes omslaan, dus blijven er slachtoffers vallen, en dat worden er niet minder, aangezien het aantal migranten door deze aanzuigende werking enorm toeneemt. Zo werden er in het paasweekend nog eens 8000 Afrikanen naar Europa gehaald.

Waar de NGO’s ook welbewust aan meewerken is het verrijken van de mensensmokkelaars, die op zijn  minst € 500,- tot soms wel duizenden euro’s voor een ‘ticket’ vragen. Impliciet veroorzaken deze ‘hulp’organisaties mede de almaar oplopende maatschappelijke spanningen in Europa, en leggen zij –en hun meestal nietsvermoedende donateurs- door het helpen binnenhalen van honderdduizenden illegalen een bom onder onze samenleving en sociale zekerheid. Desondanks worden op websites van sommige organisaties migranten zelfs aangespoord om te proberen naar Europa te komen.

Syrische ‘vluchteling’ op vakantie naar… Aleppo

We berichtten al eerder van Afrikaanse migranten die in Europa zijn toegelaten, en massaal op vakantie gaan naar precies die landen waar ze zogenaamd uit weg moesten ‘vluchten’. Dat blijken nu zelfs Syriërs te doen. Een Syriër die in oktober 2015 in het kader van ‘gezinshereniging’ naar Duitsland mocht komen, blijkt op kosten van de belastingbetaler 3 weken lang op vakantie te zijn gegaan naar… Aleppo, waar een deel van zijn familie woont. Blijven wilde hij er niet, want de levering van water en elektriciteit was er niet stabiel genoeg (2).

Migrant ‘wegens culturele achtergrond’ vrijgesproken na brute verkrachting

Naast Zweden lijkt in Duitsland de maatschappelijke-culturele-economische zelfmoord van Europa het verst gevorderd. Een van de talloze voorbeelden: een Turkse migrant die een Duitse vrouw vier uur lang dermate bruut verkrachtte, dat ze wekenlang niet kon lopen, werd door justitie vrijgesproken ‘vanwege zijn culturele achtergrond’. De rechters twijfelden niet aan de verkrachting en geloofden de vrouw op alle punten, maar ‘konden niet beoordelen of de Turk op grond van zijn culturele achtergrond de seksuele daad wel als een verkrachting beschouwde.’

David D. Letterman

(1) OE24
(2) Anonymous
(3) Anonymous
(4) Xandernieuws