• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

NAVO oefent op bezetten Russisch sprekende gebieden

Rusland wordt verder geprovoceerd door aanstaand NAVO lidmaatschap Montenegro

2017-03-30-15-03-02.m1a2 abrams atlantic resolve jan 2017 a

Een Amerikaanse M1-Abrams tank tijdens de NAVO oefening Atlantic Resolve in Oost Europa.

Met opzet geheel buiten het zicht van de radar van de reguliere media gaat de NAVO onverminderd door met het voorbereiden van een oorlog tegen Rusland. De stad Berlijn heeft baanadvertenties geplaatst waarin wordt gevraagd om mensen die een figurantenrol willen spelen tijdens NAVO oefeningen. Om deze zo realistisch mogelijk te laten zijn moeten de deelnemende burgers het liefst Pools, Tsjechisch of Russisch kunnen spreken.

De figuranten krijgen in 10 oefendorpjes kleine rollen zoals boeren en winkeleigenaren, en verblijven op de Amerikaanse militaire basis in Hohenfels, Duitsland. De dagelijkse vergoeding bedraagt tussen de € 88,40 en € 120,-.

De Amerikaanse opdrachtgevers eisen dat de deelnemers 2 weken lang permanent beschikbaar zijn. ‘Een volledige inzet is dringend noodzakelijk.’ Het meenemen van smartphones, laptops e.d. is verboden. Voor spoedgevallen zijn alarmnummers beschikbaar.

Naast Duits en Engels moeten de deelnemers het liefst ook Russisch, Pools of Tsjechisch kunnen spreken, zodat de militairen in een zo realistisch mogelijk omgeving kunnen oefenen en ‘zich optimaal voor hun buitenlandse missie kunnen voorbereiden’. Eén land wordt daarbij specifiek genoemd: Afghanistan. Daar wordt alleen geen Russisch gesproken…

Nieuwe provocatie: Montenegro wordt NAVO lid

Sinds 2014 is de NAVO ondanks protesten uit Moskou begonnen aan het verplaatsen van grote aantallen troepen, tanks en vliegtuigen naar het nieuwe Oostfront langs de grenzen met Rusland. (1)

Een nieuwe provocatie aan het adres van de Russen is het aanstaande NAVO lidmaatschap van Montenegro, waar de Amerikaanse Senaat op 27 maart voorlopig mee instemde. Later deze week volgt een definitieve stemming. Senator Rand Paul was slechts een van de twee die tegen was. Prompt kreeg hij het verwijt dat hij ‘voor Putin werkt’.

Het kleine Montenegro heeft een legertje dat bestaat uit 850 man, 8 voertuigen en 6 kleine schepen. Militair gezien draagt het land, dat deel uitmaakte van het voormalige Joegoslavië, dus niets bij aan de Westerse alliantie. Toch willen de globalisten in Washington en Brussel het staatje per se bij de NAVO, omdat het aan Servië grenst, een historische bondgenoot van Rusland. (2)

Dankzij de VS, NAVO en EU op W.O.-3 af

Afgelopen zondag haalden we de gerenommeerde Duitse auteur-journalist Wolfgang Bittner aan, die waarschuwde dat het overgrote deel van de Europese bevolking nog steeds geen flauw benul heeft dat de Amerikaanse ‘deep state’ schaduwregering, die alles in het werk stelt om president Trump te dwarsbomen, vast van plan is om inderdaad een (wereld)oorlog tegen Rusland te ontketenen. Europa zal dan voor de derde keer in iets meer dan een eeuw tijd het strijdtoneel zijn. Mochten er kernwapens worden gebruikt, dan zal ons werelddeel nooit meer herstellen van de enorme verwoestingen en het verlies van ontelbare mensenlevens.

Dat alles zullen we ook volgens Bittner geheel aan de VS, de NAVO en de EU hebben te danken. De Russen hopen weliswaar nog steeds op vrede en samenwerking, maar zullen zich, als het Westen te ver gaat, deze keer niet net als tijdens de Tweede Wereldoorlog opnieuw militair laten verrassen, maar veeleer zelf de eerste vernietigende klap uitdelen.

David D. Letterman

(1) Anonymous
(2) Infowars
(3) Xandernieuws