• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Vijf Duitse kerncentrales ontruimd om mogelijke aanslag met vliegtuig

Naast Düsseldorf nog 2 aanslagen in Duitsland gebagatelliseerd – Vandaag: Winkelcentrum Essen gesloten vanwege dreigende aanslag

2017-03-11-13-22-58.duitse kerncentrale 01a

Een enorme, rampzalige aanslag –of misschien wel meerdere- met duizenden slachtoffers komt in Europa met iedere dag dat de grenzen openblijven dichterbij. Gisteren had het al zover kunnen zijn, toen het radiocontact met een vliegtuig werd verbroken en vijf Duitse kerncentrales met spoed werden ontruimd vanwege een mogelijke aanslag. Over aanslagen gesproken: de aanslag door Afrikaanse migranten op het centraal station van Düsseldorf stond niet op zichzelf, maar werd gevolgd door nog twee ‘amoklaufen’, een met een machete (ook in Düsseldorf), en een met traangas in de metro van Hamburg.

De Duitsers stuurden zeven onderscheppingsjagers de lucht in om het toestel eventueel neer te schieten. In de vijf kerncentrales –gelegen in Schleswig-Holstein en Niedersachsen- bleef alleen een noodbezetting achter. Toen duidelijk werd dat het om een passagiersvliegtuig van Air India ging, werd het zogeheten ‘renegade vooralarm’ in de centrales na 22 minuten weer opgeheven.

Het radiocontact met het vliegtuig, dat onderweg was naar Londen, bleek al boven Hongarije verbroken. De machine werd vervolgens door Tsjechische gevechtsvliegtuigen begeleid, waarna Eurofighters van de Luftwaffe het overnamen. Bij Köln werd de begeleiding overgegeven aan Belgische F-16’s. De oorzaak van het verbroken contact werd niet bekend gemaakt, en de Indiase vliegtuigmaatschappij was niet bereikbaar voor commentaar.

Renegade vooralarm ingesteld voor aanslag met passagiersvliegtuig

Het ‘renegade vooralarm’ werd na de aanslagen op 9/11 ingesteld, uit voorzorg voor eventuele vliegtuigkapingen boven Europa, waarna terroristen de toestellen op steden, vliegvelden of kerncentrales zouden kunnen laten neerstorten. Omdat Europese veiligheidsdiensten al vaak hebben bevestigd dat duizenden terroristen dankzij de open grenzen reeds in de EU wisten te komen, wordt het risico dat een Europees toestel wordt gekaapt steeds groter. (1)

Aanslag op centraal station ook aanval met machete en traangas-aanval in Hamburg

Vooralsnog blijft het bij kleinere aanslagen zoals gisteren op het Centraal Station van Düsseldorf, waar drie Afrikaanse migranten met bijlen en machetes op passagiers inhakten, en 7 mensen verwondden, van wie drie ernstig.

Op dezelfde dag viel op een parkeerplaats vlakbij het vliegveld van Düsseldorf een man met een machete een 80 jarige Duitser aan. Die raakte daarbij gewond en moest naar een ziekenhuis worden overgebracht. Omdat de dader ontsnapte, alarmeerde de politie voor de zekerheid enkele scholen in de buurt. (2).

In Hamburg gooiden gisteren twee onbekende jongeren traangas of pepperspray in de S-bahn (metro-achtige trein). Daarbij raakten 6 mensen gewond. 50 anderen, waaronder een 3 jarig meisje, hadden last van allerlei gezondheidsklachten. Het betreffende station in het centrum van Hamburg werd geëvacueerd:

2017-03-11-13-23-18.hambiurg s-bahn aanslag 10 maart 2017 a

Maand geleden: Aanval met gas in luchthaven Hamburg

Minder dan een maand geleden werd het vliegveld van Hamburg na een vergelijkbaar ‘incident’ deels ontruimd. Bij deze vermoedelijke aanslag werd een onbekend gas via het ventilatiesysteem van de luchthaven verspreid. 68 mensen liepen daardoor geïrriteerde ogen en ademhalingsmoeilijkheden op. De aanval leek rechtstreeks gekopieerd uit een aflevering van de bekende actieserie ‘24’, waarin terroristen het ventilatiesysteem van een vliegveld in Los Angeles gebruiken om dodelijk gas te verspreiden.

Kort voor het ‘incident’ op het vliegveld had een 16 jarige Marokkaanse immigrant een op het perron wachtende 34 jarige Duitse vrouw voor de metro geduwd. Uit opnames van beveiligingscamera’s bleek dat de Marokkaan de vrouw eerst had geprobeerd te beroven. (3)

Mogelijke aanslag winkelcentrum Essen

Vandaag is een groot winkelcentrum in Essen gesloten, omdat de politie ‘concrete aanwijzingen’ heeft voor een aanslag. (4)

David D. Letterman

(1) Focus
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) NU
(5) Xandernieuws