• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Fransen stemmen over toekomst van Europese Unie

Globalistische linkse kandidaat Macron, voormalige Rothschild bankier, maakt grootste kans om nieuwe president te worden –Macron verklaarde afgelopen week op de radio dat Fransen ‘permanent met terreur zullen moeten leven’

2017-04-23-14-54-11.macron le pen 02c

Na de eerste ronde van vandaag zullen vermoedelijk Le Pen en ‘blancbec blablateur’ Macron overblijven. De kans dat Le Pen de tweede ronde op 7 mei van Macron wint, wordt gering geacht.

Tijdens de eerste ronde van de presidentsverkiezingen die vandaag worden gehouden stemmen de Fransen feitelijk over de toekomst van de Europese Unie. De kans dat de rechtse Marine Le Pen beide rondes wint, wordt door nationale en internationale waarnemers echter niet heel groot geacht, zo’n 20% tot maximaal 40%. Mocht het de enige kandidaat die de massa immigratie wil indammen en terugdraaien, de grenzen wil sluiten, de islamisering van Frankrijk wil stopzetten en een referendum wil houden over het verblijf in de eurozone en EU, toch lukken, dan zal dat vrijwel zeker het einde van de Europese Unie in zijn huidige vorm inluiden.

Zo’n 47 miljoen Fransen kunnen vandaag naar de stembus, en hebben naast Le Pen de keus tussen

*de conservatieve kandidaat en oud premier Francois Fillon, die uit de gratie is geraakt omdat hij zijn vrouw met belastinggeld betaalde voor werk dat ze niet verrichtte;

* Emmanuel Macron, voormalig minister van Economische Zaken, die zichzelf presenteert als ‘centrist’, maar wiens nieuwe partij En Marche nog het best is te vergelijken met een nog linksere variant van D66. Macron herhaalde afgelopen week op de radio dat de Fransen maar aan terreuraanslagen moeten wennen, want dat het sluiten van de grenzen geen optie is;

* Jean-Luc Mélenchon, de ultralinkse ‘wildcard’ kandidaat die de afgelopen maand sterk aan populariteit won. De populist Mélenchon wil de hoogste inkomens 90% belasting opleggen, en nieuwe onderhandelingen openen over het Franse lidmaatschap van de EU – en dat terwijl Frankrijk toch al een van de landen is die daar het meeste van profiteert.

In de afgelopen weken kropen alle kandidaten in de peilingen naar elkaar toe, waarbij Macron net voor lag op Le Pen. Omdat geen enkele kandidaat vandaag meer dan 50% zal halen, en in de tweede ronde op 7 mei alleen nog de twee winnaars het tegen elkaar opnemen, zijn alle zes mogelijke uitkomsten nog mogelijk, waarbij we de meest waarschijnlijke tweestrijd bovenaan zetten, en de minst waarschijnlijke onderaan:

* Macron tegen Le Pen: De verwachting is dat Macron de 2e ronde met 80% zal winnen. Le Pen maakt alleen een kans als ze deze eerste ronde met meer dan 5% verschil wint, en de opkomst tijdens de tweede ronde lager dan 60% is;

* Fillon tegen Le Pen: Tegen Fillon maakt Le Pen een iets grotere kans, namelijk 30%. Om te winnen heeft ze een laag opkomstpercentage van 55% nodig.

* Macron tegen Mélenchon: De twee linkse kandidaten tegen elkaar zal hoogstwaarschijnlijk (80%) winst voor Macron opleveren.

* Mélenchon tegen Le Pen: Tegen Mélenchon maakt Le Pen met 40% de grootste kans om te winnen. Mélenchon zal vermoedelijk meer kiezers van traditioneel links en gematigd links trekken dan Le Pen, die het vooral van de meest conservatieve Republikeinen zal moeten hebben;

* Macron tegen Fillon: Ook tegen Fillon zal Macron ruimschoots winnen (75% kans);

* Mélenchon tegen Fillon: Mocht deze onwaarschijnlijke tweestrijd uit de bus komen, dan zal het ook in de tweede ronde spannend worden. Gezien de peilingen maakt Mélenchon in dit geval een iets grotere kans de volgende president te worden.

Een verrassing is altijd mogelijk, zeker gezien de winst van Donald Trump in de VS, waar de peilingen er mijlenver naast zaten, en eerder de uitkomst van het Brexit referendum.

Le Pen en Macron recht tegenover elkaar

De zoveelste terreuraanslag in Parijs, waarbij afgelopen week een agent werd vermoord, zal Le Pen mogelijk extra stemmen opleveren. Vandaag zijn er 50.000 agenten en 7000 soldaten op de been om de eerste verkiezingsronde te beveiligen (2).

Macron was deze week fel tegen Le Pens voorstel om alle bekende radicale islamisten te arresteren en indien mogelijk te deporteren. De globalist is zelfs tegen arrestaties, en zei letterlijk dat de Fransen ‘permanent moeten leven met de dreiging van terrorisme.’ (3)

Macron zal het einde van de Franse Republiek inluiden

Na de tweede ronde op 7 mei volgen in juni parlementsverkiezingen. Als de partij van de nieuwe president dan geen meerderheid zal weten te behalen –en dat zal vrijwel zeker niet gebeuren-, dan is een coalitie nodig, waardoor allerlei radicale voorstellen zoals een referendum over de euro en het EU-lidmaatschap het waarschijnlijk niet zullen halen.

De voorlopige conclusie is dat de gedroomde kandidaat van de globalistische elite, voormalig Rothschild bankier Emmanuel Macron –door sommige Fransen spottend een ‘blancbec blablateur’ (mooipratende melkmuil) genoemd-, waarschijnlijk in het Élysée paleis terecht komt. Macron zal de grenzen zo mogelijk nog verder openen voor miljoenen moslims, en de toch al pijlsnel verlopende islamisering geen strobreed in de weg leggen. Daarmee zal Macron vermoedelijk het definitieve einde inluiden van de Franse Republiek en het Franse volk.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) Xandernieuws