• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Voormalige officials regering Obama suggereren dat Trump inderdaad werd afgeluisterd

Vorig jaar wel degelijk 2 verzoeken tot afluisteren Trump bij rechtbank ingediend – Donald Trump: ‘Zieke vent’ Obama zinkt ‘tot nieuw dieptepunt’ – Valerie Jarrett, voormalig topadviseur Obama, woont nu in Obama’s miljoenenoptrekje in Washington, waar ze samen acties tegen Trump voorbereiden

2017-03-04-23-17-11.trump obama 03a

Een aantal voormalige officials van de regering ontkennen niet dat Donald Trump tijdens de verkiezingscampagne werd afgeluisterd. Ze ontkennen alleen dat Obama zelf de opdracht daartoe heeft gegeven, en het (eventuele) afluisteren in opdracht van het ministerie van Justitie is gebeurd. Donald Trump was witheet toen hij ontdekte dat zijn ‘Trump Tower’ werd ‘afgetapt’, en twitterde dat ‘die zieke vent’ (Obama) tot ‘een nieuw dieptepunt’ is gedaald. De president vergeleek het afluisteren met het beruchte Watergate schandaal, wat president Nixon tot aftreden dwong (2).

Kevin Lewis, oud woordvoerder van Obama, reageerde dat het Witte Huis zich nooit rechtstreeks bemoeit met een ‘onafhankelijk onderzoek’ van Justitie, en noch Obama, noch een van zijn officials, ooit opdracht gaf om wie dan ook af te luisteren.

Obama’s speech schrijver Jon Favreau twitterde echter dat journalisten ‘voorzichtig moeten zijn met te schrijven dat Obama heeft gezegd dat er niet werd afgeluisterd.’ Volgens voormalig Heat Street verslaggever Louise Mensch en The Guardian hebben Obama’s ministerie van Justitie en de FBI in de zomer van 2016 wel degelijk een verzoek bij de rechtbank ingediend om de Trump Tower af te luisteren. Dat werd geweigerd, maar in oktober werd een opnieuw een poging gedaan, wat volgens de berichten wèl werd gehonoreerd.

Philip Rucker, hoofd verslaggeving Witte Huis bij de Washington Post, bevestigt dat in de verklaring van Lewis niet wordt ontkend dat Trump werd afgeluisterd, enkel dat Obama daar niet rechtstreeks de opdracht toe heeft gegeven.

Schaduwregering

De schaduwregering achter de Democraten, Hillary Clinton en Barack Obama zal vermoedelijk via de media gaan beweren dat Trump werd afgeluisterd omdat er toen al aanwijzingen waren dat hij ‘samenzwoer’ met de Russen. De volgende stap kan dan zijn dat er vervalst bewijs tevoorschijn wordt getoverd, en dit gebruikt zal worden om een afzettingsprocedure tegen Trump te beginnen.

Obama en Jarrett bereiden opstand tegen Trump voor

Obama’s topadviseur Valerie Jarrett woont volgens de Daily Mail op dit moment permanent in Obama’s miljoenenoptrekje in Washington DC, niet ver van het Witte Huis. Het zou tevens het hoofdkwartier zijn van waaruit Obama, Jarrett en andere getrouwen plannen beramen en acties op touw zetten om een opstand te ontketenen tegen Trump, en / of hem zo snel mogelijk af te zetten.

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Xandernieuws