• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Terreuralarm vliegveld Frankfurt; Bomdreigingen bij Wenen

Moslims op internet vieren massaal aanslag in Londen – Ayaan Hirsi Ali bij Fox News: Aardig doen tegen islamisten versterkt enkel hun wil om ons te onderwerpen

2017-03-24-16-50-52.16 jaar terreur in europa 01a

16 jaar terreur in Europa. Na een piek in 2004 en 2005, veroorzaakt door 2 grote aanslagen, werd het een poosje wat rustiger – totdat Europa vanaf 2015 zijn grenzen wagenwijd openzette voor miljoenen moslimmigranten.

Naarmate de ‘religie van vrede’ met almaar meer volgelingen in Europa komt, neemt het aantal misdaden, bedreigingen en aanslagen hand over hand toe, zo blijkt ook uit de officiële statistieken. Na de car jihad aanslag in Londen, waarbij 5 doden vielen, probeerde een moslim in Antwerpen de terreurdaad van zijn geloofsgenoot te herhalen. Gelukkig mislukte dat, maar het scheelde niet veel of er was een nieuw drama gebeurd. Ondertussen werd gisteren op het vliegveld van Frankfurt voor de zoveelste keer het terreuralarm geslagen. Vlakbij Wenen werd alarm geslagen vanwege diverse bomdreigingen. Is dit het nieuwe ‘normaal’ waar wij burgers maar aan moeten wennen, zoals de Londense moslimburgemeester Kahn vorig jaar al zei?

Het haalt niet eens het nieuws meer, zó vaak gebeurt het. Een deel van Terminal 2 van het drukke vliegveld van Frankfurt am Main werd enige tijd ontruimd en afgesloten. ‘Zijn onze vrienden van de religie van vrede weer actief?’ vroeg een passagier aan een veiligheidsbeambte. ‘Zo kun je het ook uitdrukken,’ was haar antwoord. ‘Er komt een moment dat we hier allemaal worden opgeblazen, want vandaag was niet de eerste keer.’ (2)

In Wiener Neustadt, circa 40 kilometer ten zuiden van de Oostenrijkse hoofdstad, werd gisteren alarm geslagen vanwege meerdere bomdreigementen. Er werd massaal politie ingezet, en onder andere de districtsrechtbank werd geëvacueerd vanwege een verdacht object, dat later geen explosief bleek te zijn. Op 4 maart waren er in het stadje ook al bomdreigementen waardoor een bioscoopcomplex ontruimd moest worden. Een dag later was een Wettcafé – waar gewed kan worden op sportwedstrijden e.d.- het doelwit. (1)

Vreugde over doden na aanslag in Londen

Zoals gebruikelijk reageerden ook zogenaamd ‘gematigde’ volgelingen van de religie van ‘vrede’ op internet massaal verheugd op de aanslag in Londen. Op het Arabische kanaal van France24 en op Al Jazeera English waren bijna uitsluitend lachende emoticons, duimen omhoog en opmerkingen zoals ‘Allahu Akbar!’ en ‘goed gedaan!’ te zien, en nauwelijks afkeurende reacties (3)(4).

Diverse Westerse reageerders spraken hun verbijstering uit over zoveel leedvermaak en gebrek aan mededogen van de kant van moslims. Een Britse gevangenisbewaarder schreef op zijn Facebook dat ‘wij gisteren in onze afdeling moslims hadden die elkaar ‘high five-ten’ en juichten over het nieuws van de aanslagen.’ Toen hij hierover klaagde, raakte hij bijna zijn baan kwijt. (3)

In Nederland kennen we al jaren het fenomeen dat moslimjongeren op scholen feest vieren na een grote dodelijke aanslag in het Westen of in Israël, een feit dat inmiddels zorgvuldig door de media wordt genegeerd.

Veel meer ‘extremisten’ dan wordt beweerd

De gevestigde orde in de Europese politiek en media willen ons nog steeds laten geloven dat slechts een klein clubje moslims ‘extremisten’ zijn, maar uit tal van onderzoeken –waaronder een recent Frans overheidsonderzoek waar we woensdag over schreven- blijkt dat juist een aanzienlijk deel van alle in Europa woonachtige moslims achter het plegen van geweld en terreur voor de islam staat. Uit het genoemde onderzoek kwam 1/3 van alle jonge Franse moslims naar voren, maar dat aandeel is hoogstwaarschijnlijk nog veel te laag omdat slechts een kwart van de ondervraagden tot het islamitische geloof behoorden.

‘Islamisten willen Sharia over hele wereld’

De door de VVD naar Amerika weggepeste Ayaan Hirsi Ali –waarvan ondergetekende destijds hoopte dat zij de eerste vrouwelijke premier van Nederland zou worden, maar helaas- werd door Fox News gevraagd naar haar mening over de vele aanslagen in Europa. Hirsi Ali legde uit dat islamisten totaal niet onder de indruk zijn van het gepaai van ‘links’, dat nog steeds denkt dat we hen door zo aardig mogelijk te doen kunnen afhouden van het plegen van aanslagen.

‘Islamisten zeggen niet tegen linksen ‘ontzettend bedankt dat wij het van jullie hier mogen overnemen. Wij stoppen met jullie te terroriseren’. Dat doen ze niet,’ zei ze. Presentator Carlson vroeg daarop: ‘Dus islamisten willen al die gevoeligheid niet, dat is niet hun doel?’ Ayaan: ‘De islamisten willen één ding, en dat is een aan de Sharia gehoorzame samenleving, en uiteindelijk de hele wereld. Dat is hun doel. Voor u, mij en alle anderen klinkt dat gestoord, maar dat is hun doelstelling.’

Ze beschreef hoe moslims gebruik maken van indoctrinatie, intimidatie en fysiek geweld –de ‘jihad’- om een andere cultuur stap voor stap over te nemen. ‘En iedereen die daarbij in de weg staat is hun vijand,’ vervolgde ze. ‘Het maakt niet uit hoe aardig linksen zijn, hoe voorkomend en gedienstig, want dat is juist het doel van islamisten. En als je dit niet begrijpt, dan zou je niet in het politieke leiderschap moeten zitten, want dan ben je niet in staat het probleem te bevatten.’

Moslims tegen de rest

Moslims delen de wereld heel simpel in: aan de ene kant zijn er de moslims, en aan de andere kant alle niet-moslims, die automatisch de vijand zijn, omdat ze niet gehoorzaam zijn aan Allah en zijn profeet. ‘En iedere keer dat wij een verzoenende toon aanslaan, en weer, en weer, zien zij als bewijs dat Allah het hen makkelijker maakt om hun agenda uit te voeren,’ vervolgde Hirsi Ali.

Kortom: lief doen en de islam alle ruimte geven, wat in Nederland vooral linkse partijen willen – met GroenLinks voorop-, heeft overal hetzelfde averechtse effect, en zal uiteindelijk onze vrijheid, veiligheid, democratie en welvaart ten onder doen gaan voor een totalitaire, door de islam bepaalde dictatuur. (6)

David D. Letterman

(1) Krone
(2) Hartgeld
(3) Infowars
(4) Inselpresse
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Xandernieuws