• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Turkse minister van BuZa dreigt Europa met religieuze oorlogen

Dictator Erdogan: Ik zal de hele wereld tegen Duitsland opzetten – Buitenlandse analisten: Mark Rutte heeft zijn ‘verlies-overwinning’ te danken aan harde opstelling tegen Turken

De Turkse leiders laten er geen misverstand over bestaan: het is deze vlag die in Nederland en Europa de boventoon gaat voeren – goedschiks of kwaadschiks.

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlu Cavusoglu dreigt Europa met het uitbreken van ‘religieuze oorlogen’. Vertaald: de Turken en andere moslims in Europa zullen massaal opstaan tegen de autochtone Europese bevolking, en met behulp van geweld en terreur onze landen zover krijgen te buigen voor de islam en voor Ankara. President Dictator Recep Tayyip Erdogan hield een menigte in Istanbul voor dat ‘wij Duitsland voor het oog van de wereld te schande zullen maken. Als ik dat wil ga ik naar Duitsland. Als jullie me niet toelaten of laten spreken, zal ik de hele wereld (tegen jullie) opzetten… Wij zullen Duitsland vernederen.’

Cavusoglu deed de zogenaamde ‘winst’ van de VVD in Nederland af met de woorden: ‘Er is geen verschil in de gedachtegang van Geert Wilders en de sociaaldemocraten in Nederland. Ze denken allemaal hetzelfde… en dat brengt Europa naar de rand van de afgrond. Spoedig kunnen en zullen er religieuze oorlogen in Europa uitbreken.’ (1)

Gezien de eerdere ‘Nazi’s’ en ‘fascisten’ beschuldigingen aan het adres van de Duitse en Nederlandse regeringen, en de gewelddadige Turkse ‘ Allahu Akbar!’ protesten in onder andere Rotterdam, kan dat maar één ding betekenen: de 5,5 miljoen Turken en miljoenen andere moslims in Europa zullen tegen de rest van de bevolking worden opgezet, precies zoals hoge AKP leden, waaronder Erdogan zelf, hun aanhangers al jaren ‘beloven’.

Eerder deze week beschuldigde Erdogan Nederland van ‘staatsterrorisme’ en het vermoorden van 8000 Bosnische moslims in Srebrenica in 1995. Rutte noemde dit  ‘schandalige geschiedvervalsing’, en zei dat hij ‘nooit onder dreigementen van de Turkse regering’ zal onderhandelen. Veel buitenlandse waarnemers zijn van mening dat Rutte zijn ‘verlies-overwinning’ van gisteren te danken heeft aan deze harde opstelling.

‘Wij zullen de Nazi’s vernederen’

De Turkse islamistische dictator is ook Duitsland niet vergeten. Bij een van zijn Hitleriaanse massabijeenkomsten in Istanbul vertelde hij zijn toehoorders op hoge toon dat ‘wij Duitsland voor het oog van de wereld te schande zullen maken. Als ik dat wil ga ik naar Duitsland. Als jullie me niet toelaten of laten spreken, zal ik de hele wereld (tegen hen) opzetten. Wij zullen Duitsland vernederen.’

In een aparte aanval zei Erdogan opnieuw dat ‘jullie acties niet anders zijn dan wat de Nazi’s deden… Wij willen niet langer een Nazi wereld hebben. Wij willen niet langer de praktijken van die fascistische (Duitse en Nederlandse) regimes.’

EU kiest met zwijgzaamheid de kant van Turkije

Daags na het politie ingrijpen tegen de gewelddadige Turken in Rotterdam verklaarde de Turkse vicepremier Numan Kurtulmus dat de vluchtelingendeal met de EU ‘is beëindigd’. In Nederland en Europa besteedden politici noch media hier ook maar enige aandacht aan, mogelijk omdat men niet wilde dat dit zoveelste Turkse dreigement de verkiezingen zou beïnvloeden.

Ook aan de kant van de Europese Unie blijft het opvallend stil. Geen enkele Brusselse leider kiest openlijk de kant van Nederland en Duitsland. Daarmee onderstrepen de eurofielen nogmaals dat de Duitsers en Nederlanders enkel goed zijn om met hun belastingmiljarden permanent de EU en de zuidelijke schuldenstaten te financieren. Verder moeten wij onze mond houden, ook als Brussel gewoon van plan blijft om het met 80 miljoen moslims bevolkte Turkije bij de Unie te halen, en in één klap tot het machtigste land te maken.

David D. Letterman

(1) Russia Today / Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) Express
(3) Xandernieuws