• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Car jihad aanslag Stockholm: Foto vermoedelijke dader laat migrant zien

2017-04-07-18-51-43.terreur stockholm 7 april 2017 g1

 

De teller staat op dit moment op 5 doden (andere media: 3) en vele tientallen gewonden – met hoogstwaarschijnlijk opnieuw de complimenten van volgelingen van de religie van vrede.

Een van de vermoedelijke daders die vanmiddag in Stockholm een vervolg gaven aan de dodelijke car / truck jihad aanslagen in Graz, Nice, Berlijn en Londen werd al snel door de politie gearresteerd. Hoewel er foto’s en filmpjes van de dader zijn, ontkende de politie later dat er iemand was aangehouden – vermoedelijk om politiek correcte redenen, omdat de foto duidelijk laat zien dat het om een –hoogstwaarschijnlijk islamitische- immigrant gaat.

Nadat met een vrachtwagen in het centrum van Stockholm tal van voetgangers omver waren gereden, zagen getuigen drie mannen uit de truck stappen en het vuur openen op voorbijgangers en politie agenten. Twee mannen konden worden gearresteerd, alhoewel de politie dat –ondanks de foto’s en filmpjes– later weer ontkende. Eén van de schutters zou zich in of in de buurt van het Centraal Station verborgen houden.

De bovenstaande foto werd ook in de Zweedse media getoond, maar met een vaag gemaakt hoofd. Hoewel de daders van inmiddels talloze dodelijke aanslagen vrijwel zonder uitzondering moslims zijn en hun motieven in direct verband staan met de islam, mag dat niet in de media worden genoemd. Dat zou immers de door de gevestigde orde gewilde massa immigratie en islamisering van Europa in gevaar kunnen brengen.

‘Solidair met Zweden’, twitterde minister Koenders van BuZa met de welbekende hypocrisie. Het zou voor de verandering eens prettig zijn als hij en zijn collega’s in Den Haag die solidariteit ook eens omzetten in daden door de grenzen te sluiten en een einde te maken aan de verspreiding van de islamitische haatideologie die dit soort aanslagen inmiddels schering en inslag hebben gemaakt in Europa.

Dus minister Koenders, premier Rutte: hou jullie valse medeleven alstublieft voor jullie, want wij kunnen het niet meer aanhoren. Mede dankzij jullie is het wachten op het moment dat dergelijke aanslagen ook hier in Nederland zullen plaatsvinden.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) PI News
(3) Infowars
(4) Welt N24
(5) Xandernieuws